• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığını öğrendiğin an ne yaptın?

Sevgiliyken aldatıldım.
Ayrıldım affettim ayrıldım affetim baktım sonu yok yol verdim .
Başkasıyla evlendi bende evlendim . Evliyken de hala aldatmaya devam ediyor herhalde . Arada farklı hesaplardan yazmaya devam ediyor oradan yola çıkıyorum. Kısacası insan değişmez.
Verdiğiniz örnek çok mantıklı olmuş yapan vazgeçmiyor devam ediyor.

Geçmiş olsun, öncelikle.
lişkide güven en önemli husus.Güven de tek kullanımlıktır.Sarsıldı mı bir kere tamir etmesi güçtür.Sadece duygusal ilişkiler için değil tüm ilişkilerimiz için böyle.
Güven olmadan hiçbir iliskiyi yürütemeyiz. Güven kalmadı devam etmeminde anlamı yok.

Çok afedersiniz +18 olacak ama bir başkasının kukusuna değen pipinin artık benim kukumla işi olamaz.
Aassssla affetmeyin aslaaa,zaten affettim deseniz bile unutamayacaksınız o yüzden öyle bir ihtimali düşünmeyin bile.
insanlar yaptıklarından sorumludur, yaptığı yanına kar kalmamalı, siz de kendinize yeni bir hayat kurarsınız şuanda zor gelse de sonra emin olun ki iyi ki diyeceksiniz.

Çok afedersiniz +18 olacak ama bir başkasının kukusuna değen pipinin artık benim kukumla işi olamaz.
Aassssla affetmeyin aslaaa,zaten affettim deseniz bile unutamayacaksınız o yüzden öyle bir ihtimali düşünmeyin bile.
insanlar yaptıklarından sorumludur, yaptığı yanına kar kalmamalı, siz de kendinize yeni bir hayat kurarsınız şuanda zor gelse de sonra emin olun ki iyi ki diyeceksiniz.
Yan yana gelmedik yatmadık diyor ama inanmıyorum yatmaya gidiyordu bu is. Resimler midemi bulandırmaya yetti. Allah’ından bulsun ikiside beter olsunlar. İnanıyorum bir kurtulsam rahatlicam.

Herkese merhaba
Maalesef ki aldatılma duygusu bende yaşadım bu çok acı verici birseymis. Her erkek aldatır genellemesine hiçbir zaman inanmak istememiştim. Ama yinede eşim asla yapmaz demedim.Kendisi sürekli derdi ben seni asla aldatmam diye. Bana yetemediğini söylediği icin bende yapmaz heralde diyordum. Bitmeyen yalanlarından dolayı ayrılmayı düşünürken onun tepkisizligi beni şüphelendirmişti. Rüyasını bile gördüm ve hislerim beni yaniltmadi. Telefonunda önceden birlikte olduğu kadınla konuştugunu gördüm ve kadın ciplak resimlerini atmış eşime. Kadında evli çoluklu çocuklu. Görüşmedik yan yana gelmedik resimlerden sonra sohbet kesildi dedi ama ben inanmıyorum. Kopek gibi yalvarıyor şuan ama benim içim almıyor hazmedemiyorum günlerdir..Bitirmek istiyorum ama bir yanımda burnundan getir onca yıl emeğin var diyor. Sonra vazgeçiyorum sen gurursuz musun diyorum. Affedersen bidaha yapar nasıl olsa affediyor der diyorum. Bu durumu yaşayanlar siz ne yaptınız? Yardımcı olur musunuz? Krizi fırsata çeviren varmi? Mutlu olan varmi?
Çok zor durum. Evliyim, çocuğum var. Üzücü yasadiklariniz..
Karar sizin.
- Cocugunuz yoksa sn dusunmeyin ayrilin. - Varsa ve devam etmek istiyorsanız kolay kolay affetmeyin. Birkac ay barismayin. Tekrarlama olasiligi cok yuksek. Affetmek cok zor hazmetmek. Affedecekseniz de gercekten affedin. Surekli dilinize dolarsaniz evlilik iskence olur size..

Back
X