Ben ne yaptığımı anlatırım ama olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar varHerkese merhaba
Maalesef ki aldatılma duygusu bende yaşadım bu çok acı verici birseymis. Her erkek aldatır genellemesine hiçbir zaman inanmak istememiştim. Ama yinede eşim asla yapmaz demedim.Kendisi sürekli derdi ben seni asla aldatmam diye. Bana yetemediğini söylediği icin bende yapmaz heralde diyordum. Bitmeyen yalanlarından dolayı ayrılmayı düşünürken onun tepkisizligi beni şüphelendirmişti. Rüyasını bile gördüm ve hislerim beni yaniltmadi. Telefonunda önceden birlikte olduğu kadınla konuştugunu gördüm ve kadın ciplak resimlerini atmış eşime. Kadında evli çoluklu çocuklu. Görüşmedik yan yana gelmedik resimlerden sonra sohbet kesildi dedi ama ben inanmıyorum. Kopek gibi yalvarıyor şuan ama benim içim almıyor hazmedemiyorum günlerdir..Bitirmek istiyorum ama bir yanımda burnundan getir onca yıl emeğin var diyor. Sonra vazgeçiyorum sen gurursuz musun diyorum. Affedersen bidaha yapar nasıl olsa affediyor der diyorum. Bu durumu yaşayanlar siz ne yaptınız? Yardımcı olur musunuz? Krizi fırsata çeviren varmi? Mutlu olan varmi?