Aldatildim affettim ama kendimle celiskideyim

Eşiniz birden fazla aldatmis olsa affeder miydinz yuvaniz icin?

• Ankete Katılan
    209
Bakin hanimefendi bircok cumlenizde haklsiiniz bircogu da bana gore yanlis. bircogundada sordugunuz sorularin cevabi var. 1.si cinsel iliski vs,olmamis arada opme koklama sevismede yok. tanisilip bir cay,kahve... normal senin,benim gibi kizlar yani. gunu birlik or.... degil yani. normal bir kiz,hemen bir,erkegin altina yatar mi? evet ayri kalmak bircok kadinin yasadigi seydir. kimisi hakkini veriyor belki korkutuk asigimdir. bana bunlari degil nasil ayri kalacagimi soyleyin.

Söyleyeyim kendinizi daha çok severek. Kendine saygı duyarak
Hiç bir aşk hiç bir sevgili hiç bir kocayı kendimi sevdiğim kadar sevmiyorum sevemem. Ben önce kendimi seviyorum.
Sizin durumunuzda olsam da önce kızımı sonra kendimi severim beni boynuzlayan adamı sevmem sevemem.
Ben de aldatılmıştım ki ilk aşkımdı, pek çok ilki yaşadığım ilk uzun ilişkimdi, okul bitince evlencektik falan klasik hikaye işte. Başkası olsa ama gidemem diye tırıvırı ederdi aşksa aşıktım. Aldatıldığımı öğrendim ağladım ettim ama terk ettim. Çünkü evlensem ömür boyu aldatılacağımı biliyordum. Annem hep der bir kere yapanı affedersen hep yapar diye o sözle büyüttü beni babamdan bu nedenle boşandı. Ben de onun kızıydım ve bitti dedim.
Çünkü bu hayatta benden değerli hiç kimse hiç bir şey yok. Beni bir gün üzeni ben def ederim, tek damla gözyaşıma değmez kimse. Hiç bir erkek için de devam etmem.
Bizim ailede çok bu tip boşanma çok var ondan sanırım. En son kuzenim sizinki gibi flörtleşmeden boşandı altı yaşında kızıyla Adam o kızla da evlendi şimdi ondan da çocuğu olacak ama kuzen pek de üzülmüyor. Hak etmiyordu beni dedi geçti. İŞine gidiyor haftasonu kızı yokken babadayken arkadaşlarıyla geziyor sinemaya gidiyor. Şimdi yarası taze tamamen iyileştiğimde evlenirim de flört de ederim diyor. Hayat bitmiyor ayrılık da boşanmada yani.
Yani tek çözüm aşka sığınmamanız ve kendinizi ve çocuğunuzu her şeyden üstün görüp e çok kendinizi sevmeniz.

konu sahibi;

Gerçekten çok kötü şeyler yaşamışssın ve yaşamaktasın. Yorum yapan arkadaşların bazıları bence akıl vermeye çalışırken işi hakarete götürmüşler. Ama çoğu kişi senin bir kadın olarak ayakta daha sağlam durabilmen adına sana kızıp, esmişler. İnşallah kendin ve çocuğun hakkında bir an önce doğru kararı verirsin.

Tüm bu olumsuzlukların yaşandığı bir aile bana göre de yuva sayılmaz açıkçası, herşeyi geç sen mutsuzsun. Mutsuz bir karı-koca rolü üstlenmektense, boşanmış mutlu bir anne bana daha cazip geliyor. Çocuklar içinde duygusal olarak parçalanmış bir aile kadar kötüsü yoktur emin ol.

ben konunun başında da yorum yapmıştım .. şimdi yorumlarınızı gördükten sonra tekrar yazayım dedim..
eşin için çocuk mu bu diyenlerdenim hani arkadaş ortamı kötüymüş ya..

