merhaba kizlar ben 3yil 9ay evliyim. 1tane kizim var haziranda tam 3yasina girecek. ve iki tane düşük yasadim en son 1ay önceydi. eşimin, arkadaş çevresi cok geniş hep parali godomanlar lüks arabali, giyimli, lüks mekanlara takılanlar. eşimin önce gece kulübüne gittiğine dair kanıtlar yakaladim inkar etti foto buldum vs. bir degil diyeyim hevesti gecti. 2,3,4,5 kez ışte anlayin. sonra ordan bi kızla tanışmış adini yanlış söylemiş kiza kendisinin yerine arkadaşının nosunu vermiş sanriim benim yakalamamdan korktu. vs. tanışmışlar sonra eşimin arkadaşı evli olduğunu söylemiş kız uzak durmuş esim aramış mesajlar atmış bosandim vs. kizla konuştum birbir anlatti. elele tutma vs,yok sadece bi cay kahve içilmiş. neyse bunu atlatmadan sonra turkcelim.comdan takibe,aldim sık görüştüğü bi,numara başı. örneğin: 0555661**** numara bu şekil müşteri temsilcisini arayıp actirdim vs. noyu aldim aradım kiz bana eşine sor beni aramasin vs dedi ben sok ben iptal... derken odadan esim koştu aldi elimden teli. ben neyseki noyu almıştım odaya kitledim kendimi konuşuyorum esim kapıyı yumrukluyo ac kapiyi tanımıyorum vs. kadin anlatmamakta diretiyor esine sor diyip,duruyor neyse yalvar yakar. yani yalvarmadim sadece kadin olarak düşünün hamileyim dedim yalandan. anlatti cafede esimle bakistigini hoslandigini esimin kagida nosunu yazip ona vermesiyle baslamid. no yine ona ait degil arkadaşının. sonra zamanla arkadasi esim adina sıkılıp numarasını veriyor kadina. gidişat böyle kadin söz verdi aramayacagim savciliga vericegim bir değil bu dedim hem esimi hem sizi bosanacagim dedim bu sefr kadin yapmayin etmeyin nolur aileme anlatamam dedi. neyse anlaştık dedigini yapti noyu iptal etti. bikac kezde swarm denen illette yakaladim aninda odaya kitlenip sildi. hepsinin sonu ayni mum ışığında yemek pahali hediyeler askim canim cicim demeler. aklim karışık güvenim yok şimdide eve gec gelir oldu. geceleri gelmez oldu ne yapayim ben aileme gidemem. kayinpedrim vs benden yana hep. esim beni sevio biliyorum korkusundan belli ama arkadaslari kötü siz olsaniz ne yapardiniz