• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldıgımızı anlıyorsak, aldatılmıyor gıbı mı davranmalıyız? o'nu kaybetmemek için

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs aldatıldıgımı anlayıp nıye nıye salaga yatıyımkı:kahve: aldtıldıgımı ogrendıgım an hesap sorma zamanı baslarkötükedihüso kıs patişş senınkıne kargo yollamıstın ya aldımı aranız duzeldımı :kahve:

hem aldatıldığımı öğrenceeem hemde onu kaybetmemek için bilmiyor gibi davrancam heee:1shok:
oooollllllllduuuuuuuu gözlerim dolduu
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
anında hazırlasın kendini anasının evine gitmeye

hem aldatıldığımı öğrenceeem hemde onu kaybetmemek için bilmiyor gibi davrancam heee:1shok:
oooollllllllduuuuuuuu gözlerim dolduu
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
anında hazırlasın kendini anasının evine gitmeye

kaç kuruşa kaç köfte olur şıbıkkkkk

benim ikinci yuvam bu yuvanın dağılmasının ne demek olduğunu çok iyi gördüm ne kolay kuruluyor ne kolay bitiyor.aldatıldığıma emin olana kadar iz sürerimkötükedihüso önce kesinleştiği takdirde bi arkadaşımın da dediği gibi beni kaybetmeyi göze almışsa ki,çoğu genelde işin bu yanına düşünmez maceraya heyecena atlar gider..onu untamayacağı bir ders verirdim önce.şu an ne olurdu bu bilemiyorum ama boşanmaz süründürdüm.ne içerde ne dışarda huzuru kalmaz dı.sonunda mutlaka biter ama aldığı drsle de aynı hatayı bi daha yapamayacak hale gelir.ne kendime ne başkasına yar ederdim anlayacağınız çünkü benim ne mücadeleler verdiğimi iyi biliyor.hiç bir kadının bunu haketmeyeceğini de aslında netice de başta hevesler geçince hep aynı olduğunu da biliyor herşeyin gelenin gideni arattığını da..düşünmesi bile geriyo insanı ya sanki yaşıyomuş gibi oluyor insan
tabi işin tek eşim yanı yok aldattığını da yakalarsam o kadının da şansı yok elimden kim alır bilmem(evli olduğunu bile bile yaptıysa)bilmiyosa öğrenir zaten..
zor bişey olsa gerek ya..başa gelmeyince atıp tutmakta kolay aslında..
allah yaşayanların yardımcısı olsun
boşanmada ne para ne pul almak halletmiyo hiç bişeyi eğer çok zaman yapılan bi evlilikse önce çocuk
varsa onlar bitiyor (yani hayatları)çocukta yoksa giden yıllar emekler var onları hiç bişey geri getiremez..
dilerim hiçbirimiz aldatılmayı ve boşanmayı yaşamayalım.kendi açımdan sebep ne olursa olsun bi yıkı daha istemem asla...tekrar tekrar başlamak zor çünkü hayata...manen madden ve en başında psikolojik olarak...
herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar allah yuvalarınız da huzur ve ağız tadıyla yaşamayı nasip etsina.s.

bir insanı seviyorsan onu rahat bırak sana dönüyorsa senindir dönmüyorsa zatan hiç senin olmamıştır sengözlerimebaksanab

Beni aldatçak,benim de haberim olucak ama onu kaybetmemek için susucam bilmezden gelicem...vay beee...herhalde masal kitapları bölümünde olur böyle senaryolar...kaydirigubbakcemile

Evliyim,bekara boşanmak kolay gelir cümlesini es geçiyorum...10 tane çocuğum olsa bile kapıyı gösteririm adama...

Sonuçta insanlar birbirlerinden boşanabilir ama çocuklardan boşanılmaz..

Asla bilmezden gelip sineme çekip oturamam köşeye...:kızgın:

Defolup gider....:1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
aldatııyo ve ben bunu çaktım yada hissettim...

hemen kendimde süper bir değişim yaparım... beni kıskandırcak hale getirirm...

diğer bayanı bulurum bir güzel onurunu kırarım rencide ederim....

kocamın ailesini yemeğe çağırırım süper bir yemek hazırlarım ve millet çayını kahvesi içerken elimde delil varsa fatura ayıntısı resim vs. onları sunarıom sözüm bitincede oğularının valizini ellerine veriri yollarım...:)

hayat bana güzel ondan sonra.....

