• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığını öğrendiğin an ne yaptın?

Herkese merhaba
Maalesef ki aldatılma duygusu bende yaşadım bu çok acı verici birseymis. Her erkek aldatır genellemesine hiçbir zaman inanmak istememiştim. Ama yinede eşim asla yapmaz demedim.Kendisi sürekli derdi ben seni asla aldatmam diye. Bana yetemediğini söylediği icin bende yapmaz heralde diyordum. Bitmeyen yalanlarından dolayı ayrılmayı düşünürken onun tepkisizligi beni şüphelendirmişti. Rüyasını bile gördüm ve hislerim beni yaniltmadi. Telefonunda önceden birlikte olduğu kadınla konuştugunu gördüm ve kadın ciplak resimlerini atmış eşime. Kadında evli çoluklu çocuklu. Görüşmedik yan yana gelmedik resimlerden sonra sohbet kesildi dedi ama ben inanmıyorum. Kopek gibi yalvarıyor şuan ama benim içim almıyor hazmedemiyorum günlerdir..Bitirmek istiyorum ama bir yanımda burnundan getir onca yıl emeğin var diyor. Sonra vazgeçiyorum sen gurursuz musun diyorum. Affedersen bidaha yapar nasıl olsa affediyor der diyorum. Bu durumu yaşayanlar siz ne yaptınız? Yardımcı olur musunuz? Krizi fırsata çeviren varmi? Mutlu olan varmi?
Ben ne yaptığımı anlatırım ama olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar var😁😁bazılarının psikolojisi de kaldırmayabilir özelden anlatayım🤪

Ben ne yaptığımı anlatırım ama olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar var😁😁bazılarının psikolojisi de kaldırmayabilir özelden anlatayım🤪
Ben çok merak ettim bana da anlatır mısınız?

Krizi fırsata çevirmek mi? O böyle durumlar için geçerli değil. Mideniz alacaksa susup devam edin. Ortalığı ayağa kaldırıp sonra yerinde oturan kadınların halini düşünsenize bir erkek gözünden.. Boşanamayacaksanız susun,boşanacaksanız elinizden geleni ardınıza koymayın. Hissiyatım boşanamayacaksınız

Herkese merhaba
Maalesef ki aldatılma duygusu bende yaşadım bu çok acı verici birseymis. Her erkek aldatır genellemesine hiçbir zaman inanmak istememiştim. Ama yinede eşim asla yapmaz demedim.Kendisi sürekli derdi ben seni asla aldatmam diye. Bana yetemediğini söylediği icin bende yapmaz heralde diyordum. Bitmeyen yalanlarından dolayı ayrılmayı düşünürken onun tepkisizligi beni şüphelendirmişti. Rüyasını bile gördüm ve hislerim beni yaniltmadi. Telefonunda önceden birlikte olduğu kadınla konuştugunu gördüm ve kadın ciplak resimlerini atmış eşime. Kadında evli çoluklu çocuklu. Görüşmedik yan yana gelmedik resimlerden sonra sohbet kesildi dedi ama ben inanmıyorum. Kopek gibi yalvarıyor şuan ama benim içim almıyor hazmedemiyorum günlerdir..Bitirmek istiyorum ama bir yanımda burnundan getir onca yıl emeğin var diyor. Sonra vazgeçiyorum sen gurursuz musun diyorum. Affedersen bidaha yapar nasıl olsa affediyor der diyorum. Bu durumu yaşayanlar siz ne yaptınız? Yardımcı olur musunuz? Krizi fırsata çeviren varmi? Mutlu olan varmi?
ben kestirip atardım. emek falan dinlemem . kadının elini bağlayan ya çocuk yada yıllarca emek verdim düşüncesi oluyor. aldatınca affedersen %99.9 tekrar yapacaktır. sonra gelip burda tekrar konu açacaksınız. hatta olası konular için arama yerine yazın bakın. affedenlerin başına neler gelmiş

Herkesin hayatı kendine tabiki ama merak ettim iste düzelen varmi iyi olan varmi.

o seni affedecek miydi?
ya bu erkeklere niye bu kadar prim veriyosunuz?
adam sizi bir tarafına takmamış evli çocukla kadınla midesiz midesiz takılmış. ne eskisinden iyi olması ya ne krizi ne fırsatı. git bi sorsana o seni affeder miydi ona göre sen de boşanma.

