• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığını öğrendiğin an ne yaptın?

Zaten yalanları vardı diyorsunuz, birde aldatma eklendi bu adamın heryeri fırsat olsa ne olur 🤷‍♀️
Sakin olun ve öyle karar verin . Ne midesiz kadınlar var ya, çıplak fotoğraf atman nedir 😱
Allah yardımcınız olsun, şimdi hissettikleriniz çok acı geliyor size ama zamanla geçiyor, hiçkimse vazgeçilmez değil inanın.
Çok haklısınız olacak gibi değil sacmaladim sanırım bir an

Beni aldattigi kızı ailesine bire bin katarak anlatmakla tehdit ettim kız da ne dersem yaptı yani bana cinsel tacizde bulundu, diye şikayet edecekti ki gerek kalmadı eski koca bunu duyunca kuyruğunu dahi bana bırakarak kaçtı🤣ailesi ve kendisi beni maaşlı kadın olduğum için almışlardı biz bunu güzelce somururuz diye düşündüler ailesi de bütün varlığını bana kaptırdı 😁😁😁onu ve ailesini nasıl rezil ettiğimi anlatmıyorum çünkü onlar için önemli olan maddi kayiplariydi🤭
Ohh iyi yapmışsınız 😂beter olsunlar

Evet krizi fırsata cevir ama şöyle ki Allah ömrün fazla heba olmadan yüzünü göstermiş sana, bu en büyük fırsat at çöpe gitsin, çöp durdukça kurtlanır sizde biliyorsunuz iki poşet yapın atarken damlayıp leke kalmasın hayatınızda.. 🤔
Çok haklısınız gerçek yüzünü gördüm kendimi daha fazla yipratmamaliyim. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Evet krizi fırsata cevir ama şöyle ki Allah ömrün fazla heba olmadan yüzünü göstermiş sana, bu en büyük fırsat at çöpe gitsin, çöp durdukça kurtlanır sizde biliyorsunuz
Evet krizi fırsata cevir ama şöyle ki Allah ömrün fazla heba olmadan yüzünü göstermiş sana, bu en büyük fırsat at çöpe gitsin, çöp durdukça kurtlanır sizde biliyorsunuz iki poşet yapın atarken damlayıp leke kalmasın hayatınızda.. 🤔
Çok haklısınız Allah gerçek yüzünü gösterdi. Daha fazla kendime yazık etmemeliyim. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Zaten yalanları vardı diyorsunuz, birde aldatma eklendi bu adamın heryeri fırsat olsa ne olur 🤷‍♀️
Sakin olun ve öyle karar verin . Ne midesiz kadınlar var ya, çıplak fotoğraf atman nedir 😱
Allah yardımcınız olsun, şimdi hissettikleriniz çok acı geliyor size ama zamanla geçiyor, hiçkimse vazgeçilmez değil inanın.
Evet çok zor bir durum geçecek insallah

Ben de aldatıldım her evliliğin dinamiği aradaki ilişki aldatılma hikayesine göre farklı yorumlar yapılacak olsa da sizin affetme ihtimalini düşünmenize şaşırdım.ben 3 ay oldu ilk gün kadar kızgınım,her sabah gözümü açtığımda aklıma ilk gelen şey,beynimden silseler diye dua ediyorum.her namazdan sonra bana yaptıklarınin karşılığını görsün diye dua ediyorum yani affetmek mi.o ihtimal hiç yok,zaten direk davayı açtık keşke hemen bitse gitse.
Adam nasıl rahatlar kimbilir siz affedersiniz.
Bırakın yaptıklarının cezasini çeksin.kendinizi ondan çekin ki değerinizi anlasın ama artık hayatında olmayacağıniz için onun ici yansın o zaman gayet te huzura erersiniz.siz çektiniz sıra onda,neden affederek adama ödül veriyorsunuz sakın yapmayın.onurunuz yok mu
Doğru söylüyorsunsunuz şimdi çekme sırası onda!!! Evet devam edemem yapamam..

Android kullanıyorsa Google photo yedekliyor olabilir hesabı kendi telefonunuzla senkronize edin. Ben 1-2 ay önce işyerinden yeni sıfır bir telefon aldım Google hesabımla senkronize etti bilgi işlem. 7 yıl önce Bugun diye foto bildirimi geldi şaştım kaldım.
İphone ise son silinenlere atıyor zaten telefon veya cloud da yüklü duruyor
Android kullanıyor ama photo yedekleme yapmıyor telefonu biliyorum kapatmıştı ben dosyalar kısmında görmüştüm resimleri.

