• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı öğrendim

mavikan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
12
0
86
Balıkesir
Merhaba, birkaç gün önce sevgilimin beni internette bir arkadaşlık sitesinde aldattığını öğrendim. Canım çok acıyo, daha bir hafta önce beni çok sevdiğini söylemişti. Demek yalanmış. Bunu erkekler neden yaparlar? Güya benimle ciddi düşünüyordu, ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Ne yapmalıyım bilemiyorum :(

Selam yalnızlık ben geldim...

canım bu erkeklerin geninde var ewlendiklerinde veya çıktıklarında illaki alldatoyorlar bunun önüne geçemezsin.
ama senin adıan çok üzüldüm sewgiline sölediğinde ne dedi tepkisi ne oldu peki
üzülme dicem ama nafile seni çok iyi anlıyorum güçlü olmalısın bırakmamalısın kendini

Ona henüz bildiğimi söyleyemedim, nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum, sorun burda. Bir arkadaşım bu arkadaşlık sitesine üye ona denk gelmiş, sohbet ettikçe bakmış ki bu kişi benim sevgilim( sevgilim web kamerası açmış, o da tanımış). Hemen beni aradı, söyledi.Ne yapmalıyım ?

Ona henüz bildiğimi söyleyemedim, nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum, sorun burda. Bir arkadaşım bu arkadaşlık sitesine üye ona denk gelmiş, sohbet ettikçe bakmış ki bu kişi benim sevgilim( sevgilim web kamerası açmış, o da tanımış). Hemen beni aradı, söyledi.Ne yapmalıyım ?

ben senin yerinde olsam şu anda ilişkini dewam ettirir o siteye üye olurum sonrada arkadaşının yaptığı gibi konuşmayı ilerletir ve web camı açtığımda karşılarsınız ve sonrada söüceğini sölersin bn senin yerinde olsam öle yapardım
çünkü öbür türlü elinde kanıtın olmucak inanmıcak yalan felan dicek ama böle yaparsan sölücek bişe bulamaz yalan felan diye hatta arkadaşını bile kötüüler sırf üste çıkmak için

Peki o siteye üye olursam, kabahati benim üzerime atmaz mı? Hadi ben üyeyim sen de üyeymişsin zaten deyip üste çıkıcaktır :(

Bu ne ya her yerde aldatılmak var..
Bu erkekler iyice zıvanadan çıktı
Ne meraklılar internette kız bulmaya
Fink atmaya ..
Benimde başıma geldi , Olan bana oldu
Kızdım bağrırdım çağırdım
Ama değişen birşey olmadı , aynı tas aynı hamam
Sonrada ayrıldım , kurtuldum , çekilmez bu tip erkekler
Kendi iyiliğin için yol yakınken ayrıl gitsin
Kendini üzdüğüne değmez...

katılıyorum sana kurabiye
nereye baksam aldatıldım bu ne ya
bu aralar iyice azdılar

Valla tatlıkıs hacker değilim ki mail adresine girsem de baksam, ama dediğin gibi o siteye de üye olursam kabahtli ben olucam. Sanırım sessizce aradan çekilmek en doğrusu, işin kötüsü hep ihanete uğrayan bir insanım, artık dayanacak gücüm kalmadı, çok yoruldum :(

Madem aldatıcaklar neden insanlara ümit verirler neden seni seviyorum derler. ınanın kendimden yoruldum, tam buldum derken hep hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum. Madem aldatıyosun beni neden arıyosun her gün :(

Bu tip erkekler yüzünden insan güvenemiyor artık kimseye..
Erkek milleti artık her gördüğü kızı elde etme peşindeler
O kadar basitleştiler..

canım üzülme erkeklerin çoğu yapıyor boşver ayrıl gitsin başka yapabileceğin bişey yok zaten
devam edersen YıNE YAPICAK

Valla tatlıkıs hacker değilim ki mail adresine girsem de baksam, ama dediğin gibi o siteye de üye olursam kabahtli ben olucam. Sanırım sessizce aradan çekilmek en doğrusu, işin kötüsü hep ihanete uğrayan bir insanım, artık dayanacak gücüm kalmadı, çok yoruldum :(

canım şifresini bilmio musun?
canım en iyisi bitir uğraşmaya değmez
bi insan 7 sinde neyse 70 indede o dur bi kalemde sil at uğraşmana değmez

arkadaşınla iş birliği etsen...
arkadaşın yine onla konuşsun bi anda kamerayı acsın ikinizide görsün
sende orda ver veriştir
sonrada vur bi tarafına tekmeyi:delphin:

allah aldatan erkekleri prostat etsin inş.:Saruboceq:
aldatınca ellerine ne geciyor anlamıyorum anlıyamıyorum:1no2:

kanıtın olsun şekerım sen de uye ol konus cam actır
dıger kız arkadasının senı ayırmak ıcın yapıp yapmadıgını bılemezsın. belkı degıldır belkı sadece sohbet edıcektır senınkısı ama cok sacma gır konus bakalım sonra kanıtın da olsun yuzune vur oyle terkedersın pıs erkek ne arar kı baska kızlarda bunlar.

evet bencede ya üye ol cam aç seni görsün bi mors olsun
yada ben başkasını seviyorum de seni aslında hiç sevmedim v.s. bi tür intikam alma yöntemi olabilir

arkadaşınla iş birliği etsen...
arkadaşın yine onla konuşsun bi anda kamerayı acsın ikinizide görsün
sende orda ver veriştir
sonrada vur bi tarafına tekmeyi:delphin:

allah aldatan erkekleri prostat etsin inş.:Saruboceq:
aldatınca ellerine ne geciyor anlamıyorum anlıyamıyorum:1no2:

arkadaşıma aynen katılıyorum özellikle kırmızııya aldığım noktaya.:kızgın:
Amin arkadaşım aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bence yazdıklarını harfiyen uygula dumur olsun kalsın o anda adi köpek...birde yüzsüzlük yapıp üste çıkacaktır onada adım gibi eminim şereften yoksun yaratıkkk
:mymeka:

Back
X