bana siz sürekli bahanelerin ardına sığınıyormuşsunuz gibi geldi..
yok arkadaşları kötü yok kızımı namuslu yetiştiricem.. bakın sizinde anneniz babanız ayrıymış ne alakası var ..
maddi gücünüzde yerinde madem neden sizi sevmeyen sürekli karı kız peşinde koşan bir adama bu kadar bel bağladığınızı anlamadım..
bütün hayatınızı bu şekilde tetikte mi geçirmek istiyorsunuz.. kendinize sorun ben bu adama gerçekten güvenebilecekmiyim.. sürekli bir halt karıştırdığından endişe duyarak yaşamaya hazırmısınız..
tamam birinciyi bir şekilde affetmişsiniz peki neden kendinize bunu yaptırmaya devam ediyorsunuz?
inanin bende bilmiyorum. guven,desen zerre kalmadi,inanc hicbisey yok. herdedigini,hareketini sorgular oldum. biz genelde disarda yer iceriz aksam yemek yer eve geceriz ikimizde calisan oldugumuzdan. kizim Kreste Calisan anne grubunda kuzenime ait bir mekan. aksam kuzenimle onlara gecer 1bucuk saatt sonra donerken alirim. yani hicbir sorunum yok inanin guzel konustugunuz icin size soyluyorum. neden bosanmiyorum bende bilmiyorum. pahali seyelere luks hayata hasret degilim yasadigim icin tattigim icin umurumda degil. psikolojim de kaldirmiyor artik cinnet gecirip vurayim kendimi diyorum kziim aklima geliyor olmuyor. olmuyor yaniii oylede olmuyor boylede...

ben konunun başında da yorum yapmıştım .. şimdi yorumlarınızı gördükten sonra tekrar yazayım dedim..
eşin için çocuk mu bu diyenlerdenim hani arkadaş ortamı kötüymüş ya..

bana siz sürekli bahanelerin ardına sığınıyormuşsunuz gibi geldi..
yok arkadaşları kötü yok kızımı namuslu yetiştiricem.. bakın sizinde anneniz babanız ayrıymış ne alakası var ..
maddi gücünüzde yerinde madem neden sizi sevmeyen sürekli karı kız peşinde koşan bir adama bu kadar bel bağladığınızı anlamadım..
bütün hayatınızı bu şekilde tetikte mi geçirmek istiyorsunuz.. kendinize sorun ben bu adama gerçekten güvenebilecekmiyim.. sürekli bir halt karıştırdığından endişe duyarak yaşamaya hazırmısınız..
tamam birinciyi bir şekilde affetmişsiniz peki neden kendinize bunu yaptırmaya devam ediyorsunuz?

Babam annemi aldattı boşandı ve sonrasında ufacık yaşımdaydım öldü gitti rahmetli. Babasız büyüdüm direkt annem kırk yaşında dul kaldı. Çok daha namuslu yetiştim yani emin olun.
Şöyle ki annem boynuzlanmayı kabullenmediği için ve beni tek büyüttüğü için daha kendine güvenli yetiştim. Bir kadın bunu başarır diye büyüdüm.
Annesine hayran bir kız oldum yani aksine. Bahane bunlar hep bahane

yazinizi bastan sona kadar okudum. kuzeninize allahim sabirlar ihsan etsin gercekten zor bir surec.bizim ailedede cok degil bu tarz ayriliklar. sadece bi kuzenim o da 3vlendiginden beri katlandi 12.yilin sonunda ayrildi hemen o hafta kocasida evlendi 3cocugu,cikti piyasaya. kuxenimin ise bir oglu engelli oda. zor yani cok yiprandi sevmiyordu artik zaten ama bosamk zor da geldi

konu sahibi;

Gerçekten çok kötü şeyler yaşamışssın ve yaşamaktasın. Yorum yapan arkadaşların bazıları bence akıl vermeye çalışırken işi hakarete götürmüşler. Ama çoğu kişi senin bir kadın olarak ayakta daha sağlam durabilmen adına sana kızıp, esmişler. İnşallah kendin ve çocuğun hakkında bir an önce doğru kararı verirsin.

Tüm bu olumsuzlukların yaşandığı bir aile bana göre de yuva sayılmaz açıkçası, herşeyi geç sen mutsuzsun. Mutsuz bir karı-koca rolü üstlenmektense, boşanmış mutlu bir anne bana daha cazip geliyor. Çocuklar içinde duygusal olarak parçalanmış bir aile kadar kötüsü yoktur emin ol.
oncelikle beni,anlayabildiginiz icin cok tesekkur ederim. Pek ilgi gostermeyecegim soguklugumu belli edeecegim. hal ve,hareketini goz onunde bulunduracagim. olmuyorsa olmuyor inceldigi yerden kopsun

