• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığını bildiğiniz birine bunu söyler miydiniz?

Böyle fecaat bi herifle bile bile evlenen bir kadına ben hiçbir şey anlatmam. Aman aman. Daha fazla yuva yıkıcı damgası yememek için siz de uzak durun , tecrübe konuşuyor. Etmişsiniz bir hata , daha dokunmayın. Bunların kocası pek kıymetli.

Bir kuzenim var hayatı boyunca bir işe yaramamış eski bir uyuşturucu bağımlısı, annesinin parasını yiyen çalışmayan bir insan. Geçtiğimiz yaz bir kızla evlendi, kız da her anlamda kusursuz mis gibi bir insan. Evlenir evlenmez de bir çocukları oldu biz de ne güzel bu insan artık düzeldi vs gibi düşünüyorduk fakat henüz bebeği yeni doğmuşken yani yaklaşık 4 ay önce kuzenimin bu kızı aldattığını kendisinin kardeşime iyi bir şey yapıyormuş gibi anlatması üzerine öğrendim. Tabi ki hiç bir şey söylemedim kimseye. Fakat ardından eşiyle olan konuşmalarımda kuzenimin artık eve hiç gelmediğini zaten çocukla hiç ilgilenmediğini ve kıza pişman olduğunu söylediğini öğrendim. Yine sustum düzelir diye. Fakat artık iş son aşamaya gelmiş. Kuzenim kıza ayrılmak istediğini, hiç bişeyi doğru yapamadığını, anneliği beceremediğini, artık ona çekici gelmediğini söyleyip boşanmak istediğini söylemiş. Üstelik artık eve gelmemeyi bırak aylardır arkadaşını da eve getirip beraber her akşam ot içmeye başlamışlar. Her neyse haftalardır ikna etmeye çalışsalar da ayrılma diye o yine de yolundan dönmemiş. Çocuğuna varana kadar instagramda tek bir iz bırakmamış. Kız da ailesinin olduğu şehirde ev tutmuş bütün eşyalarını nakliyeye vermiş gidiyor. Bunun üstüne de artık kıza aldatıldığını söyledim ki zaten kızla dertleşirken benim bir şey bildiğimi hissederek bana saatlerce yalvardı ne olur böyle bişey varsa söyle ben artik kendimden şüphe ediyorum diyerek. Maalesef ki söylemiş bulundum ve birden bire herkes bu yuvayı ben yakmışım gibi üstüme çullanmaya başladı. İnanılmaz kötü bir durumdaydim siz olsaydınız ne yapardınız?

Bile bile bir kadının başını yaktınız yani ailecek.

Kız adamın ne olduğunu bilerek ve isteyerek mi evlendi ve çocuk sahibi oldu ?

Madde bağımlısı kocası, her akşam ot içmeye başlayınca değil de aldatıldığını öğrenince mi ayrılmaya karar vermiş yani ?

Umarım kuzeninizin karısı, kendisine çocuğuyla birlikte mutlu ve sağlıklı bir hayat kurar ve yaşar.

Bir kuzenim var hayatı boyunca bir işe yaramamış eski bir uyuşturucu bağımlısı, annesinin parasını yiyen çalışmayan bir insan. Geçtiğimiz yaz bir kızla evlendi, kız da her anlamda kusursuz mis gibi bir insan. Evlenir evlenmez de bir çocukları oldu biz de ne güzel bu insan artık düzeldi vs gibi düşünüyorduk fakat henüz bebeği yeni doğmuşken yani yaklaşık 4 ay önce kuzenimin bu kızı aldattığını kendisinin kardeşime iyi bir şey yapıyormuş gibi anlatması üzerine öğrendim.

Tabi ki hiç bir şey söylemedim kimseye. Fakat ardından eşiyle olan konuşmalarımda kuzenimin artık eve hiç gelmediğini zaten çocukla hiç ilgilenmediğini ve kıza evlendiği ve çocuk yaptığı için pişman olduğunu söylediğini öğrendim. Yine sustum düzelir diye. Fakat artık iş son aşamaya gelmiş. Kuzenim kıza ayrılmak istediğini, hiç bişeyi doğru yapamadığını, anneliği beceremediğini, artık ona çekici gelmediğini söyleyip boşanmak istediğini söylemiş. Üstelik artık eve gelmemeyi bırak aylardır arkadaşını da eve getirip beraber her akşam ot içmeye başlamışlar.

Her neyse haftalardır ikna etmeye çalışsalar da ayrılma diye o yine de yolundan dönmemiş. Çocuğuna varana kadar instagramda tek bir iz bırakmamış. Kız da ailesinin olduğu şehirde ev tutmuş bütün eşyalarını nakliyeye vermiş gidiyor.

Bunun üstüne de artık kıza aldatıldığını söyledim ki zaten kızla dertleşirken benim bir şey bildiğimi hissederek bana saatlerce yalvardı ne olur böyle bişey varsa söyle ben artik kendimden şüphe ediyorum diyerek. Maalesef ki söylemiş bulundum ve birden bire herkes bu yuvayı ben yakmışım gibi üstüme çullanmaya başladı.

İnanılmaz kötü bir durumdayım. Belki barışırlardı diyor herkes ama ben kuzenimin düzelmeyeceğine eminim. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Sizinle alakasi yok bunu kendinize soyleyin ve dik durun. Sonra baskalarina anlatırsınız, insanlar korkunç..