harikasın ya:lepi:sen kesin akrep burcusun onlar böle planlı ve akıllıca hareket eder çünkü
güsel tüyo.kötükedihüso tşk

Arkadaslar kız sormuş işte, sagından solundan lafları cekıstırıp kendınıze gore suclamaya calısmanızın bır sebebı yok tartısmaya acık bır konu ve sızın bu sekılde capıtmanızla sonuc ya da hayatınızdakı yasananlar degısmeyecektır bana gore,

alnınızda aldatılmak varsa ve buna katlanmak varsa muhtemelen bunu goreceksınız

bu yuzden soruyu alıp saga sola cekıstırmenızle sadece konu dısına sapıp soruyu okuyamammıs ya da yanlıs anlamıs olabıldiğinizi goruyorum

sahsen ben aldatılsam adam gıdebılecek gıbıyse ve ben buna katlanamayacaksam susar otururum ' gkc ' arkadasımız da aynısını demiş ben de mutabıkım bu konuda,
ancak hosnut degılsem aldatılmıssam cok cok agrıma gıtmısse evet ozaman gıt derım gonderırım delıl de toplamama gerek kalmaz.

ama tutumlarınıza dıkkat etmelısınız çünkü bu sızın hayattakı yasam cızgınızı ortaya koyuyor. ve düz bır cızgı gıbı gorunmuyor dışarıdan, baslıgı eleştırenlere sözüm.

Arkadaslar kız sormuş işte, sagından solundan lafları cekıstırıp kendınıze gore suclamaya calısmanızın bır sebebı yok tartısmaya acık bır konu ve sızın bu sekılde capıtmanızla sonuc ya da hayatınızdakı yasananlar degısmeyecektır bana gore,

alnınızda aldatılmak varsa ve buna katlanmak varsa muhtemelen bunu goreceksınız

bu yuzden soruyu alıp saga sola cekıstırmenızle sadece konu dısına sapıp soruyu okuyamammıs ya da yanlıs anlamıs olabıldiğinizi goruyorum

sahsen ben aldatılsam adam gıdebılecek gıbıyse ve ben buna katlanamayacaksam susar otururum ' gkc ' arkadasımız da aynısını demiş ben de mutabıkım bu konuda,
ancak hosnut degılsem aldatılmıssam cok cok agrıma gıtmısse evet ozaman gıt derım gonderırım delıl de toplamama gerek kalmaz.

ama tutumlarınıza dıkkat etmelısınız çünkü bu sızın hayattakı yasam cızgınızı ortaya koyuyor. ve düz bır cızgı gıbı gorunmuyor dışarıdan, baslıgı eleştırenlere sözüm.

susup oturmak tercih meselesidir...

adam sizi aldatıyorsa zaten birçok değer kaybedilmiştir, asla göz yumamam; değmez...

--------------------------------tek kelimem var------------------------------------------
susmak ne demek

////////////////////////////////OYARIM/////////////////////////////////

Sevgili arkadaşlar sakın beni yanlış anlamayın ama bir söz vardır bekara karı boşamak kolaydır diye.Çok doğru.Evlenmek kolay ama kurulu bir yuvayı bozmak çok zor.Aldatılmayı öğrendikten sonra sineye çekmek bilmiyormuş gibi yapmak yada olayı bildiğinizi eşinize söylemeniz neden niçin diye sorgulamanız tartışmak ...Bunların her ikisinden birini yapmak kişilik meselesi.bazı kadınlar aldatıldığını bilsede dayanacağı bir yer yoksa sineye çekerek o yuvayı devam ettirmek zorunda kalıyorlar.Bu sitede bulunan bayanların çoğu aydın kültürlü okumuş kişiler.Bizim burada bavulunu eline veririm vs gibi şeyler dememiz yada o yapıda olmamız ayakları üzerinde durabilecek konumda olduğumuzdandır.Ya hiç güvenceleri yoksa???bu kadın elbetteki bilmemezliğe gelecektir yada öğrendiğini eşi bilsede susmak zorunda kalacaktır.Evlilik kadar zor şey yok bana göre..Aynı yatağı paylaştığınız insan yıllar sonrada değişebiliyor.Aldatmak ille cinsel yolla yapılan eylemle değildir bana göre.macera olsun diye telefonlaşmak chatleşmek platonikde olsa belli kadından hoşlanması bile bana göre aldatmadır.malesef ama malesef erkekler nedense ufak tefekte olsa macera yaşayarak adrenalinlerini yüksek tutmaya çalışıyorlar.Asla benim eşim aldatmaz dememişimdir dememde.İnsanoğlu her zaman şeytana uyacak yapıdadır.Bu yüzden yaşamadığım olay(Allah hiç bir eşe aldatılmayı göstermesin)olduğu için ben boşanırım yada sineye çekerim diyemiyorum.Aldatılma benim çevremde duyulup hat safhaya geldi ise benim onurumu rencide edecek şekilde oldu ise o zaman ben gözümü kırpmadan çocuklarımı bile düşünmeden ayrılırım.Kısaca aldatma olayının boyutu ve rengi bana göre önemlidir.Hele hele cinselliğe kadar olay gitti ise kesin ayrılırım. Ve her zamanda sorarım kendime neden acaba bu aldatma heyacanını tek erkekler düşünür;?kadınlar insan değilmi ki aldatmayı düşünmezler.(İstisnalar hariç tabiii)