yazim tarziniza, hitaplariniza bakilinca ksiiliginiz gayette ortada. 1.si guzelim 3 degil 2 dusuk. 2.si dusugumden sonra ogrendim zaten olaylari. yani surec gayet normaldi. esimin eve gelmemesi ise is geregi icin bazen sehir disinda olmasi gerekiyordu. ama konum atardi zaten guvenim olmadigini biliyordu. Yeni tertemiz bir sayfa acmisti sozde bana demesine gore. ben boyle mahalle agzi konusmayacagim hic huyum degil. Sizlere demem o ki. bir,kadinin bosanmama sebebi nedir? ya tek kalmaktan korkmak kizina namuslu bir sekilde bakabilmek 4 dortluk buyutebilmek. yada evettt evet heppinizin dedigi gibi bu tarz adamlari sevip bahane aramaktan bosanmiyoruzdur. ignelemek, yargilamak yerine neden motive edip, cesaret vermiyorsunuz,. yav sunu yazmak cokmu zorrr. canim bak kocan sni kandiriyor gormuyorsun askin,gozu kordur sende kor olmussun. bunu yapan birdaha yapacaktir elbet. Ama madem Birini ogrendin digerlerini o itiraf etti tovbe edip namaz kildi sana soz verdi. bi sans daha ver ama gozlemle eger ayniysa tamam sutla senden ona diyar ondanda sana yar olmaz. yokk aldatirsa tekrar kaldiramam da dersen herkesin dedigi gibi hemen simdi bosan. cokmu zor boyle konusmakk

Dürüstçe yazsaydınız o zaman, ben aldatılıyorum ama maddi veya manevi sebepler yüzünden boşanma fikrim yok ne yapmalıyım stili bir şey yazsaydınız.

Beni seviyor ama arkadaş kurbanı vs yazmayın cidden komik oluyor. Kimse aptal değil burda.
Ben kimseye boşanın boşanmayın yazmam hayat sizin. Ama aldatılmayı , iğrençliği burda meşrulaştırmaya çalışmayın.

Defalarca aldatan adamın fotosunu koymuşsunuz bir de keşke heykelini dikseydiniz. Cidden garip bir kafa.

Son düzenleme:
Konunun başımda dertti kocanın eve gelmemesi şimdi iş için gelmiyo demişsin, ben anlamıyorum harbi anlamıyorum, sanki biz durduk yere milletin kocasına laf etmişiz gibi bir savunma çabası oluyor ilerleyen sayfalarda, hanımefendi biz siz ne yazdı iseniz ona göre yorum yapıyoruz,siz ne yapardınız diye sormuşsunuz ya hani,bu kadar iyi güzel hoşsa hersey, sen hala kocanla mutluluk pozunu burda paylaşabiliyosan ne güzel işte, derdin ne neyi konuşuyoruz

inanin bende bilmiyorum. guven,desen zerre kalmadi,inanc hicbisey yok. herdedigini,hareketini sorgular oldum. biz genelde disarda yer iceriz aksam yemek yer eve geceriz ikimizde calisan oldugumuzdan. kizim Kreste Calisan anne grubunda kuzenime ait bir mekan. aksam kuzenimle onlara gecer 1bucuk saatt sonra donerken alirim. yani hicbir sorunum yok inanin guzel konustugunuz icin size soyluyorum. neden bosanmiyorum bende bilmiyorum. pahali seyelere luks hayata hasret degilim yasadigim icin tattigim icin umurumda degil. psikolojim de kaldirmiyor artik cinnet gecirip vurayim kendimi diyorum kziim aklima geliyor olmuyor. olmuyor yaniii oylede olmuyor boylede...

O zaman şöyle düşünün bir sorun olmadığı zamanda bu adam bunları yapıyor peki ya sorun olsa .. ne bileyim işler kötü gitse evde sorunlar olsa vs vs.. o zaman yapabileceklerini düşünebiliyormusunuz. .
İyi zamanda güvenmediğiniz bir adama kötü zamanda nasıl güvenebilirsiniz ki..

Bana rol modeliniz kötü olduğu için ayrılmak istemiyorsunuz gibi geldi..

