Aldatıldım affeddim ama aklımdan çıkaramıyorummmm yardımmm

sevdakocer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
49
15
88
İstanbul
Merhaba arkadaşlar yedi yıllık evliyim eşim makina mühendisi Depoya gidip denetim yapar orda bir kadın buna salca olmaya başladı kadında evli cocuklu fln esıme cnmlo konustgunu yakaladm bıkere eşim olurmu evli fln dedi 6 ay bunlar aşklı meşkli konuşuyo eşim yazmamış ona o tarz ama bnm dünyamı bozma bn sana aşık oldum felan dyr bu arada eşimidr maddi tırtıklıyor bn bunu yakaladm teldn karıya foto. Atnca kıyamet koptu boşanma aşamasna gldk evden kovdum fln bu yok kadn. Bnm peşimde fln dedi sonra kafının eşide blyrmuş bunları böyle gevşek bir durum Arkadaşı çağırdı beni ben bu kadını getirip konuşturacağım dedi yuvanı yıkma kadın para pesınde dedi bni ikna etti bn kadını görünce bi güzel dövdüm kadın o gidiş gitti ailem araya girdi kızımda var piskolojisi bozuldu cocugumun barıstık ama aklımda hep sorular acaba bu onla bişe yaptı mı sürekli eşime sinirlym aramzdaki güven hiç kalmadı eşimin aileside zaten bozuk insanlar çok kötüyüm anlycgnz uzun oldu ama derdim cok buyuk

Eğer affettiysen herseyi birkez konusup birdaha asla konuyu açma iğneleme laf sokma yapmıycaksınız sürekli kafanızda olursa bu konu daha buyuk çıkmaza girersiniz madem affettiniz kapatın konuyu önünüze bakın yoksa eşiniz soğur sizden baska nedenlerle kavga çıkartır haksız duruma düşersiniz

Merhaba arkadaşlar yedi yıllık evliyim eşim makina mühendisi Depoya gidip denetim yapar orda bir kadın buna salca olmaya başladı kadında evli cocuklu fln esıme cnmlo konustgunu yakaladm bıkere eşim olurmu evli fln dedi 6 ay bunlar aşklı meşkli konuşuyo eşim yazmamış ona o tarz ama bnm dünyamı bozma bn sana aşık oldum felan dyr bu arada eşimidr maddi tırtıklıyor bn bunu yakaladm teldn karıya foto. Atnca kıyamet koptu boşanma aşamasna gldk evden kovdum fln bu yok kadn. Bnm peşimde fln dedi sonra kafının eşide blyrmuş bunları böyle gevşek bir durum Arkadaşı çağırdı beni ben bu kadını getirip konuşturacağım dedi yuvanı yıkma kadın para pesınde dedi bni ikna etti bn kadını görünce bi güzel dövdüm kadın o gidiş gitti ailem araya girdi kızımda var piskolojisi bozuldu cocugumun barıstık ama aklımda hep sorular acaba bu onla bişe yaptı mı sürekli eşime sinirlym aramzdaki güven hiç kalmadı eşimin aileside zaten bozuk insanlar çok kötüyüm anlycgnz uzun oldu ama derdim cok buyuk
Unutmycaksin canım bunu asla hep içinde yer etcek malasef.. ama barıştıysan daha kurcalamaman lazm ne kadar deşersen o kadar kötü olmaya devam edersiz.

Allah başa vermesin, buradan okuduklarımdan öğrendiğim aldatılan kadın affetsede olanları unutup mutlu olamıyor, şüphe insanı yer bitirir. Değer mi bu şekilde " evlilik " yürütmeye orasınada siz karar vereceksiniz

Kafamda konuyu bitiremiyorum açıkcası bana bunu nasıl yapar beni sevmedi mi neden ihtiyac duydu bunlar hep aklımda
Bize degıl bu soruları eşinize sorup içiniz rahatlarsa ikna olduysanız affedecektiniz siz hazır olmadam herseyi kabul etmişiniz zamana bırakın artık

Seninde başına geldimi evde bebğin aglarken mecbur kalıyorsun bazen her o.... kaptırmamak için

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu anlamak için 5 kere okudum harfler eksik yanlış , noktalama zaten hak getire :işsiz: eşiniz de pek fatmagül'ün abisi saflığında sayılmaz yani niyeti olmasa kadını bir güzel sepetlerdi.affettiniz de mutlu musunuz yooo.o çocuğu o ortamda yetiştirince çok mu iyi olacak sanki.

Eşiniz pişmanmı ondan bahsedin biraz size dönmek gönlünüzü almak için uğraş verdimi adamı babanız dovmuş siz rezıllık çıkartmışınız adam baskı ve mecburiyetten donmüş olabılırmı

Eşiniz pişmanmı ondan bahsedin biraz size dönmek gönlünüzü almak için uğraş verdimi adamı babanız dovmuş siz rezıllık çıkartmışınız adam baskı ve mecburiyetten donmüş olabılırmı
Ben ikna olmadım ama eşim bırakmadı peşimi barışana kadar çok yalvardı ben burda derdimi anlatıp biraz rahatlamak istedim çünkü anlatcak kimsem yok evliliğmi kurtarmak için bir kadını dövmemin neresi yavanlık

Back
X