seni duygularını evini çocuğunu bu olay sende evladında nasıl travmaları yaşatacağını güven denen müstesna duyguyu öldüreceğini bilmedenmi yapıyor sence hayır kesinlikle hayor herşeyi göze alarak bizzat bile bile yapıyor onun düşünmediklerini sevginizi evliliğinizi evladınızı evliliğin güvenle sağlanan sadakat kısmını sadece senmi yükleneceksin ?demek gözden çıkarmış yeni heyecanlar arıyorsa nerde kiminle ise gitsin onunla kalsın bu gibi durumları hiç bir kadın (erkek)haketmiyor dürüstçe konuş o çekinmiyorda sen neden çekineceksin kurtuluşu olabilecek bir evlilikse konuştuktan sonra belki silkelenirde kendine gelir yuvasına ne kadar zarar verdiğini anlar belki en azından ilişkiniz için sen son olarak bişiyler yapmış olursun gerisi onun tercihi. unutma sırf çocuk için yürüyen evlilikler boşanma olmasada sevgiden yoksun bir evliliktir ve sevgisiz büyüyen çocuk demektir ben bunu yaşadım ve keşke benim için annem katlanmasaydı keşke keşke anladığında susmak yerine konuşsaydı ve babamın ne yapacağını anlasaydı ama sabrı tükenip artık yeter dediğinde aldığı cevap tokat gibiydi neden susmaya devam etmiyorsun ki dedi babam!...

ben aldatildim

bundan 5 yil önce bir yillik bi iliskim vardi erkek arkadasim almandi

ben türkiyedeyken bana devamli telefon acardi ve bi ara hic aramamaya basladi ben onu aradimdaysa

arkadan bi kiz sesinin geldigini fark ettim

ona kizdim keske söyleseydin aldatmana gerek yoktu beni sakin bir daha arama dedim

aninda onu hayatimdan silemedim tabiiki zor günler yasadim ama o beni aradigi zaman hep ona karsi

sert oldum kesinlikle affedemezdim affedersem biliyorum ki bu hatanin gerisi gelicekti

cokta güclü degildim ama ona karsi kendimi güclü gösterdim mutlu olmasini diledim

baska biriyle evlendim dünyalar güzeli bir oglum oldu

esimle cok mutluyum dogru adami buldugumu düsünüyorum

bundan 2 yil önce oglumla tatildeyken eski erkek arkadasimla karsilastik

biraz konustuk pisman gibiydi

bi sevgilisi varmis fotografini gösterdi ve dediki : kiz arkadasim ayni senin gibi senin gibi sadik senin

gibi konusuyor senin gibi hareketleri var ve senin gibi giyiniyor

nedemek istemisti ??

neden simdiki kiz arkadasi bana benziyor

beni kaybetti ama neden kendine bana cok benzeyen benim özelliklerimi tasiyan bir kiz sectii ??

ablasini sordum ( aramiz cok iyiydi ) iyi ama erkek arkadasi onu terk etti suan bi baskasiyla beraber

ama cok zor günler geciriyor dedi

ahim tutmus benim cektiklerim ablasinin basina gelmis

beni anlamisti

özür diledi

üzülme ben unuttum dedim

unutmak okadar kolaymiydi ?? kesinlikle hayir sonucta güvendigim insan beni aldatti ben ona cok

samimiyken o bana yalan söyledi ......

