- 19 Ağustos 2025
- 19
- -8
- 1
- Konu Sahibi elahanim34
-
Beni aldatan bir adamı geri kazanmaya çalışmayı kadınlık gururuma yediremem.Konforu da yerine batsın.Ama size gelince bence hiç karışmayın."En doğrusunu sen bilirsin."diyin.Yakınlarımızın ilişkilerine karışmak genelde pek iyi sonuçlanmıyor.İyi niyetle söylediğimiz şeyler bize çok farklı şekillerde dönebiliyor.Ben bunu pek çok kez yaşadım maalesef.
Bilmem seviyor sanırımGeri kazansa ne olacak?
MaalesefSonradan barışabiliyorlar dimi.. ondan sonra sen ara bozan oluyorsun
Benimde böyle bir arkadaşım vardı. 18 senedir beraberler. Yaklaşık 6 senedir de evliler. Adam über zengin. Şuan çalışmasa 5 kuşak doyuracak para var. Aldatıyor sürekli. Kızın umrunda değil sonraki gün sosyal medyada boy boy yiğidim aslanım foto paylaşıyor. Niye? Çocuklarının her birinin ayrı bakıcısı var. Canı sıkılıyor yurt dışında. İş istiyorum diyor cafe açılıyor canım istemedi diyor cafe kapanıyor. Merve Aksak çakması. Adam muhafazakar kesimden kızın alakası yok ama ona göre şekillendiriyor giyimini kuşamını. Bu kızın ünide yüksek bitirip akademisyen olma gazeteci olma hayalleri vardı. Kendi tabiriyle rahatı seçti bu hayat çabalamaya değmez bizim eşimle anlaşmamız gayet iyi keyfimiz yerinde diyor. Baktığın zaman mantıklı çünkü iki tarafta istediği hayatı yaşıyor. Biri eşinin çocuğunun yanında olacağını bilerek aldatıyor karakteri neyse onu yaşıyor. Diğeri hayat standartlarından memnun ve boşanmayacak aldatılmaktan yakınmıyor.
Kimsede ağzını açıp boşa şöyle yap böyle et demiyor durum belli zira. Dese zaten yuva yıkan olur.
Yani herkes kabullenmişse bişeyleri okey bence aynen devam siz konuşursanız olan size olur.
Aldatıldığını biliyor geri kazanmak istiyor konforundan vazgeçmiyor. Gezecek tozacak keyfine bakacak o zaman şikayet etmedenKızlar günaydın. Akşam yakın bir arkadaşımla sohbet ettik telefonda uzunca, eşinin aldattığını
düşünüyor ama konforundan da asla vazgeçemiyor. Yaşlarıda 28 civarında. Onu geri kazanmak istiyor. Tavsiye talep ediyor.
Yorum pek yapmak istemedim sonuçta karı koca arasındaki özel bir durum… bana tuhaf geldi .
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim tavsiye olarak ?
Aldatıldığını bilip eşini geri kazanan var mı…
Ben bu konularda iyi değilim diyin geçin tavsiye vermek zorunda mısınız?Kızlar günaydın. Akşam yakın bir arkadaşımla sohbet ettik telefonda uzunca, eşinin aldattığını
düşünüyor ama konforundan da asla vazgeçemiyor. Yaşlarıda 28 civarında. Onu geri kazanmak istiyor. Tavsiye talep ediyor.
Yorum pek yapmak istemedim sonuçta karı koca arasındaki özel bir durum… bana tuhaf geldi .
Aynen öyle, hiç karışmayın.Sonradan barışabiliyorlar dimi.. ondan sonra sen ara bozan oluyorsun
Benimde böyle bir arkadaşım vardı. 18 senedir beraberler. Yaklaşık 6 senedir de evliler. Adam über zengin. Şuan çalışmasa 5 kuşak doyuracak para var. Aldatıyor sürekli. Kızın umrunda değil sonraki gün sosyal medyada boy boy yiğidim aslanım foto paylaşıyor. Niye? Çocuklarının her birinin ayrı bakıcısı var. Canı sıkılıyor yurt dışında. İş istiyorum diyor cafe açılıyor canım istemedi diyor cafe kapanıyor. Merve Aksak çakması. Adam muhafazakar kesimden kızın alakası yok ama ona göre şekillendiriyor giyimini kuşamını. Bu kızın ünide yüksek bitirip akademisyen olma gazeteci olma hayalleri vardı. Kendi tabiriyle rahatı seçti bu hayat çabalamaya değmez bizim eşimle anlaşmamız gayet iyi keyfimiz yerinde diyor. Baktığın zaman mantıklı çünkü iki tarafta istediği hayatı yaşıyor. Biri eşinin çocuğunun yanında olacağını bilerek aldatıyor karakteri neyse onu yaşıyor. Diğeri hayat standartlarından memnun ve boşanmayacak aldatılmaktan yakınmıyor.
Kimsede ağzını açıp boşa şöyle yap böyle et demiyor durum belli zira. Dese zaten yuva yıkan olur.
Yani herkes kabullenmişse bişeyleri okey bence aynen devam siz konuşursanız olan size olur.
Bende şaşırmıyorum normal karşılıyorum hatta. Herkes aşk sevgi evliliği yapacak değil öyle bir kural yok. İstedikleri hayatı uygun gördükleri şekilde yaşıyolar bu kadar. Şirket yönetir gibi evlilik.Ben sasirmiyorum, arada ask yok cunku, ask olmayinca kiskanclik da olmuyor, karsilikli cikar var.
Hic karismayin bence. Annemlerin komsusu butun mahallenin gozu onunde eve kadin atiyordu, karisina soylediler, kocama igmftira atiyorlar, kocamda gozleri mi var demis.Sonradan barışabiliyorlar dimi.. ondan sonra sen ara bozan oluyorsun
Aldatıldığını bildiğini çaktırmadığı sürece zaten konforu elinde kalacak merak etmesin. Geri kazanamaz adam kuş oldu uçtu. Siz de karışmayın. Arkadaşınızın özelini de niye sanal platformlarda paylaşıyorsunuz ne kadar anonim de olsa.Kızlar günaydın. Akşam yakın bir arkadaşımla sohbet ettik telefonda uzunca, eşinin aldattığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?