• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldıldım afettim dedim ama yüreğim hala yanıyor..nasıl atlatcam..

mavi_35

mavi
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
585
78
318
İzmir
bundan 5 6 ay önce aldatıldım..eşim hala inkar etsede..görünen köy klavuz istemez..onu afettim aileler araya girdi falan filan...ne kadar afettim desemde..aklıma gelince midem bulanıyor..cok kötü oluyorum..bana yardım edin nasıl atlatıcam bilmiyorum..

Canim babamda annemi aldatmıştı.Annemin neler hissetitiğini neler yaşadığını gördüm.Çok gurur kırıcı,incitici bir olay..Hayat arkadaşının bunu yapması insanın canını çok yakar..Allah sabır versin:59:

biraz daha acilarsaniz tam anlamadim inkar etmis esiniz..kesin yakaladinizmi? nasil yakaladiniz? nasil bir aldatma tam olarak?

Psikolojik destek alın...

Zaten affedenleri bu yönden anlayamıyorum; güvensiz nasıl yürür ki bir evililik...

ayol bu erkekler ne fena.kadın kocasını yatakda başka biriyle yakalıyor.adam zeytin yağı gibi üste çıkacak ya.karısına dönüp yatakta olan kadını göstererk ben bu kadını tanımıyorum sen sandım dior.hey allahım yaaaaa çıldırmamak elde deil :52: :52: :52: :52: :52:

Zaman başka bir yolu yok..5-6 ay daha çok yeni...ayrıca hiç bir zaman tam olarak unutmıyacaksın...asla eskisi gibi olmayacak..kalanla yetineceksin...ne kadarının kalacağıda eşine bağlı ...ama asla eskisi gibi olmayacak...bunu kabuleneceksin yoluna öyle devam edeceksin...yaşadım biliyorum...eğer affettiysen bunları kabullen...

canım senin konunu biliyorum. sen ciddi bir aldatma yaşamadın bence. yani psikolojini bu kadar bozacak kadar.. hem bebeğine yazık.. bence geçmişe bir sünger çekip önüne bakmalısın. gerekirse psikolojik destek alabilirsin..

Atlatamassın canım..böyle bişey atlatılmaz..atlatırsan asıl o zaman sende bi sıkıntı olduğu anlaşılır...madem o veya bu sebeple evliliğini sürdürme kararı aldın,hep bi yarın eksik yaşıycaksın..tabiki aklına geldikçe tiksiniceksin,onu o kadınla her hayal ettiğinde yeniden aldatılıcaksın beyninde ama seçimini yapmışsın..bu ihanetle ve o hainle yaşamayı seçmişsin..Allah dayanma gücü versin..

çok zor bir durum.. eşinle yoluna devam edeceksen psikolojik destek almanda fayda var.. daha kolay atlatırsın içinde bulunduğun durumu diye düşünüyorum canım..

zor gerçekten katlanmak dayanmak çok zor. allah yardımcın olsun canım. kabul edilebilir affedilebilir bir şey değil yaptığı. her ne kadar affetsen de bundan sonra içinde hep tekrar yapar mı acaba şüphesi olacak ve bu şüpheyle yaşamak katlanılacak şey değil. sevgili olsan hiç düşünmeden ayrılmanı tavsiye ederdim ama evlilik insanın elini ayağını bağlıyor. inşallah bir daha böyle bir şey yapmaz eşin ve güvenini tekrar kazanır. birlikte evlilik danışmanına gidin. belki birbirinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olur.

huylu huyundan vazgeçmezmiş

Son düzenleme:
ben cok kıskanc bi insandım hani insanı huzursuz eden cinstendim..işte onla görüşme bunla görüşme..maillerine bakmalar..cep telefonu karıstırmalar...yolda bı kıza baktıgında kendıme hakım olamıyordum tokat attıgımı biliyorum..oturdum bıgun yalvardım..ben iyi değilim ben doktora götür dedim..o da atlatcaz falan dedi..hep destek oldu bana...sürekli süpriz yapıyordu benı mutlu etmek için ama benım şüphelerim ve kıskanclıgım hıç bitmıyordu..işte calısıyordum cumartesi günleride..eve geldigimde evin temizliği yapılmış oluyordu..hatta psikolojim bozuldu die işten cıkmamı ıstedi..ben izmirde yasıyorum ve ailem istanbulda..kendimi cok yalnız hisediyordum..bebek sahibi olmak istedim ve hamile kaldım..cok mutluydum..kocamın son bır aydır telefonunda işlem kaydı hep siliniyordu bana dediki telim bozuldu...bende inandım..aveanın sitesinden fatura dökümü istedim..bir numarayla sık sık msjlasmıs..işe gelmeden öncede hep son bı msj gözüküyordu dökümde..aksam oldu eve geldi..gözlerime bak dedim ve numarayı söyledim..kim bu dedim. .o da gayet sakin biçimde 17 yasında bir kız dedi..zamanın da abilik yapıyordum bana derdini anlatırdı..eşimin müzik sitesi vardı benimlele sevgiliyken ordan tanısmıslar..numarasınıda mesut dıe gaydetmiş taa o zamandan ve öyle kalmış o numara..canı cok sıkılıncada msjlasmıslar hep seni anlattım dedi..ben aradım kızı..hemen o anda..kız basladı ablacım sen yanlıs anladın işe o benım abim..aramızda hiç bişe yok hamile oldugunu bile biliyorum..falan filan..ertesi gün ailem geldi istanbuldan..bebegi aldırmaya gittik hastaneye..kalp atısını duydum ve yapamadım affetmek zorunda kaldım..bu arada kız teliıni kapattı ulasamadım bidaha..ne olur desteginize ihtiyacım var..objektif olun..eşime güvenmelimiyim..

