Aldatildigini dusunup normal davranabilen...


Ben hala neden kendinize bu kötülüğü yaptığınızı anlamıyorum. Parasızlık mı, çocuklar olayın neresinde. Adam hasta olursa (ki ben sadece sizi duygusal yönden sömürdüğünü düşünüyorum) ne olacak. Sorun maddiyatsa aldattığı için hem tazminat talep edersiniz hem de nafaka. Adam hasta olur çalışamaz diye mi düşünüyorsunuz.
Cidden karıştı kafam.
 
Hastalanıyor muymuş neymiş öyle anladım da gerçekten arkadaşın buna inanması doğru değildir inşallah.
Sanırım şöyle;
Sefil zamanlarında bu adamı çektim diyor. Şu an adamın iyi bir işi var sanırım. Ben bırakıp gidersem iş göremez hale gelir çocukların nafakasını falan ödemez bize bakmaz diye düşünüyor sanırım.
 
Hadi canım!
Vay be ne ayrıntı!
 
Hadi canım!
Vay be ne ayrıntı!

Böyle yazmış. Ben mi yanlış anlamışım ki

her turlu sefil parasiz durumunda yaninda oldugum adami simdi terk edersen adami degil cocuklarimin hayatini terk etmis olcam.cunku bu adam simdiden is goremez durumda .ve cok karmasik stresli bir isi var.nedeni adamin hasta olmasi evet .bu sureci guclu karsiliyabilse cocuklarina da bakar zaten maddi olarak.ama adam pazl gibi dagiliyo.
 
üstüne çizgi çeken yoktur.ama bizim için sebep çoktur bunlara katlanmak adına hayatı zindan edicem çabamız hiç bitmez.
kusura bakmayın madem psikologa gidiyormuş bahsedin doktora eşim bunları yaptı bana
ama benden mutluluk tablosu çizmemi istiyor diye bahsedin.
öldürmek istedigini söyleyin tedavi ona göre ilerlesin.
terapi de sizin için iyi olacaktır ama ama yaşadıklarınızı siler mi bilemem
 

Konu ile alakalı değil ama merak ettim ayrıldığınız eşiniz ile ilgili elinizde ispat yoktu ama hisleriniz ile ilgili birşeyler vardı ?O gece wc olayı sonrası mı bitti yoksa başka olaylarınız mı gelişti ?
 
Şüphe beni uzaklaştırdı. O olaydan sonra elimde herhangi kanıt olmamasına rağmen bir daha güvenemedim.
Evdeki huzur da gitti bir süre sonra. Başka sorunlar çıktı. Boşandık..
 
Seni aldatan o. Sen buna katlaniyorsan o da sensizlige katlanir. Zaten katlanamicak olsa aldatmazdi
 
Boşanmak istiyorsun aslında.
Ama geçimini sağlayacak gelirin olmadığı için nafakaya ihtiyacın var.

Eşin de hastalanıp durduğu için, eğer boşanırsanız iyice dağılıp hastalanacak ve işinden olacak, parasız kalacak diye

Boşanmaya cesaret edemiyorsun.

Sanırım durum bu
 
Dudağınızın her bir kenarına bant tutturun, o bantı kulak kısmınıza kadar çekin. Böylece güleryüze sahip olacaksınız. Mesajları görmemek için de gözlerinizi oyun.

Nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz, çok merak ediyorum.
 
Soyledim zaten doktoruna.simdi evlilik terapidine gidecez
 
Şüphe beni uzaklaştırdı. O olaydan sonra elimde herhangi kanıt olmamasına rağmen bir daha güvenemedim.
Evdeki huzur da gitti bir süre sonra. Başka sorunlar çıktı. Boşandık..
Evet
 
ayrılın. kendi eden kendi bulur. isterse hastanede yaşamaya başlasın sizi bağlamamalı.
 
Senden cinselliği esirgeyip başkalarıyla oluyorsa yüzüğü suratına çarp çık git, peşinden kossun essek gibi! Pislik herif. Hastalanırsa da aldırma, fingirdedigi kadınlar baksın. Tahammül edilir gibi değil, seni birseylerden mahrum bırakacak, yalnızlığa mahkum edecek ama kendisi dışarda gülüp eğlenip hayatını yaşayacak. Düşme bu küçük oyunlara. Küsmeye bile izin yok ne demek ya, sen ona bağımlı mısın? Bağımsız bir kişiliğin yok mu? Bir an önce kanıt elde edip vur yüzüne, bakalım ne yalanlar atacak ortaya
 
Eğer eminseniz aldatıldığınızdan ister ölsün ister dirilsin. Size ne? Başka kadınlarla olmadan önce düşünseymiş sizsiz öleceğini. Hayatınızı siz mahvediyorsunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…