- Emoji Skoru
- 4.543
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi elahanim34
-
Aldatıldığını bilip eşini geri kazanan var mı…Kızlar günaydın. Akşam yakın bir arkadaşımla sohbet ettik telefonda uzunca, eşinin aldattığını
düşünüyor ama konforundan da asla vazgeçemiyor. Yaşlarıda 28 civarında. Onu geri kazanmak istiyor. Tavsiye talep ediyor.
Yorum pek yapmak istemedim sonuçta karı koca arasındaki özel bir durum… bana tuhaf geldi .
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim tavsiye olarak ?
Aldatıldığını bilip eşini geri kazanan var mı…
Yalnız bu hastalık kapma açısından çok riskli bir durumBenimde böyle bir arkadaşım vardı. 18 senedir beraberler. Yaklaşık 6 senedir de evliler. Adam über zengin. Şuan çalışmasa 5 kuşak doyuracak para var. Aldatıyor sürekli. Kızın umrunda değil sonraki gün sosyal medyada boy boy yiğidim aslanım foto paylaşıyor. Niye? Çocuklarının her birinin ayrı bakıcısı var. Canı sıkılıyor yurt dışında. İş istiyorum diyor cafe açılıyor canım istemedi diyor cafe kapanıyor. Merve Aksak çakması. Adam muhafazakar kesimden kızın alakası yok ama ona göre şekillendiriyor giyimini kuşamını. Bu kızın ünide yüksek bitirip akademisyen olma gazeteci olma hayalleri vardı. Kendi tabiriyle rahatı seçti bu hayat çabalamaya değmez bizim eşimle anlaşmamız gayet iyi keyfimiz yerinde diyor. Baktığın zaman mantıklı çünkü iki tarafta istediği hayatı yaşıyor. Biri eşinin çocuğunun yanında olacağını bilerek aldatıyor karakteri neyse onu yaşıyor. Diğeri hayat standartlarından memnun ve boşanmayacak aldatılmaktan yakınmıyor.
Kimsede ağzını açıp boşa şöyle yap böyle et demiyor durum belli zira. Dese zaten yuva yıkan olur.
Yani herkes kabullenmişse bişeyleri okey bence aynen devam siz konuşursanız olan size olur.
Onuda konuşmuşlardır heralde bilmemYalnız bu hastalık kapma açısından çok riskli bir durum
Çocuğun hatrına olacaktı, hayrına olmuşAldatıldığını bilip eşini geri kazanan var mı…
Aldattıktan sonra bunu kabullenip devam etmek “kazanmak” değildir bana göre.
Bunu yapanları yargılamıyorum kimin nasıl şartlar altında yaşadığını bilemeyiz, kimi çocuğun hayrına, kimisi de geliri olmadığından, gidecek yeri olmadığından kabullenip devam eder. Bana göre bu kazanmak değil.
Alan memnun veren memnun diyecek veya yargılayacak bir şey yok.Kızlar günaydın. Akşam yakın bir arkadaşımla sohbet ettik telefonda uzunca, eşinin aldattığını
düşünüyor ama konforundan da asla vazgeçemiyor. Yaşlarıda 28 civarında. Onu geri kazanmak istiyor. Tavsiye talep ediyor.
Yorum pek yapmak istemedim sonuçta karı koca arasındaki özel bir durum… bana tuhaf geldi .
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim tavsiye olarak ?
Aldatıldığını bilip eşini geri kazanan var mı…