Aldatıldım affeddim ama aklımdan çıkaramıyorummmm yardımmm

Ben garipsemedim kpnu sahibini cunku boyle dusunen kadinlar var.Bir ogretmen arkadasim esim aldatsa ayrilmam,ekmegine yag suremem ,evliligimi surdururum demisti.Baya bir tartismistik hatta bu konuda.

Dışardaki kadınlara o.. demişsiniz ama asıl o sıfata en çok yakışan kocanız. Bir erkek istemedikten sonra dünya yansa bile gidip de karısını aldatmaz,artık kimse kendini kandırmasın "dişi kuyruk sallamadıkça adam bakmaz" gibi iğrenç bir anlayış çoktan kalktı, ama hala bu zihniyete sahip olanlar sizin gibi kendi hemcinsine saygısız yakıştıramalar yaparlar ve çözümünü kadını döverek gibi kalitesiz bir yönteme başvururlar. Affettim demişsiniz ama sizde işin kocanızda bittiğini içten içe bildiğiniz için bu yangını söndüremediniz.

Ben garipsemedim kpnu sahibini cunku boyle dusunen kadinlar var.Bir ogretmen arkadasim esim aldatsa ayrilmam,ekmegine yag suremem ,evliligimi surdururum demisti.Baya bir tartismistik hatta bu konuda.

Ay siz yazınca aklıma geldi.
İş arkadaşımın görümcesi aldatıldı, adam evi terk edip başkasıyla beraber olmaya başlamış. Boşanmak istemiş adam, ama görümce boşanmadı. Sonra görümce diğer kadını öğrendi, kadına sataşmaya başladı. Sonra diğer kadın durumun ciddiyetini anlasın diye adamla birlikte fotoğraflarını göndermiş buna.

Yani aldatıldığının delili var, bizim görümce ne yaptı? Kocasının anne babasına yalvardı, oğlunuza baskı yapıp evine döndürün diye. Adamın işyerine kadar aramış, patronu konuşsun da evine dönsün diye. Neyse sonuçta adam döndü.

Bilin bakalım bizim kadın ne iş yapıyordu?

Yani olabiliyor, bazen burada "emin değilim, şüpheleniyorum ama aldatmamış da olabilir" diye kocalarına toz kondurmayan kadınlar, emin de olsalar aynı davranabiliyorlar. Hatta sonradan sosyal medyalarına "kociş"leri ile sevgi yumağı fotoğraflar koyabiliyorlar :KK70: Kime nispet yapıyorlarsa ya da kime neyi ispatlamaya çalışıyorlarsa artık... Kendileri komik ve zavallı duruma düşüyor...

Bu zihniyette biriyle ben de tanıştım. Onların bi sürü evi vardı. O evlerin paradı bölünmesin diye istememişti.
Şok olmuştum.

Şu aldatılma hikayelerini okuyunca hem 3.şahıs olan kadına hem de kocaya öyle nefret duyuyorum ki, Allah korusun kimsenin başına gelmesin tabii de dövmesine neden bu kadar takıldınız ?
Evet eşi suçlu bi nane yemiş ama bir adamın evli olduğunu bile bile ona yanaşan kadın da dayağı hak etmiştir, büyük konuşmayayım da ben de suratına 2 çakmadan ve saçını yolmadan huzur bulamazdım, içim soğumazdı herhalde diye düşünüyorum.

Back
X