Aldatildim affettim ama kendimle celiskideyim

Eşiniz birden fazla aldatmis olsa affeder miydinz yuvaniz icin?

• Ankete Katılan
    209
merhaba kizlar ben 3yil 9ay evliyim. 1tane kizim var haziranda tam 3yasina girecek. ve iki tane düşük yasadim en son 1ay önceydi. eşimin, arkadaş çevresi cok geniş hep parali godomanlar lüks arabali, giyimli, lüks mekanlara takılanlar. eşimin önce gece kulübüne gittiğine dair kanıtlar yakaladim inkar etti foto buldum vs. bir degil diyeyim hevesti gecti. 2,3,4,5 kez ışte anlayin. sonra ordan bi kızla tanışmış adini yanlış söylemiş kiza kendisinin yerine arkadaşının nosunu vermiş sanriim benim yakalamamdan korktu. vs. tanışmışlar sonra eşimin arkadaşı evli olduğunu söylemiş kız uzak durmuş esim aramış mesajlar atmış bosandim vs. kizla konuştum birbir anlatti. elele tutma vs,yok sadece bi cay kahve içilmiş. neyse bunu atlatmadan sonra turkcelim.comdan takibe,aldim sık görüştüğü bi,numara başı. örneğin: 0555661**** numara bu şekil müşteri temsilcisini arayıp actirdim vs. noyu aldim aradım kiz bana eşine sor beni aramasin vs dedi ben sok ben iptal... derken odadan esim koştu aldi elimden teli. ben neyseki noyu almıştım odaya kitledim kendimi konuşuyorum esim kapıyı yumrukluyo ac kapiyi tanımıyorum vs. kadin anlatmamakta diretiyor esine sor diyip,duruyor neyse yalvar yakar. yani yalvarmadim sadece kadin olarak düşünün hamileyim dedim yalandan. anlatti cafede esimle bakistigini hoslandigini esimin kagida nosunu yazip ona vermesiyle baslamid. no yine ona ait degil arkadaşının. sonra zamanla arkadasi esim adina sıkılıp numarasını veriyor kadina. gidişat böyle kadin söz verdi aramayacagim savciliga vericegim bir değil bu dedim hem esimi hem sizi bosanacagim dedim bu sefr kadin yapmayin etmeyin nolur aileme anlatamam dedi. neyse anlaştık dedigini yapti noyu iptal etti. bikac kezde swarm denen illette yakaladim aninda odaya kitlenip sildi. hepsinin sonu ayni mum ışığında yemek pahali hediyeler askim canim cicim demeler. aklim karışık güvenim yok şimdide eve gec gelir oldu. geceleri gelmez oldu ne yapayim ben aileme gidemem. kayinpedrim vs benden yana hep. esim beni sevio biliyorum korkusundan belli ama arkadaslari kötü siz olsaniz ne yapardiniz
Telefon numarasini nasıl actirdiniz.

Celiskinin bitmesini istiyorsan bosanmayi tercih edeceksin ya da bu celiskili evlilige devam edeceksin. :KK51:

EDIT: Anketteki soruna tek evet diyen sensin. Simdilik durum 1 e 63 . Hatirlatiyim.

Son düzenleme:
El ele tutulmadiysa tamam ya, abartmaya ne gerek var
Adam seni seviyor iste bosu bosuna kurt dusurme icine
Yersen.