Bu kadar kurcalama..Affetmişsin ..Sen önüne bak na yaşandığını hiç bir zaman bilemezsin sadece kendini hasta edersin..Zamana bırak herşeyi,dikkatini başka şeylere vermeye çalış,kendine arkadaş edin,bol bol oku,film seyret..
Bakdın olmuyor alabiliyorsan yardım al.
Ama lütfen sürekli ne oldu diye takıntı yapma ..

ortada cinsel ya da duygusal bir aldatma yok bana göre. eşinizi çok bunaltmışsınız, o da bir bayanla dertleşme ihtiyacı duymuş. gidip bir erkek arkadaşına anlatamazdı çünkü bu sorunları. eşinizin hatası ne? siz ona beni dr.a götür dediğinizde, tutup elinizden psikologa götürseydi daha iyi olurdu. bunun yerine kendine dert ortağı bir kadın arkadaş edinmiş, hata etmiş. ama aldatma falan değil bu.

lütfen bebeğinizin sağlığını düşünün. kendinizi ve eşinizi düşünmüyorsanız bile bebeğiniz için psikolojik destek alarak bu kurutularınıza son verin. anladığım kadarıyla eşiniz iyi niyetli bir adam. yok yere yuvnızı huzursuz etmeyin.

Bu kadar kurcalama..Affetmişsin ..Sen önüne bak na yaşandığını hiç bir zaman bilemezsin sadece kendini hasta edersin..Zamana bırak herşeyi,dikkatini başka şeylere vermeye çalış,kendine arkadaş edin,bol bol oku,film seyret..
Bakdın olmuyor alabiliyorsan yardım al.
Ama lütfen sürekli ne oldu diye takıntı yapma ..

yardım aldık doktordan aile terapistine gittik..ama sanırım ben içimden atamıyorum..neyse inşallah bigün atlatırım..

ortada cinsel ya da duygusal bir aldatma yok bana göre. eşinizi çok bunaltmışsınız, o da bir bayanla dertleşme ihtiyacı duymuş. gidip bir erkek arkadaşına anlatamazdı çünkü bu sorunları. eşinizin hatası ne? siz ona beni dr.a götür dediğinizde, tutup elinizden psikologa götürseydi daha iyi olurdu. bunun yerine kendine dert ortağı bir kadın arkadaş edinmiş, hata etmiş. ama aldatma falan değil bu.

lütfen bebeğinizin sağlığını düşünün. kendinizi ve eşinizi düşünmüyorsanız bile bebeğiniz için psikolojik destek alarak bu kurutularınıza son verin. anladığım kadarıyla eşiniz iyi niyetli bir adam. yok yere yuvnızı huzursuz etmeyin.

cok tesekkür edrim yazdıkların için..bende bunları düşündükçe rahatlıyorum..zaten eşimde bunu diyor erkek arkadısıma yada cevremden birine anlatamazdım bunları dıyor..sadece anlatıp rahatlamak istedim 17 yasındaki bi kızın fikrinede ihtiyacım yoktu sadece duvar olarak anlattım..hata yaptım diyor..

Aldatıldım ve affettim...

En dibi gördüm, acımı da dibine kadar yaşadım. 3 ay ölü gibi gezdim. Canım cok acıdı, cok can acıttım.

Ama gecti... Eşim yaptığı hatayı temizledi. Bana unutturamadı belki ama tekrarlamadı hatasını da....,

Ya unutmuş gibi görünüp güvenmeyi deneyeceksin, ya da gideceksin. bu işin ortası yok. Erkekler bu konuda nankörler; "madem bana güvenmeyecektin, affetmeseydin!" cümlesini yapıştırıverirler suratına....

Unutma ve güvenme işi de erkekte biter. Köpek gibi olacak tabir-i caizse. leb demeden leblebiyi getirip önüne koyacak....

Aldatıldım ve affettim...

En dibi gördüm, acımı da dibine kadar yaşadım. 3 ay ölü gibi gezdim. Canım cok acıdı, cok can acıttım.

Ama gecti... Eşim yaptığı hatayı temizledi. Bana unutturamadı belki ama tekrarlamadı hatasını da....,

Ya unutmuş gibi görünüp güvenmeyi deneyeceksin, ya da gideceksin. bu işin ortası yok. Erkekler bu konuda nankörler; "madem bana güvenmeyecektin, affetmeseydin!" cümlesini yapıştırıverirler suratına....

Unutma ve güvenme işi de erkekte biter. Köpek gibi olacak tabir-i caizse. leb demeden leblebiyi getirip önüne koyacak....

ne yaşadın bilmiyorum ama..seni cok üzmüş:(

cok tesekkür edrim yazdıkların için..bende bunları düşündükçe rahatlıyorum..zaten eşimde bunu diyor erkek arkadısıma yada cevremden birine anlatamazdım bunları dıyor..sadece anlatıp rahatlamak istedim 17 yasındaki bi kızın fikrinede ihtiyacım yoktu sadece duvar olarak anlattım..hata yaptım diyor..

ben eşinize inanıyorum. gerçekten inanıyorum. siz babamın kızı değilsiniz, inanmasam inanmıyorum derim. bence psikolojik destekle kuruntularınızdan kurtulduğunuz zaman çok güzel bir evliliğiniz olacak..

Back
X