• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım..Affettim..ve sonunda yine beni terk eden "o" oldu..

canım anlatsan biraz ?

ama şunu söyliyim sen son şansı da vermişsin haketmemişsin. bundan sonra sen kendi yoluna git

Anlat her şeyi ?
Bence aldatılan birini affetmek doğru değil çok sevince affediyosun ama sonra senin canın daha çok acıyor...

Kızlar öyle kötüyüm ki şu an..:(
Anlatayım tabiki ...6 yıllık bir ilişki..kendimden cok güvendğim,evlilik hayalleri kurdugumuz,ailesiyle tanıştıgım,onca emek evrdiğim o deli gibi sevdiğim adamın beni aldattıgını bundan 4 ay önce öğrendm..Ayaklarıma kapandı ağladı,neler yaptı,dayanamadım,seviyorum,aptalım ya ben affettm..4 aydır benden habersz adım attrmadım,
ve son 1 haftadır bana soğuk davranıyordu..Bugun benden sıkldgnı bida onu aramamamı söyledi...:s

Bazen soyle dusunmeli insan:`` yasanmasi gereken seylere karsi konulmuyor. `` Yasadiklarimiz yasamak istediklerimiz degil ki bir kismi tercihimiz bir kismi kismet.

Son düzenleme:
Kızlar öyle kötüyüm ki şu an..:(
Anlatayım tabiki ...6 yıllık bir ilişki..kendimden cok güvendğim,evlilik hayalleri kurdugumuz,ailesiyle tanıştıgım,onca emek evrdiğim o deli gibi sevdiğim adamın beni aldattıgını bundan 4 ay önce öğrendm..Ayaklarıma kapandı ağladı,neler yaptı,dayanamadım,seviyorum,aptalım ya ben affettm..4 aydır benden habersz adım attrmadım,
ve son 1 haftadır bana soğuk davranıyordu..Bugun benden sıkldgnı bida onu aramamamı söyledi...:s

Uzun süreli bir ilişkiniz varmış...
Neden yaparlar bunu anlamıyorumki gül gibi sevgilin dururken...

bu ne şimdi bi hafta önce yalvarıyor bi haftada ne degişmiş şimdide sıkılmış

Uzun süreli bir ilişkiniz varmış...
Neden yaparlar bunu anlamıyorumki gül gibi sevgilin dururken...

cnm hem de ne uzun süreli..ben 6 yıl boyunca neler yaşadım ona ne emekelr verdm ne badireler atlatıkk..ve sonunda bana bunları yaşattı..hayattan soğudum artık kendmi tanıyamıorum..:(

bu ne şimdi bi hafta önce yalvarıyor bi haftada ne degişmiş şimdide sıkılmış

cnm 4 aydır diken üzerindeydi,yaptgı hatadan dolayı rahat nefes aldırmıordum ona..1 haftadır ne olduysa oldu,benden sogumuş,yaşamaktan zevk almıormuş,ben ona mutluluk vermiormuşm vs. bana bunalrı söyledi ve btrdi :s

cnm hem de ne uzun süreli..ben 6 yıl boyunca neler yaşadım ona ne emekelr verdm ne badireler atlatıkk..ve sonunda bana bunları yaşattı..hayattan soğudum artık kendmi tanıyamıorum..:(

Çok zor bi durumdur anlayabiliyorum...
6 yıl bu dile kolay.s
Hayattan soğumayın güçlü olun bende güçlü olmaya çalışıyorum şuanda düşünüyorumda hayatta hiç bir şeye değmiyor ne kadar emek verirsen ver olcaksa oluyor bunu anladım ben üzülen biz oluyoruz...

Canim maalesef hayat bu.Gozu kapali kendini atiyosun denize,her seyini vererek,masumca severek,ama bogulan sen oluyosun...Kim hakettigini buluyor ki ?.Uzulme diyemicem,cunku fayda etmicek.Sadece bunun da gececegini,her seyde bir hayir oldugunu dusun.

Son düzenleme:
Çok zor bi durumdur anlayabiliyorum...
6 yıl bu dile kolay.s
Hayattan soğumayın güçlü olun bende güçlü olmaya çalışıyorum şuanda düşünüyorumda hayatta hiç bir şeye değmiyor ne kadar emek verirsen ver olcaksa oluyor bunu anladım ben üzülen biz oluyoruz...

Kesinlikle öyle,hiçbir şeye değmiyor..Onca emek onca yaşananlar..bir anda,sadece bir anda her şey tersine dönüp hayatın mahvolabiliyor..ben ona kendimden cok güvenirdim..kimseye güvenim kalmadı..hiçbir şeyin anlamı kalmadı:(

Canim maalesef hayat bu.Gozu kapali kendini atiyosun denize,her seyini vererek,masumca severek,ama bogulan sen oluyosun...Kim hakettigini buluyor ki ?.Uzulme diyemicem,cunku fayda etmicek.Sadece bunun da gececegini,her seyde bir hayir oldugunu dusun.

