• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacam bu grmceyle? Yardm edin ltfen!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizden fikir almak istedin ama bolca azar işittin, bence arkadaşlardan biri uyardı herkesin teker teker uyarmasına, melike 09 un moralinin iyice bozmaya gerek yok. :umursamaz:

yazım konusunda haklılar tekrar özür dilerim alışkanlık olmuş artık seslileri kullamıyorrum bundan sora kullanıcam ama :kedi:

annenin evinde kalınca aklı sende kalıcak kaynanın evinde kalınca aklı kalmayacakmı

senin annen seni töbe töbe yaa bir kıza annesinde başka kim

daha iyi bakabilirki
yaa canım biraz dikkat edersen yazdıklarında ben sorunumu paylaştım fikir beklediim iiyii veya kötüü kendi yalnışlarımıda gördüüm annemin yanında tabiki bişey olmaz ama bizim orası küçük bir yer dedikodu sınırsız en küçük bi dışarı çıkmana laf yapıyorlar bunu demek istiyorum... :çok üzgünüm:

Melike sabredicen, eşin askerden dönene kadar o evin bireyi olarak ortama uyucan, eşin geldikten sonra ''tak sepeti koluna hadi herkes yoluna'' der, ayrı eve çıkarsınız..

Kafanda kurup sinir harbi yapma, aile apartmanı gibi orası, eh sen de o ailenin ferdi oldun..
Sen de in aşağı çık yukarı, gününü geçir ya da gir bir işe, akşamdan akşama eve gidersin vakit daha iyi geçer.sabret , bile bile lades durumu var o yüzden fazla da öneri çıkmaz gibi. ne diyelim başka?..

yaa canım biraz dikkat edersen yazdıklarında ben sorunumu paylaştım fikir beklediim iiyii veya kötüü kendi yalnışlarımıda gördüüm annemin yanında tabiki bişey olmaz ama bizim orası küçük bir yer dedikodu sınırsız en küçük bi dışarı çıkmana laf yapıyorlar bunu demek istiyorum... :çok üzgünüm:
bende fikrimi söyledim cnm birşey demedim şahsına senin sorununa

yorum yazdım

tavsiye istiyorsan yapacak hiç birşey yok beklemekten başkaa

İşe girin derimm
Böylece o hengamede nefes alırsınız
canınnızda sıkılmaz
parada biriktirip başka eve çıkarsınız:))

İşe girin derimm
Böylece o hengamede nefes alırsınız
canınnızda sıkılmaz
parada biriktirip başka eve çıkarsınız:))

bence çok mantıklı ama böle bir ailede oğulları askerdeyekn çalıştırmaz

elalemm ne der yok saa oğlu askee gitti gelin aldılar

çalıştırıp parasını alıyorlar diye düşünürler yoksa diyee düşünürler ve izin vermezler

teşekkürler kızlar sayenizde kendimide ölçüp biçmiş oldum çünkü çok takıyordum kafama nie benimde diğerleri gibi değil diye sadece sabır yerimseniben

...Evlenmeden önce insan içinde olmadığı ve tam olarakta içine girmeden bilmediği için dayanırım katlanırım gözüyle bakıyo...ama yaşadıkça dahada çıkmaza giriyor olumsuzluklardan verilen sözlerin yerine getirilmemesinden....artık evlenmişsin eşin askere gidene kadar gözüne batıyor olabilir böle şeyler yalnız olmak onla başbaşa olmak istediğin için kalabalık gözüne batıodur ama belkide eşin askere gidince yalnız olmaktansa onlarla olmak kalabalık içinde olmak belki sana daha iyi gelir....

çalışmama birşey demiyorlar çalış yatır hesabına evinizi kurun diyorlar benim annesi ve babasıyla bi sorunum yok sadece ablalarının biraz daha düşünceli olmaları gerekmiyormu bunlar yeni evli 1 ay sora askere gidicek biraz kendilerine bırakalım felan yani bunu söylüyorum....

herkese merhaba kızlar birde şöyle bir durum var insan nişanlıyken ya da birini severken herşeye katlanır gibi geliyor hep aa işte biz kalabalık olsakta mutlu oluruz gibi geliyor ama değil olmuyor işte evdeki hesap çarşıya hiçbirzaman uymuyor melike de anladığım kadarıyla küçük ama melikecim kendini fazla ezdirme baştan nasıl alışırlarsa öyle giderler ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın bu bir gerçek hayal ve mutluluklarını eşin askerden gelene kadar ertelemelisin sen de gündüz vakit bulamıyorsan gece başbaşa kaldığında eşinle hasret gider konuş sohbet et ne bileyim işte nasıl mutlu olaacağını düşün mutsuzluk yokmuş gibi mutsuzluğu sil kafandan canım hep olumlu düşün hayat herkese istediği gibi oynamıyor 2ay çok erken bi süre hem bu kadar kısa zamanda seni bıktırmaları da çok üzücü ömür boyu mutluluk huzur afiyet nasip etsin Allah size
teşekkür ederim canım...