Esiniz sizi sevmiyor maalesef.
Arkdaslari felanda ayartmiyor.
Esiniz cok firildak.
Evlilik muessesini hic anlamiyor. Dostluguda anlamiyor.
Hadi kendi evliliginin icine etme niyetindesin, arkdasinin evliligini neden riske atiyosun? Bu nasil dostluk? O arkdasinin karisi yakalasaydi zeytinyag gibi uste cikardi haberi yokmus gibi yapardi yine eminim. Burda kiza esinizin nosunu veren arkadasa kiziyosaniz pes derim.
Tabi bilmiyorum bu arkadas nasil birisi.
Ama belkide " pislik islerine beni karistirma senin numarani verdim kiza, ne halt yerseniz yiyin" diyip o niyetle verdi nosunu.
Ama oysaki sana gore o arkdas yoldan cikariyor kocani.
Kendini buna inandirma, dogru degil bu.

merhaba kizlar ben 3yil 9ay evliyim. 1tane kizim var haziranda tam 3yasina girecek. ve iki tane düşük yasadim en son 1ay önceydi. eşimin, arkadaş çevresi cok geniş hep parali godomanlar lüks arabali, giyimli, lüks mekanlara takılanlar. eşimin önce gece kulübüne gittiğine dair kanıtlar yakaladim inkar etti foto buldum vs. bir degil diyeyim hevesti gecti. 2,3,4,5 kez ışte anlayin. sonra ordan bi kızla tanışmış adini yanlış söylemiş kiza kendisinin yerine arkadaşının nosunu vermiş sanriim benim yakalamamdan korktu. vs. tanışmışlar sonra eşimin arkadaşı evli olduğunu söylemiş kız uzak durmuş esim aramış mesajlar atmış bosandim vs. kizla konuştum birbir anlatti. elele tutma vs,yok sadece bi cay kahve içilmiş. neyse bunu atlatmadan sonra turkcelim.comdan takibe,aldim sık görüştüğü bi,numara başı. örneğin: 0555661**** numara bu şekil müşteri temsilcisini arayıp actirdim vs. noyu aldim aradım kiz bana eşine sor beni aramasin vs dedi ben sok ben iptal... derken odadan esim koştu aldi elimden teli. ben neyseki noyu almıştım odaya kitledim kendimi konuşuyorum esim kapıyı yumrukluyo ac kapiyi tanımıyorum vs. kadin anlatmamakta diretiyor esine sor diyip,duruyor neyse yalvar yakar. yani yalvarmadim sadece kadin olarak düşünün hamileyim dedim yalandan. anlatti cafede esimle bakistigini hoslandigini esimin kagida nosunu yazip ona vermesiyle baslamid. no yine ona ait degil arkadaşının. sonra zamanla arkadasi esim adina sıkılıp numarasını veriyor kadina. gidişat böyle kadin söz verdi aramayacagim savciliga vericegim bir değil bu dedim hem esimi hem sizi bosanacagim dedim bu sefr kadin yapmayin etmeyin nolur aileme anlatamam dedi. neyse anlaştık dedigini yapti noyu iptal etti. bikac kezde swarm denen illette yakaladim aninda odaya kitlenip sildi. hepsinin sonu ayni mum ışığında yemek pahali hediyeler askim canim cicim demeler. aklim karışık güvenim yok şimdide eve gec gelir oldu. geceleri gelmez oldu ne yapayim ben aileme gidemem. kayinpedrim vs benden yana hep. esim beni sevio biliyorum korkusundan belli ama arkadaslari kötü siz olsaniz ne yapardiniz

yorumları okumadım
arkadaşım eşim beni seviyo arkadaşları kötü nedir?
inanamıyorum şu okuduklarıma
kızlarla yazışmalar, mum ışıklı yemekler falan ama eşim beni seviyo
şuurunuz yerinde mi gerçekten merak içindeyim

bir de anlamadığım neden hamile kalıyorsunuz hem de 2.ye hem de inatla?

Eşim beni seviyor demissiniz ben burda bi sevgi göremedim. Sizde herşeyini affetmissiniz bir değil bi kaç kez yakalamissiniz. Niye diretiyorsunuz ayrılmak istemiyorsunuz belli ama bosanacam artık yeter diyerek göz korkutun bari. Yaptığının hata olduğunu hissetirememissiniz.

Seni sevmediği gibi seni saymiyor da.haysiyetini gururunu ayaklar altına almış bu adam.hala beni seviyor diyorsun! !!

