- 14 Eylül 2014
- 20.480
- 96.524
- 798
Bakin hanimefendi bircok cumlenizde haklsiiniz bircogu da bana gore yanlis. bircogundada sordugunuz sorularin cevabi var. 1.si cinsel iliski vs,olmamis arada opme koklama sevismede yok. tanisilip bir cay,kahve... normal senin,benim gibi kizlar yani. gunu birlik or.... degil yani. normal bir kiz,hemen bir,erkegin altina yatar mi? evet ayri kalmak bircok kadinin yasadigi seydir. kimisi hakkini veriyor belki korkutuk asigimdir. bana bunlari degil nasil ayri kalacagimi soyleyin.
Söyleyeyim kendinizi daha çok severek. Kendine saygı duyarak
Hiç bir aşk hiç bir sevgili hiç bir kocayı kendimi sevdiğim kadar sevmiyorum sevemem. Ben önce kendimi seviyorum.
Sizin durumunuzda olsam da önce kızımı sonra kendimi severim beni boynuzlayan adamı sevmem sevemem.
Ben de aldatılmıştım ki ilk aşkımdı, pek çok ilki yaşadığım ilk uzun ilişkimdi, okul bitince evlencektik falan klasik hikaye işte. Başkası olsa ama gidemem diye tırıvırı ederdi aşksa aşıktım. Aldatıldığımı öğrendim ağladım ettim ama terk ettim. Çünkü evlensem ömür boyu aldatılacağımı biliyordum. Annem hep der bir kere yapanı affedersen hep yapar diye o sözle büyüttü beni babamdan bu nedenle boşandı. Ben de onun kızıydım ve bitti dedim.
Çünkü bu hayatta benden değerli hiç kimse hiç bir şey yok. Beni bir gün üzeni ben def ederim, tek damla gözyaşıma değmez kimse. Hiç bir erkek için de devam etmem.
Bizim ailede çok bu tip boşanma çok var ondan sanırım. En son kuzenim sizinki gibi flörtleşmeden boşandı altı yaşında kızıyla Adam o kızla da evlendi şimdi ondan da çocuğu olacak ama kuzen pek de üzülmüyor. Hak etmiyordu beni dedi geçti. İŞine gidiyor haftasonu kızı yokken babadayken arkadaşlarıyla geziyor sinemaya gidiyor. Şimdi yarası taze tamamen iyileştiğimde evlenirim de flört de ederim diyor. Hayat bitmiyor ayrılık da boşanmada yani.
Yani tek çözüm aşka sığınmamanız ve kendinizi ve çocuğunuzu her şeyden üstün görüp e çok kendinizi sevmeniz.