Bir erkeğin hayatınızdaki yerini fazlaca önemsiyorsunuz..
Ben sevdiğinizi düşünmüyorum sizinki alışkanlık, yenilme duygusu, başarısız olmama duygusu..
Benim fikrim destek alın kendinizi tanıyorsunuz daha.. Bence gücünüzün farkında değilsiniz

Bakin hanimefendi bircok cumlenizde haklsiiniz bircogu da bana gore yanlis. bircogundada sordugunuz sorularin cevabi var. 1.si cinsel iliski vs,olmamis arada opme koklama sevismede yok. tanisilip bir cay,kahve... normal senin,benim gibi kizlar yani. gunu birlik or.... degil yani. normal bir kiz,hemen bir,erkegin altina yatar mi? evet ayri kalmak bircok kadinin yasadigi seydir. kimisi hakkini veriyor belki korkutuk asigimdir. bana bunlari degil nasil ayri kalacagimi soyleyin.

E tamam o zaman arada başka kadınlarla kahve içsin

Offf su aldatilma konularindaki "yuva" duyarliligi kadar sacma ve itici birsey yok.

Yuvaymis, pehh...

Ayrica esim beni seviyor arkadaslari kotu ne ya. Sanki silah zoruyla flort etmis kizla. Ya bu kadar da kandirmayin kendinizi.
:KK9::KK9::KK9:

merhaba kizlar ben 3yil 9ay evliyim. 1tane kizim var haziranda tam 3yasina girecek. ve iki tane düşük yasadim en son 1ay önceydi. eşimin, arkadaş çevresi cok geniş hep parali godomanlar lüks arabali, giyimli, lüks mekanlara takılanlar. eşimin önce gece kulübüne gittiğine dair kanıtlar yakaladim inkar etti foto buldum vs. bir degil diyeyim hevesti gecti. 2,3,4,5 kez ışte anlayin. sonra ordan bi kızla tanışmış adini yanlış söylemiş kiza kendisinin yerine arkadaşının nosunu vermiş sanriim benim yakalamamdan korktu. vs. tanışmışlar sonra eşimin arkadaşı evli olduğunu söylemiş kız uzak durmuş esim aramış mesajlar atmış bosandim vs. kizla konuştum birbir anlatti. elele tutma vs,yok sadece bi cay kahve içilmiş. neyse bunu atlatmadan sonra turkcelim.comdan takibe,aldim sık görüştüğü bi,numara başı. örneğin: 0555661**** numara bu şekil müşteri temsilcisini arayıp actirdim vs. noyu aldim aradım kiz bana eşine sor beni aramasin vs dedi ben sok ben iptal... derken odadan esim koştu aldi elimden teli. ben neyseki noyu almıştım odaya kitledim kendimi konuşuyorum esim kapıyı yumrukluyo ac kapiyi tanımıyorum vs. kadin anlatmamakta diretiyor esine sor diyip,duruyor neyse yalvar yakar. yani yalvarmadim sadece kadin olarak düşünün hamileyim dedim yalandan. anlatti cafede esimle bakistigini hoslandigini esimin kagida nosunu yazip ona vermesiyle baslamid. no yine ona ait degil arkadaşının. sonra zamanla arkadasi esim adina sıkılıp numarasını veriyor kadina. gidişat böyle kadin söz verdi aramayacagim savciliga vericegim bir değil bu dedim hem esimi hem sizi bosanacagim dedim bu sefr kadin yapmayin etmeyin nolur aileme anlatamam dedi. neyse anlaştık dedigini yapti noyu iptal etti. bikac kezde swarm denen illette yakaladim aninda odaya kitlenip sildi. hepsinin sonu ayni mum ışığında yemek pahali hediyeler askim canim cicim demeler. aklim karışık güvenim yok şimdide eve gec gelir oldu. geceleri gelmez oldu ne yapayim ben aileme gidemem. kayinpedrim vs benden yana hep. esim beni sevio biliyorum korkusundan belli ama arkadaslari kötü siz olsaniz ne yapardiniz
Eşin melek arkadaşları şeytan

Bence hic durma bosan. Bekar gibi gönül eglendiriyor sende evde onu bekliyorsun. Sen onu hep affetceksen hep yapar. Yani ayrilmak istemiyorsan bille cocugun hatrina ozmana ona kaybetme korkusu yasat.

