- Konu Sahibi EU1
kıs aldatıldıgımı anlayıp nıye nıye salaga yatıyımkı
aldtıldıgımı ogrendıgım an hesap sorma zamanı baslarkötükedihüso kıs patişş senınkıne kargo yollamıstın ya aldımı aranız duzeldımı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem aldatıldığımı öğrenceeem hemde onu kaybetmemek için bilmiyor gibi davrancam heee:1shok:
oooollllllllduuuuuuuu gözlerim dolduu
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
anında hazırlasın kendini anasının evine gitmeye
kaç kuruşa kaç köfte olur şıbıkkkkk
aldatııyo ve ben bunu çaktım yada hissettim...
hemen kendimde süper bir değişim yaparım... beni kıskandırcak hale getirirm...
diğer bayanı bulurum bir güzel onurunu kırarım rencide ederim....
kocamın ailesini yemeğe çağırırım süper bir yemek hazırlarım ve millet çayını kahvesi içerken elimde delil varsa fatura ayıntısı resim vs. onları sunarıom sözüm bitincede oğularının valizini ellerine veriri yollarım...:)
hayat bana güzel ondan sonra.....
Arkadaslar kız sormuş işte, sagından solundan lafları cekıstırıp kendınıze gore suclamaya calısmanızın bır sebebı yok tartısmaya acık bır konu ve sızın bu sekılde capıtmanızla sonuc ya da hayatınızdakı yasananlar degısmeyecektır bana gore,
alnınızda aldatılmak varsa ve buna katlanmak varsa muhtemelen bunu goreceksınız
bu yuzden soruyu alıp saga sola cekıstırmenızle sadece konu dısına sapıp soruyu okuyamammıs ya da yanlıs anlamıs olabıldiğinizi goruyorum
sahsen ben aldatılsam adam gıdebılecek gıbıyse ve ben buna katlanamayacaksam susar otururum ' gkc ' arkadasımız da aynısını demiş ben de mutabıkım bu konuda,
ancak hosnut degılsem aldatılmıssam cok cok agrıma gıtmısse evet ozaman gıt derım gonderırım delıl de toplamama gerek kalmaz.
ama tutumlarınıza dıkkat etmelısınız çünkü bu sızın hayattakı yasam cızgınızı ortaya koyuyor. ve düz bır cızgı gıbı gorunmuyor dışarıdan, baslıgı eleştırenlere sözüm.
canım tartıştığımız ayrılıp ayrılmamak değil, bildiğini söyleyip söylememek. bende diyorumki davulun sesi uzaktan hoş gelir kimi insan affetmek ister,çoçuğum babasız büyümesin der, maddi olarak yanlız yaşamam mümkün değil der, bir kereliğine affediyorum der, der de der yani. ben bu durumda aldattığını bilmiyormuş gibi yapma taraftarıyım, çünkü hem bildiğini söyleyip hemde ayrilmazsan o erkek rahatlar daha rahat davranmaya başlar. evet bilmiyormuş gibi davranmak çok zor ama açık açık şüpheleriniz olduğunu söyleyebilirsiniz hiçbisey yokmuş gibi davranılmalıdır demiyorum. zaten ayrılmiyor diye daha rahat olmaya başlar erkek sonra eve hiç bağlayamayız diye diyorum.