Affederseniz bile şunu söyleyeyim artık tekrar yakalanma ihtimali çok düşecektir siz akıllandı dersini aldı diye düşünürken gerçekten akıllanmış olacaktır ki yakalanmamak için her türlü önlemi alacaktır fındık üstüne fındık kıracaktır… Yani tecrübe konuşuyor tek farkı ben evli değildim ama yıllarca aynı adamı idare ettim değişmesini bekledim her türlü pisliğine rağmen sonuç mu sadece yaptıklarının dozu arttı barıştıkça. Siz pişman olacak gibi duruyorsunuz kararlı olmadıktan sonra muhtemelen olursunuz kafanız bu kadar karışıksa affedin görmedim, duymadım, bilmiyorum oynayın başarabilirseniz
Çok çok haklısınız bunu bende düşündüm tecrübe sahibi olacağı icin çok dikkatli olucak açık vermeyecek bende akıllandı sanıcam ama devam edecek bok yemeye. Ben o duygu karmaşıklığı ile sacmaladim sanırım. Boşanicam!

Amin insallah geçecek bu günler. Bi an sacmaladim iste devam etmemem gerekiyor .

Amin insallah geçecek bu günler. Bi an sacmaladim iste devam etmemem gerekiyor .
Sizin adınıza çok sevindim can çıkar huy çıkmaz herkes için geçerli bu benim teyzem de her seferinde fırsat vermiş amcama yenilir yutulur şeyler yapmamış evlendiklerinden beri bi 100 kere affetmiştir herhalde en son adam gitti zaten tabii yıllaaaar oldu teyzem keşke o zaman bosansaydım diyor çocukları bahane ederek sürekli bi şans verdi…

Sizin adınıza çok sevindim can çıkar huy çıkmaz herkes için geçerli bu benim teyzem de her seferinde fırsat vermiş amcama yenilir yutulur şeyler yapmamış evlendiklerinden beri bi 100 kere affetmiştir herhalde en son adam gitti zaten tabii yıllaaaar oldu teyzem keşke o zaman bosansaydım diyor çocukları bahane ederek sürekli bi şans verdi…
Bende ileride keske dememek için kendime daha fazla yazık etmemek icin bosanicam kendi pisliğinde bogulsun. Samimiyetiniz için sağolun😍

Herkese merhaba
Maalesef ki aldatılma duygusu bende yaşadım bu çok acı verici birseymis. Her erkek aldatır genellemesine hiçbir zaman inanmak istememiştim. Ama yinede eşim asla yapmaz demedim.Kendisi sürekli derdi ben seni asla aldatmam diye. Bana yetemediğini söylediği icin bende yapmaz heralde diyordum. Bitmeyen yalanlarından dolayı ayrılmayı düşünürken onun tepkisizligi beni şüphelendirmişti. Rüyasını bile gördüm ve hislerim beni yaniltmadi. Telefonunda önceden birlikte olduğu kadınla konuştugunu gördüm ve kadın ciplak resimlerini atmış eşime. Kadında evli çoluklu çocuklu. Görüşmedik yan yana gelmedik resimlerden sonra sohbet kesildi dedi ama ben inanmıyorum. Kopek gibi yalvarıyor şuan ama benim içim almıyor hazmedemiyorum günlerdir..Bitirmek istiyorum ama bir yanımda burnundan getir onca yıl emeğin var diyor. Sonra vazgeçiyorum sen gurursuz musun diyorum. Affedersen bidaha yapar nasıl olsa affediyor der diyorum. Bu durumu yaşayanlar siz ne yaptınız? Yardımcı olur musunuz? Krizi fırsata çeviren varmi? Mutlu olan varmi
Geçmiş olsun, öncelikle.
lişkide güven en önemli husus.Güven de tek kullanımlıktır.Sarsıldı mı bir kere tamir etmesi güçtür.Sadece duygusal ilişkiler için değil tüm ilişkilerimiz için böyle.

Sevgiliyken aldatıldım.
Ayrıldım affettim ayrıldım affetim baktım sonu yok yol verdim .
Başkasıyla evlendi bende evlendim . Evliyken de hala aldatmaya devam ediyor herhalde . Arada farklı hesaplardan yazmaya devam ediyor oradan yola çıkıyorum. Kısacası insan değişmez.

başıma hiç gelmedi ama çocuk varken öyle bir durumda nasıl düşünürdüm bilmiyorum.
çocuk olmasaydı kararım kesin ve net olurdu ama .

Back
X