- 14 Temmuz 2018
- 6
- -9
- 86
- Konu Sahibi neredeyse kafasiz nick
Herkese teşekkürler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kuzenim var hayatı boyunca bir işe yaramamış eski bir uyuşturucu bağımlısı, annesinin parasını yiyen çalışmayan bir insan. Geçtiğimiz yaz bir kızla evlendi, kız da her anlamda kusursuz mis gibi bir insan. Evlenir evlenmez de bir çocukları oldu biz de ne güzel bu insan artık düzeldi vs gibi düşünüyorduk fakat henüz bebeği yeni doğmuşken yani yaklaşık 4 ay önce kuzenimin bu kızı aldattığını kendisinin kardeşime iyi bir şey yapıyormuş gibi anlatması üzerine öğrendim. Tabi ki hiç bir şey söylemedim kimseye. Fakat ardından eşiyle olan konuşmalarımda kuzenimin artık eve hiç gelmediğini zaten çocukla hiç ilgilenmediğini ve kıza pişman olduğunu söylediğini öğrendim. Yine sustum düzelir diye. Fakat artık iş son aşamaya gelmiş. Kuzenim kıza ayrılmak istediğini, hiç bişeyi doğru yapamadığını, anneliği beceremediğini, artık ona çekici gelmediğini söyleyip boşanmak istediğini söylemiş. Üstelik artık eve gelmemeyi bırak aylardır arkadaşını da eve getirip beraber her akşam ot içmeye başlamışlar. Her neyse haftalardır ikna etmeye çalışsalar da ayrılma diye o yine de yolundan dönmemiş. Çocuğuna varana kadar instagramda tek bir iz bırakmamış. Kız da ailesinin olduğu şehirde ev tutmuş bütün eşyalarını nakliyeye vermiş gidiyor. Bunun üstüne de artık kıza aldatıldığını söyledim ki zaten kızla dertleşirken benim bir şey bildiğimi hissederek bana saatlerce yalvardı ne olur böyle bişey varsa söyle ben artik kendimden şüphe ediyorum diyerek. Maalesef ki söylemiş bulundum ve birden bire herkes bu yuvayı ben yakmışım gibi üstüme çullanmaya başladı. İnanılmaz kötü bir durumdaydim siz olsaydınız ne yapardınız?
Sizinle alakasi yok bunu kendinize soyleyin ve dik durun. Sonra baskalarina anlatırsınız, insanlar korkunç..Bir kuzenim var hayatı boyunca bir işe yaramamış eski bir uyuşturucu bağımlısı, annesinin parasını yiyen çalışmayan bir insan. Geçtiğimiz yaz bir kızla evlendi, kız da her anlamda kusursuz mis gibi bir insan. Evlenir evlenmez de bir çocukları oldu biz de ne güzel bu insan artık düzeldi vs gibi düşünüyorduk fakat henüz bebeği yeni doğmuşken yani yaklaşık 4 ay önce kuzenimin bu kızı aldattığını kendisinin kardeşime iyi bir şey yapıyormuş gibi anlatması üzerine öğrendim.
Tabi ki hiç bir şey söylemedim kimseye. Fakat ardından eşiyle olan konuşmalarımda kuzenimin artık eve hiç gelmediğini zaten çocukla hiç ilgilenmediğini ve kıza evlendiği ve çocuk yaptığı için pişman olduğunu söylediğini öğrendim. Yine sustum düzelir diye. Fakat artık iş son aşamaya gelmiş. Kuzenim kıza ayrılmak istediğini, hiç bişeyi doğru yapamadığını, anneliği beceremediğini, artık ona çekici gelmediğini söyleyip boşanmak istediğini söylemiş. Üstelik artık eve gelmemeyi bırak aylardır arkadaşını da eve getirip beraber her akşam ot içmeye başlamışlar.
Her neyse haftalardır ikna etmeye çalışsalar da ayrılma diye o yine de yolundan dönmemiş. Çocuğuna varana kadar instagramda tek bir iz bırakmamış. Kız da ailesinin olduğu şehirde ev tutmuş bütün eşyalarını nakliyeye vermiş gidiyor.
Bunun üstüne de artık kıza aldatıldığını söyledim ki zaten kızla dertleşirken benim bir şey bildiğimi hissederek bana saatlerce yalvardı ne olur böyle bişey varsa söyle ben artik kendimden şüphe ediyorum diyerek. Maalesef ki söylemiş bulundum ve birden bire herkes bu yuvayı ben yakmışım gibi üstüme çullanmaya başladı.
İnanılmaz kötü bir durumdayım. Belki barışırlardı diyor herkes ama ben kuzenimin düzelmeyeceğine eminim. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Çok iyi yapmışsınız ve o kızın hayatını kurtarmışsınız.Bir kuzenim var hayatı boyunca bir işe yaramamış eski bir uyuşturucu bağımlısı, annesinin parasını yiyen çalışmayan bir insan. Geçtiğimiz yaz bir kızla evlendi, kız da her anlamda kusursuz mis gibi bir insan. Evlenir evlenmez de bir çocukları oldu biz de ne güzel bu insan artık düzeldi vs gibi düşünüyorduk fakat henüz bebeği yeni doğmuşken yani yaklaşık 4 ay önce kuzenimin bu kızı aldattığını kendisinin kardeşime iyi bir şey yapıyormuş gibi anlatması üzerine öğrendim.
Tabi ki hiç bir şey söylemedim kimseye. Fakat ardından eşiyle olan konuşmalarımda kuzenimin artık eve hiç gelmediğini zaten çocukla hiç ilgilenmediğini ve kıza evlendiği ve çocuk yaptığı için pişman olduğunu söylediğini öğrendim. Yine sustum düzelir diye. Fakat artık iş son aşamaya gelmiş. Kuzenim kıza ayrılmak istediğini, hiç bişeyi doğru yapamadığını, anneliği beceremediğini, artık ona çekici gelmediğini söyleyip boşanmak istediğini söylemiş. Üstelik artık eve gelmemeyi bırak aylardır arkadaşını da eve getirip beraber her akşam ot içmeye başlamışlar.
Her neyse haftalardır ikna etmeye çalışsalar da ayrılma diye o yine de yolundan dönmemiş. Çocuğuna varana kadar instagramda tek bir iz bırakmamış. Kız da ailesinin olduğu şehirde ev tutmuş bütün eşyalarını nakliyeye vermiş gidiyor.
Bunun üstüne de artık kıza aldatıldığını söyledim ki zaten kızla dertleşirken benim bir şey bildiğimi hissederek bana saatlerce yalvardı ne olur böyle bişey varsa söyle ben artik kendimden şüphe ediyorum diyerek. Maalesef ki söylemiş bulundum ve birden bire herkes bu yuvayı ben yakmışım gibi üstüme çullanmaya başladı.
İnanılmaz kötü bir durumdayım. Belki barışırlardı diyor herkes ama ben kuzenimin düzelmeyeceğine eminim. Siz olsaydınız ne yapardınız?