Adam uyuşturucudan ihanete geniş bir yelpazede her canının istediğini yapmış ve suçlu olmamış,siz malumu dile getirince suçlu olmuşsunuz,ne güzel dünya..
Keşke boşanmalarını engellemeye çalışmak yerine hiç evlendirmeselerdi yada kıza ve çocuğuna başlarıın bu beladan bir an önce kurtarmaları için destek verselerdi,ama bazi aileler malesef ki sorunlu çocukları için evlense de basımızdan gitse gözüyle bakıyorlar,başkasının evladını yakmayı hiç önemsemeyerek,bu ilişkiden doğacak çocukların mağduriyetlerini düşünmeyerek.
Size gösterilen tepki de, çok eminim ki gül gibi yuvayı yıktın diye değil ,bu belayı yine başımıza bıraktın diyedir.
Hiç üzülmeyin doğru olanı yapmışsınız,siz bunu söylemeseniz belki o kız gerçekle yüzleşmeyi biraz daha öteleyecek,biraz daha acı çekecekti,umarım bundan sonra iyi bir hayatları olur.

Devir kötü saflığın lüzumu yok öyle biriyle evlenmekle hata etmiş.
Valla evlenmeden önce de görülüyor bir şeyler. Gözler, konuşmalar, ağız kuruluğu, konuşurken ara ara dil karmaşası, yalpalanma. Bilmiyorduysa hiç mi biriniz kızı uyarıp söylemediniz?
Başta hata yapılmış şimdi anca işte paçasını kurtardığıyla kalır.
Keşke çocuk olmasaymış yazık yavrum hayata böyle bir babayla -0 dan başlamış. :(

Bir kuzenim var hayatı boyunca bir işe yaramamış eski bir uyuşturucu bağımlısı, annesinin parasını yiyen çalışmayan bir insan. Geçtiğimiz yaz bir kızla evlendi, kız da her anlamda kusursuz mis gibi bir insan. Evlenir evlenmez de bir çocukları oldu biz de ne güzel bu insan artık düzeldi vs gibi düşünüyorduk fakat henüz bebeği yeni doğmuşken yani yaklaşık 4 ay önce kuzenimin bu kızı aldattığını kendisinin kardeşime iyi bir şey yapıyormuş gibi anlatması üzerine öğrendim.

Tabi ki hiç bir şey söylemedim kimseye. Fakat ardından eşiyle olan konuşmalarımda kuzenimin artık eve hiç gelmediğini zaten çocukla hiç ilgilenmediğini ve kıza evlendiği ve çocuk yaptığı için pişman olduğunu söylediğini öğrendim. Yine sustum düzelir diye. Fakat artık iş son aşamaya gelmiş. Kuzenim kıza ayrılmak istediğini, hiç bişeyi doğru yapamadığını, anneliği beceremediğini, artık ona çekici gelmediğini söyleyip boşanmak istediğini söylemiş. Üstelik artık eve gelmemeyi bırak aylardır arkadaşını da eve getirip beraber her akşam ot içmeye başlamışlar.

Her neyse haftalardır ikna etmeye çalışsalar da ayrılma diye o yine de yolundan dönmemiş. Çocuğuna varana kadar instagramda tek bir iz bırakmamış. Kız da ailesinin olduğu şehirde ev tutmuş bütün eşyalarını nakliyeye vermiş gidiyor.

Bunun üstüne de artık kıza aldatıldığını söyledim ki zaten kızla dertleşirken benim bir şey bildiğimi hissederek bana saatlerce yalvardı ne olur böyle bişey varsa söyle ben artik kendimden şüphe ediyorum diyerek. Maalesef ki söylemiş bulundum ve birden bire herkes bu yuvayı ben yakmışım gibi üstüme çullanmaya başladı.

İnanılmaz kötü bir durumdayım. Belki barışırlardı diyor herkes ama ben kuzenimin düzelmeyeceğine eminim. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Çok iyi yapmışsınız ve o kızın hayatını kurtarmışsınız.
Sakın üzülmeyin..
Ben yıllar önce böyle bir şeye ne yazık ki şahit oldum ama söyleyemedim.
Hep içimde bir acaba var ve gerçekten sırımda büyük bir yük.
Olay kısa bir süreçti ve arkadaşımın eşinin eski sevgilisine ev açma teklifini öğrendim teklif ettiği de arkadaşımdı çünkü ama teklif edilen kişi reddetti ve o iş bitti.
Şimdi söyleyemediğim arkadaş mutlu, söyleseydim ne olurdu bilmiyorum yeni çocukları olmuştu.

Ama dediğim gibi keşke hiç öğrenmeseydim diye kahrediyorum :(

Zaten kadını ikna etmeye çalışmışlar ikna olmamış sizin söylediğiniz etkisiz eleman niteliğinde. Çok hata var ama en fazlası ailenizde hala ne yuvası ne kurtarmasından bahsediyorlar? Kurtarılacak tek şey o gariban bebek

Hayır söylemezdim. Cunku kadınlar hissediyor zaten ve muhtemelen kendi de biliyordu ama baskasından da duymak istedi.

Bu işlere karışmam
Cunku arada olan her zaman söyleyene olur .onlar barışır ama siz kötü olursunuz
Bu kural her zaman böyledir!

Back
X