Ya canım benim askerden gelmesini bekleseydin keşke..Ama artık olmuş olan..

Yapacagın şey sadece sabretmek..Bu saatten sonra pek bişey yapamassın..

allah sabır versn arkadasım sana ben eşimden 10 gün ayrı kalamadım sen 15 ay çok zor yawwww çok üzüldm şimdi

ya bencede evlenmeniz olmamış..ne demek aklım sende kalıyor evlenelim...çok saçmaa...böyle aklı sende kalmayacakmı? aman kuş uçmasın gibi bişi olmuş...eşininaskere gitmesine bişi kalmamış..3 aylık evli olduğunda eşin yanında olmayacak..eee sen ne yapacaksın..o evde mi kalacaksın.rahat edecekmisin...belkide ailenin yanına döneceksin ,orada kalacaksın..eee o zaman evlenmenin ne anlamı var..
valla arkadaşım zaten bazılarının işine ben akıl sır erdiremiyorum..mantıklı hareket etmek yerine kendinizi zora sokmak için elinizden geleni yapıyorsunuz..bence ailenin yanına dön,çalışıyorsan para biriktir ,çalışmıyorsan da bir iş bul ve para biriktir..en azından eşin döndüğünde elinizde toplu olur

sabretmektan başka bişi yapamazsın malesef
en iyisi kendini yıpratmadan,etliye,sütlüye karışmadan yaşayıp gitmek
herşey gönlünce olsun

mrb arkadaşlar bn iki aylık evliyim eşimin 4 tane ablası var en büük ablası aşaııda oturuor biz ikinci katta kayınvalidemlerle beraber oturuorz ikincisi eskişehir üçüncüsü biraz uzak bursann bi semtinde en sonncusuylada aynı evde::)bnm sıkıntım altta oturan ablasıyla bu zaten bnii nişanlıykende istemiordu sevmioduu tabii bnde onu...galiba evden çıkma korkusu sarmştı. neyse eşim dedi askerden sora ayrılıcaz yani eşim kasımda gidicek askere ondan 15 ay sora biz aşaııya inicez eşimle bilmoormm buu yüzdenmi böyle kızı var bide bnn 12 yaşnda bu kadn sürekli hasta bi piskolojiğim tutrmş gidioo intahr etcem fln diip acndırıoo kendini eşide izmitte çalışıo 15 günde bi gelio üçüncüsü deddiiim ablasıda çalışıoo kızı var onnda ikiye gidioor sabah 9da bırakıoolar akşam 8,9 oluoo almalarıı yani ev bayaıı kalabalık iki aylık evliyim eşimle bi kere kahvaltı etmediim yalnız!!!aşaııda oturan ablasıı yukarııaa gönderiioo sürekli orda ye iç fln die kendiside gelio tabi ya kızlar nasıl anlatsam bayaı sıkıcı bi durum yani inanırmısınız düğünümüzn ertesii günü başbaşa deiil bütünn aile kahvaltı ettik eşim dio hep sabret askerden sora bizim evliliğimz başlıcak fln diiee ama yemn ederim iki ayda baktm bnlar istioo iki ablasıı biizz douuralm bnlar baksıın napıcam ben bunlarla yardm edin kızlar lütfen...... :sm_confused: :gitme: mafoldumben :1no2: :çok üzgünüm:

madem öyle niye askerden sonra evlenmediniz ki? daha az sıkıntı çekerdin hiç değilse şakkıdı
bir de 15 ay eşin askerde olacak sen onlarla yaşayacaksın-tatlicadiarzu-

ne görümce varmış sende de.sen anlatırken ben bunaldım ya.
Allah sabır versin....

madem öyle niye askerden sonra evlenmediniz ki? daha az sıkıntı çekerdin hiç değilse şakkıdı
bir de 15 ay eşin askerde olacak sen onlarla yaşayacaksın-tatlicadiarzu-

Ya birde o var....:hulya:

Anlayamiyorumki......Ya tamam derim ve olabilecek her sorunlara karsi dimdik ayakta durmaya calisirim....yada yok bana göre degil der biraz daha sabir eder istedigim gibi olmasini saglarim....:delphin:

evlenmek için acele etmeseydiniz keşke
askerden sonra evlenseydiniz
eşiniz askerdeyken durum daa kötü olacak
orda tek başınıza kalıcaksınız
bence bunları düşünmek için geç kalmışsınız
ortama alışmaktan başka çare yok gibi,
kurulu bi düznkleri var
kızı da gelir torunu da
hiç tavır yapmayın,bile bile gitmişsiniz

suan bence yapmanız gereken tek şey var aglayıp sızlıycagıınıza dua edın...
esınız askerden sag saglım donsun...
esınızın dedıg gıbı sızın esvlılıkde ozama başlar....

Back
X