merhaba kizlar ben 3yil 9ay evliyim. 1tane kizim var haziranda tam 3yasina girecek. ve iki tane düşük yasadim en son 1ay önceydi. eşimin, arkadaş çevresi cok geniş hep parali godomanlar lüks arabali, giyimli, lüks mekanlara takılanlar. eşimin önce gece kulübüne gittiğine dair kanıtlar yakaladim inkar etti foto buldum vs. bir degil diyeyim hevesti gecti. 2,3,4,5 kez ışte anlayin. sonra ordan bi kızla tanışmış adini yanlış söylemiş kiza kendisinin yerine arkadaşının nosunu vermiş sanriim benim yakalamamdan korktu. vs. tanışmışlar sonra eşimin arkadaşı evli olduğunu söylemiş kız uzak durmuş esim aramış mesajlar atmış bosandim vs. kizla konuştum birbir anlatti. elele tutma vs,yok sadece bi cay kahve içilmiş. neyse bunu atlatmadan sonra turkcelim.comdan takibe,aldim sık görüştüğü bi,numara başı. örneğin: 0555661**** numara bu şekil müşteri temsilcisini arayıp actirdim vs. noyu aldim aradım kiz bana eşine sor beni aramasin vs dedi ben sok ben iptal... derken odadan esim koştu aldi elimden teli. ben neyseki noyu almıştım odaya kitledim kendimi konuşuyorum esim kapıyı yumrukluyo ac kapiyi tanımıyorum vs. kadin anlatmamakta diretiyor esine sor diyip,duruyor neyse yalvar yakar. yani yalvarmadim sadece kadin olarak düşünün hamileyim dedim yalandan. anlatti cafede esimle bakistigini hoslandigini esimin kagida nosunu yazip ona vermesiyle baslamid. no yine ona ait degil arkadaşının. sonra zamanla arkadasi esim adina sıkılıp numarasını veriyor kadina. gidişat böyle kadin söz verdi aramayacagim savciliga vericegim bir değil bu dedim hem esimi hem sizi bosanacagim dedim bu sefr kadin yapmayin etmeyin nolur aileme anlatamam dedi. neyse anlaştık dedigini yapti noyu iptal etti. bikac kezde swarm denen illette yakaladim aninda odaya kitlenip sildi. hepsinin sonu ayni mum ışığında yemek pahali hediyeler askim canim cicim demeler. aklim karışık güvenim yok şimdide eve gec gelir oldu. geceleri gelmez oldu ne yapayim ben aileme gidemem. kayinpedrim vs benden yana hep. esim beni sevio biliyorum korkusundan belli ama arkadaslari kötü siz olsaniz ne yapardiniz
Bana affetme konusunda bi tereddüt yaşıyorsunuz gibi gelmedi hiç. Konuya ilk açıldığından beri denk geliyorum, arada girip bakıyorum ve her bakışımda profilinizde eşinizle olan farklı bi fotoğrafınızı görüyorum. Bir insan herkesin ulaşabileceği bi ortamda böyle bi konu açıp neden fotoğrafını paylaşır? Dahası bi yandan kocam beni aldatıyor affedeyım mi diye sorarken bi yandan neden kocasıyla sarmaş dolaş aşk dolu fotoğraflarını koyar? Bence sizin kafanız ciddi anlamda karışık. Bu fotoğraflarla bizi mi kendinizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz anlam veremedim? Burası arkadaşlarınıza sahte mutlulugunuzla hava attığınız sosyal medya hesaplarınızdan birisi değil. Komik gözüküyor yaşadığınız çelişki dışarıdan.

Bana affetme konusunda bi tereddüt yaşıyorsunuz gibi gelmedi hiç. Konuya ilk açıldığından beri denk geliyorum, arada girip bakıyorum ve her bakışımda profilinizde eşinizle olan farklı bi fotoğrafınızı görüyorum. Bir insan herkesin ulaşabileceği bi ortamda böyle bi konu açıp neden fotoğrafını paylaşır? Dahası bi yandan kocam beni aldatıyor affedeyım mi diye sorarken bi yandan neden kocasıyla sarmaş dolaş aşk dolu fotoğraflarını koyar? Bence sizin kafanız ciddi anlamda karışık. Bu fotoğraflarla bizi mi kendinizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz anlam veremedim? Burası arkadaşlarınıza sahte mutlulugunuzla hava attığınız sosyal medya hesaplarınızdan birisi değil. Komik gözüküyor yaşadığınız çelişki dışarıdan.
ya da "sahte hesap" diye bağırıyor

Parası için mi yoksa gerçekten yuvanız için mi ?
Asla sizi aldatmaktan vazgeçmeyecek. Siz kabullendikce yuzsuzlesecek.
Geçen yillariniza yazık.

Back
X