• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldıldım afettim dedim ama yüreğim hala yanıyor..nasıl atlatcam..

ben eşinize inanıyorum. gerçekten inanıyorum. siz babamın kızı değilsiniz, inanmasam inanmıyorum derim. bence psikolojik destekle kuruntularınızdan kurtulduğunuz zaman çok güzel bir evliliğiniz olacak..

dogumuma 60 gün kaldı..sonra doktora götürcek beni..eskisi gibi degilim zaten cünkü cogusu benım hatamdı..daha kötüsünüde yapabilirdi..cünkü evde ona huzur vermedim..gercekten aldatabilirdi..inan hiç arkadasım yok izmirde belki bunları bu kadar içimde büyümesinin sebebi kimseye anlatamam..

Bu anlattıklarınız ölçüsünde bende bir aldatma olduğuna inanmıyorum..Ortada bir yanlış var evet, ama bunun adı aldatma değil bence.

Yani aldatmanın verdiği psikolojıyı size yaşatmamalı..

Ama eşinizle kalmaya karar verirseniz ; AFFETMEK DEĞİLDE İNANDIĞINIZ İÇİN KALDIĞINIZI mutlaka belli edin..

Affetmek; aldattığını kabul etmek buna rağmen kalmak anlamını taşır..

İnanmak, hem güveni pekiştirir, hemde aldatıldığına inanıp hala kalan hanımın verdiği psikolojıyı yansıtmazsınız eşinize ve kendinize..

dogumuma 60 gün kaldı..sonra doktora götürcek beni..eskisi gibi degilim zaten cünkü cogusu benım hatamdı..daha kötüsünüde yapabilirdi..cünkü evde ona huzur vermedim..gercekten aldatabilirdi..inan hiç arkadasım yok izmirde belki bunları bu kadar içimde büyümesinin sebebi kimseye anlatamam..

İşte bunu ASLA yapmayın ne olur..Niye kendinizi suçlama yoluna gidiyorsunuz ki, anlayamıyorum. Hemen temizleyin düşüncenizi yoksa şimdi bir bakarsınız özür dileyen siz olursunuz..

Ortada yanlışlar var evet; hem eşinizde hem sizde.Eşiniz sizinle iletişim yolunu seçmeliydi, sizde eşinize güvenip sıkmamanız, bu kadar müdahaleci olmamanız gerekiyordu. HEPSİ BU.

Bu arada arkadaşta çözüm değil HATTA hiç değil..Çoğu zaman bir arkadaş dertleşmesi bir yuvanın yıkılması için zemin hazırlayabiliyor.

Ne kadar kaldı ki gerçekten mantıklı, içten, empati kurarak yorum yapan arkadaş-dost.

Herşey sizde bitiyor..

evet rahatsız edici bir durum olabilir ama, aldatma sayılmaz bence.. Çok üzerine gitmişsiniz bana kalırsa. kıskanç olabilirsiniz ama adamı boğdum diye siz de itiraf ediyorsunuz zaten.. büyütmeyin. kendinizi telkin edin.. başaramıyorsanız profesyonel destek alın.

Bu anlattıklarınız ölçüsünde bende bir aldatma olduğuna inanmıyorum..Ortada bir yanlış var evet, ama bunun adı aldatma değil bence.

Ama eşinizle kalmaya karar verirseniz ; AFFETMEK DEĞİLDE İNANDIĞINIZ İÇİN KALDIĞINIZI mutlaka belli edin..

İnanmak, hem güveni pekiştirir, hemde aldatıldığına inanıp hala kalan hanımın verdiği psikolojıyı yansıtmazsınız eşinize ve kendinize..

ok güzel yazmıssın..dogru affettım dememeliyim ona inanmalıyım..bu cümle cok hoşuma gitti..

Bence yüreğinizi ferah tutun. Eşiniz sizi aldatmış değil. Ona güvenin ve inanın. Ayrıca onu kıskandığınızı bu kadar belli etmeyin. Yani telefonu sürekli karıştırmayın, maillerini kurcalamayın. Ona güvendiğinizi, inandığınızı hissettirin. İnanın daha mutlu olacaksınız. Ama hiçbir zaman kendinizden ödün vermeyin...

Bence yüreğinizi ferah tutun. Eşiniz sizi aldatmış değil. Ona güvenin ve inanın. Ayrıca onu kıskandığınızı bu kadar belli etmeyin. Yani telefonu sürekli karıştırmayın, maillerini kurcalamayın. Ona güvendiğinizi, inandığınızı hissettirin. İnanın daha mutlu olacaksınız. Ama hiçbir zaman kendinizden ödün vermeyin...

artık telini karıstırmıyorum..maillerine bakmıyorum zaten..aslında bana iyi bi ders oldu..cidden kıskanclık cok kotu bırsey..bu yazıları okuyanlar eşlerinizi kıskanın ama yıpratcak derecede olmayın..

aldatıldığınızı kendinize saklayın. eşinize de inanmış gibi yapın ki gururunuz sarsılmasın.

tek çözüm yolu bu.

sürekli "BENİ ALDATTIN AMA AFFETTİM ADİ ADAMMM!!" moduna girerseniz hem affettiğiniz için eşinizin gözünde küçülürsünüz, hem de kendi gözünüzde.

şimdi gidip eşinize "beni aldatmadığını biliyorum aşkım sana güveniyorum" deyin. eğer bu evliliğe devam etmek istiyorsanız bunu yapmalısınız.

aldatılmakla tek başınıza mücadele etmek zorundasınız.

Izlenilecek en güzel yolu Birsen yazmis bence...

Back
X