Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar kurcalama..Affetmişsin ..Sen önüne bak na yaşandığını hiç bir zaman bilemezsin sadece kendini hasta edersin..Zamana bırak herşeyi,dikkatini başka şeylere vermeye çalış,kendine arkadaş edin,bol bol oku,film seyret..
Bakdın olmuyor alabiliyorsan yardım al.
Ama lütfen sürekli ne oldu diye takıntı yapma ..
ortada cinsel ya da duygusal bir aldatma yok bana göre. eşinizi çok bunaltmışsınız, o da bir bayanla dertleşme ihtiyacı duymuş. gidip bir erkek arkadaşına anlatamazdı çünkü bu sorunları. eşinizin hatası ne? siz ona beni dr.a götür dediğinizde, tutup elinizden psikologa götürseydi daha iyi olurdu. bunun yerine kendine dert ortağı bir kadın arkadaş edinmiş, hata etmiş. ama aldatma falan değil bu.
lütfen bebeğinizin sağlığını düşünün. kendinizi ve eşinizi düşünmüyorsanız bile bebeğiniz için psikolojik destek alarak bu kurutularınıza son verin. anladığım kadarıyla eşiniz iyi niyetli bir adam. yok yere yuvnızı huzursuz etmeyin.
Aldatıldım ve affettim...
En dibi gördüm, acımı da dibine kadar yaşadım. 3 ay ölü gibi gezdim. Canım cok acıdı, cok can acıttım.
Ama gecti... Eşim yaptığı hatayı temizledi. Bana unutturamadı belki ama tekrarlamadı hatasını da....,
Ya unutmuş gibi görünüp güvenmeyi deneyeceksin, ya da gideceksin. bu işin ortası yok. Erkekler bu konuda nankörler; "madem bana güvenmeyecektin, affetmeseydin!" cümlesini yapıştırıverirler suratına....
Unutma ve güvenme işi de erkekte biter. Köpek gibi olacak tabir-i caizse. leb demeden leblebiyi getirip önüne koyacak....
cok tesekkür edrim yazdıkların için..bende bunları düşündükçe rahatlıyorum..zaten eşimde bunu diyor erkek arkadısıma yada cevremden birine anlatamazdım bunları dıyor..sadece anlatıp rahatlamak istedim 17 yasındaki bi kızın fikrinede ihtiyacım yoktu sadece duvar olarak anlattım..hata yaptım diyor..