KP in senin yanındayız ya hani.hih işte eşinizin korkusu o.kp siz bosaninca parayi çekerim yedirmem hakkımı helal etmem demiştir. Eşinizin korkusu bu bence.siz de böyle yakalayıp yakalayıp göz Yumunca eşiniz de babası bir şey demedigi surece, parayi çekmesini surece,yapacak bunları.

Kusurabak mayın ama KP mutlu ele güne karşı oğlunun yuvası dagilmiyor. Eşiniz mutlu ohhh kizlarla yiyip içip geziyor.kimsenin de yaptırımı yok üzerinde. Tek mutsuz sizsiniz. Neden neden??????

Çok sinirlendim gece gece.hem eşinize ama daha çok size

Yahuu şu aldatılıpta-Eşim beni seviyor ama- diyenleri anlamıyorum
Ne sevgisi seven adam sevdiğini incitmekten korkar
Boşanmamak için bahane başka birşey değil :KK14:

Ne sevmesi ne guveni. Kanitlarinda var. Elimdekini avucundakileri al tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.

Madem ayrılmakgibi bir iihtimaliniz yok neden bu kadar araştırıp kendinizide strese sokuyorsunuz ki niyetiniz korkutmak da ki bu bi se yaramamıştır ikinci ve üçüncüyü de denediğine gore. .

eşin seni degil çocuguna gül gibi bakan dadıyı seviyor anne babasının gelinini seviyor evin hizmetcisini seviyor düzen bozmak erkek için hep daha korkutucudur ne zaman düzen kurabilecek başka birini bulacak o zaman bu kadar cok yalvarmayacak korkmayacak aç gözünü senle değil ayseyle fatmayla da evlenseydi o su an yine korkardı çevreden çocugu kaybetmekten senden degil. seven erkek aldatmaz arkadasım aldatamaz kandırma kendini lütfen hiç degilse aklın basında düşünürsün gercegi görürsen

Yuva gibi yuva masallah.
Ne yuvaymis be.
Top atsam yikilmaz masallah bu yuvaya.

Bir kere anket bile yanlış birden fazla değil 1kere bile aldatmanin affetmesi olmaz. İkincisi bence esiniz sizi sevmiyor affetmeyin bu adamı ve alabildiğiniz kadar tazminat ve nafakayla ayrılın. Aldattigina dair de delilleri yok etmeyin.

"...şimdide eve gec gelir oldu. geceleri gelmez oldu ne yapayim ben aileme gidemem. kayinpedrim vs benden yana hep. esim beni sevio biliyorumkorkusundan belli ama arkadaslari kötüsiz olsaniz ne yapardiniz"

Kayınpederin senden yana olsa ne olur sana ne gibi bir faydası var bunun, yatakta mı basmayı bekliyosun,ben eşinde pişkinlikten başka birşey görmedim ne korkusu, ha boşanır da tazminat nafaka öderim kim uğraşacak diye korkuyodur, ayrıca arkadaşları kötü ne yaa, ortaokul lisede olsa neyse de eşşek kadar adam, görüşmesin, açıkçası ben kötü arkadaşın bizzat eşin olduğunu düşündüm, hovardalık yapacak arkadaşlarının numarasını veriyo kadınlara, onlar sıkılıp eşinin numarasını vermiş artık bıktılar demek ki, ya o adamlarında eşi sevgilisi varsa ne hakla başkalarının numarasını veriyo, eşim beni seviyo lafına da g.tümle güldüm kusura bakma

Para çok ondan boşanmıyosun benim anladigim bu

Eşiniz sizi seviyordur, olabilir.

Ama önemli olan sadece sizinle yetinmiyor, başka kadınlardan da hoşlanabiliyor. Bu gencecik yaşınızda bunları yaşıyorsanız.
40, 50, 60 ınızda nasıl davranacak acaba?
Ya kendisine çeki düzen versin ya da onu terkedeceginizi söyleyin bence...

Back
X