herseyde bir hayir varmis diyorum esimi cok seviyorum bazen aslinda eski erkek arkadasim icin iyike

aldatmis dogru kisiyi bulmami saglamis diyorum

sonucta hatasiz kul olmaz ben artik onu sevmedigim icin ondanda nefret etmiyorum

mutlu olsun iyi bir ailesi olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
canım tartıştığımız ayrılıp ayrılmamak değil, bildiğini söyleyip söylememek. bende diyorumki davulun sesi uzaktan hoş gelir kimi insan affetmek ister,çoçuğum babasız büyümesin der, maddi olarak yanlız yaşamam mümkün değil der, bir kereliğine affediyorum der, der de der yani. ben bu durumda aldattığını bilmiyormuş gibi yapma taraftarıyım, çünkü hem bildiğini söyleyip hemde ayrilmazsan o erkek rahatlar daha rahat davranmaya başlar. evet bilmiyormuş gibi davranmak çok zor ama açık açık şüpheleriniz olduğunu söyleyebilirsiniz hiçbisey yokmuş gibi davranılmalıdır demiyorum. zaten ayrılmiyor diye daha rahat olmaya başlar erkek sonra eve hiç bağlayamayız diye diyorum.

o kocan olacak erkek butun gece sabaha kadar (zamanin ne onemi varda) baska bir kadinin tenine degsin ve sonra gelip yatagina girsin sana dokunsun;... seninde miden bunu kaldirsin!
bu nasil bir doyumsuzluktur boyle bir açiklarmisin, baskasinin tenine vucuduna dokundugunu bile bile sana dokunmasina musade etmek, bile bile susup goz yummak, bir kadini baska nasil asagilayabilir ki bir erkek?
bu ne demek?
bana boyle bir durumda affet demesin hiç bir zaman esim olacak insan, dogrudan canimi alsin....
affedebilirim demeden once gururunuzu dusunun bi, askta gurur olmaz lafinida silin atin kafanizdan, once siz varsiniz sonra esiniz gelir ardindan

gkc dediklerine hicde katilmiyorum
bi kadin gercekten biseyleri bilmemezlikten geliyorsa kendisine bile saygisi kalmamistir
esim beni aldaticak sonrada yatagima girip benle olmak istiyecek birak yataga sokmayi yatak odama bile sokmam
aninda ayrilirim yok cocuklarim var yok maddi sorunum var bunlar bahane ...
bu arada cocuklarim var onlar icin evliligi devam ettiriyorum diyen ailelerin cocuklarina aciyorum
huzur olmayan bi yuvada nekadar saglikli bireyler yetisir kii ??? cocuklarin iyice psikolojisi bozuluyor
maddi sorunsa sorun o kadinin sucu kusura bakmayin
malesef cogu kadinlar kocam istemiyor diyip ya okulu birakiyorlar yada tembellik yapip ben evlenince evde oturucam diyorlar ,meslegi yok eve para getirmeyen bir kadina kocasi dayak attiginda sesini cikaramiyor bisey söylese adam onu kapi disari koycak kadinin bi güvencesi olmadigi icinde caresiz bi sekilde herseyi kabulleniyor
meslegi yoksa bile gider tuvalet temizlerde cocuklarina bakar o adamin parasina ihtiyac duymaz birde o adam cok rahat bi sekilde esini aldatiyorsa ......

Bircok sey yasadim bu zamana kadar, mutlaka cokta hatalarim olmustur,lakin birsey vardirki hicbir zaman yapmadim ve yapmicagim oda

Kendimi kandirmaktir....:kahve:

bütün cevapları okudum..çoğunluk tekmeyi basarım demiş..
ben de feminist yanımla ve mantığımla düşündüğüm zaman böyle yaparım derdim..
ama..
bir kadının aldatıldığını bile bile yaşaması nedensiz değildir elbetteki; işinin parasının olmaması, toplumda dul (!)ve çocuklu olarak yaşam savaşı verme zorluğu, ailenin sülalenin istememesi veya dışlaması, arka çıkacak bir büyüğün olmaması, çocuklar, herşeye rağmen kocaya duyulan bağımlılık veya manasız aşk..

Bence karısını aldattığını sanıp kendisini aldatıyodur erkekler ve asla bunun da farkına varamazlar.Benim başıma böyle bişey gelmedi ama gelseydi eminim çok zor olurdu ama asla kendime saygımı kaybedemem onu 1 defa affetmem ona aslında göz yummam anlamına gelir çok zor olsada onu kendimden ve ailemden mahrum bırakırım sonsuza dek.

Back
X