Bana da anlatın ya aklımda kalmasın. 🤣
Beni aldattigi kızı ailesine bire bin katarak anlatmakla tehdit ettim kız da ne dersem yaptı yani bana cinsel tacizde bulundu, diye şikayet edecekti ki gerek kalmadı eski koca bunu duyunca kuyruğunu dahi bana bırakarak kaçtı🤣ailesi ve kendisi beni maaşlı kadın olduğum için almışlardı biz bunu güzelce somururuz diye düşündüler ailesi de bütün varlığını bana kaptırdı 😁😁😁onu ve ailesini nasıl rezil ettiğimi anlatmıyorum çünkü onlar için önemli olan maddi kayiplariydi🤭

Beni aldattigi kızı ailesine bire bin katarak anlatmakla tehdit ettim kız da ne dersem yaptı yani bana cinsel tacizde bulundu, diye şikayet edecekti ki gerek kalmadı eski koca bunu duyunca kuyruğunu dahi bana bırakarak kaçtı🤣ailesi ve kendisi beni maaşlı kadın olduğum için almışlardı biz bunu güzelce somururuz diye düşündüler ailesi de bütün varlığını bana kaptırdı 😁😁😁onu ve ailesini nasıl rezil ettiğimi anlatmıyorum çünkü onlar için önemli olan maddi kayiplariydi🤭
İyi etmişsiniz bazı aileler gerçekten sömürü için yaşıyor .

Burcunuz nedir ? 🤣

Herkese merhaba

Ben ilk kez sanalda aldatıldım. Msn vardı o zamanlar, bir kaç kadınla cinsel içerikli konuşmalar yapmıştı affettim yalvardı yakardı. Sonra da aldatmaya devam etti. Bir kez aldatan yine aldatır malesef.

Lütfen bunu inceleyin affederseniz bir daha aynı kadınla aldattığında maddi manevi tazminat haklarınızı talep edemezsiniz. Alsanız bile düşük düzeyde alırsınız. Affetme hukuken o konu hakkında hak talebinde bulunmamaktır. Kadının kocasını araştırın aklı selim bir tipse ulaşıp durumu izah edin fotoları yollayın o da boşansın adama da yazık gerçi kadına bir zarar vs verme ihtimali var yapmazsanız daha iyi olur gibi... Ne bileyim çok karmaşık bir konu. Mutlu olamazsınız bir daha yapacak. Sizi sevseydi, sadık bir insan olsaydı yapmazdı zaten. Ekran görüntülerini alın hiç olmadı, eşinizle mesajlaşın konu ile alakalı nasıl beni aldatabildin, kadınla neler konuşmuşsun hiç mi utanman yok kadın bir de evli vs şeklinde. Mesaj üzerinden itiraf alın mutlaka delil olarak kullanırsınız. Kadının ismi soyismini telefon numarasını vs mutlaka dava dosyanıza koyun. Şahit olarak çağırırlar belki de rezil olur biraz köpek. İkisi de iğrenç.
İnceledim çok teşekkür ederim

Evlilik teklifi almak üzereyken aldatıldım, öğrendiğim gün yıkıldım. İlk 3 hafta yıkıktım sürekli ağlama krizleri vs. 4-5 ay toparlanma sürecim oldu. Beni aldattığı kızla evlendi şimdi. Bende hayatıma yeni birini aldım, o günlere ağladığıma üzülüyorum şimdi. Zor bir süreç ama emin olun geçiyor acısı
Teşekkür ederim çok mutlu olun insallah

Back
X