Keşke canım keşke geçse.bir an önce geçse..kendmi tanıyamaz oldum:( bi kabustayım ve hc btmeyecekmiş gibi gelior:S

Kesinlikle öyle,hiçbir şeye değmiyor..Onca emek onca yaşananlar..bir anda,sadece bir anda her şey tersine dönüp hayatın mahvolabiliyor..ben ona kendimden cok güvenirdim..kimseye güvenim kalmadı..hiçbir şeyin anlamı kalmadı:(

Her şey anlık gerçektende... Bi anda başlayıp bi anda bitebiliyor ilişkiler...
Çok üzülüyorsunuz haklısınızda 6 yıl kısa bi sürede değil...
Toparlancaksınız ama her şey geçtiği gibi buda geçicek belkide zamanla tekrar güvenebilceğiniz birisi çıkacak karşınıza...
Ama şuana kadar kimseye güvenmedim şimdide anladım kimseye güvenilmiyceğini...

Her şey anlık gerçektende... Bi anda başlayıp bi anda bitebiliyor ilişkiler...
Çok üzülüyorsunuz haklısınızda 6 yıl kısa bi sürede değil...
Toparlancaksınız ama her şey geçtiği gibi buda geçicek belkide zamanla tekrar güvenebilceğiniz birisi çıkacak karşınıza...
Ama şuana kadar kimseye güvenmedim şimdide anladım kimseye güvenilmiyceğini...

Güvenmeyin kızlar..Asla fazla değer vermeyin..Onca yıldır tanıdgın adam gun gelior bi başkası oluor ve sen hcbişi yapamıorsun..Kmseye guvenmeyn .Ben 6 sene deli gibi yaşadım bu aşkı,cok guvendm..sonunda mahvolan ben oldum

cnm seni anlayabiliyorum benimde 6 yıllık bir ilşkim var ben de bu süreç içinde buna benzer bişey yaşadım o aldatmadığını söyledi tabi olmadı öyle bişey dedi ama bu çok başlarda olan birşeydi.neyse sonrasında hiç hata yapmadı bana ama ben önceden ona çok güvendiğimi hissettrirdim ama o olaydan sonra kendimden başka kimseye tam anlamıyla güvenmiyceğimi dile getrdim ve hissettrdima ama sıkboğaz etmeden kesinlikle ve o da hata yapmadı ama şunu bilir şunu söylerim bir insana hakettiğinden fazla değer veriyorsanız ve bunu apaçık hissettiriyorsanız kesinlikle gururu okşanıyo ve yukarılarda hissediyo o yüzden hep siz 1 adım önde olunuz kendiniz için tavsiyem.Arkadaşın içinse şunu söyleyebilirim sadece: yıldan sonra insanda zaman zaman böyle soğumlar meydana gelebiliyor, o yüzden eğer geri dönüş düşünüyorsan sakın arama sorma derim biraz kendini dinlesin ve gerçekten bu geçici bir hisse onun için mutlaka arıyacaktır seni ve birazcık burnunu sürttürmeden de evet deme tekrar derim.Benimkisi o zmanadan bu zamana deli divane oldu.

Güvenmeyin kızlar..Asla fazla değer vermeyin..Onca yıldır tanıdgın adam gun gelior bi başkası oluor ve sen hcbişi yapamıorsun..Kmseye guvenmeyn .Ben 6 sene deli gibi yaşadım bu aşkı,cok guvendm..sonunda mahvolan ben oldum

Haklısınız kimseye güvenmemeliyiz...
En çok kendimize değer vermeliyiz biraz bencil olsak kendimizi düşünsek...
Bunlarda geçicek diye düşünün kendinizi üzmemeye çalışın...

cnm seni anlayabiliyorum benimde 6 yıllık bir ilşkim var ben de bu süreç içinde buna benzer bişey yaşadım o aldatmadığını söyledi tabi olmadı öyle bişey dedi ama bu çok başlarda olan birşeydi.neyse sonrasında hiç hata yapmadı bana ama ben önceden ona çok güvendiğimi hissettrirdim ama o olaydan sonra kendimden başka kimseye tam anlamıyla güvenmiyceğimi dile getrdim ve hissettrdima ama sıkboğaz etmeden kesinlikle ve o da hata yapmadı ama şunu bilir şunu söylerim bir insana hakettiğinden fazla değer veriyorsanız ve bunu apaçık hissettiriyorsanız kesinlikle gururu okşanıyo ve yukarılarda hissediyo o yüzden hep siz 1 adım önde olunuz kendiniz için tavsiyem.Arkadaşın içinse şunu söyleyebilirim sadece: yıldan sonra insanda zaman zaman böyle soğumlar meydana gelebiliyor, o yüzden eğer geri dönüş düşünüyorsan sakın arama sorma derim biraz kendini dinlesin ve gerçekten bu geçici bir hisse onun için mutlaka arıyacaktır seni ve birazcık burnunu sürttürmeden de evet deme tekrar derim.Benimkisi o zmanadan bu zamana deli divane oldu.

Canım şanslymışssın sen bikez daha yaşamamışsın kötü olayları...Haklısın fazla değer vermemek gerekior.Benm hatam bu oldu:( Benden soğudunu artık hep aynı sözleri duymaktan skldgnı,bunda sonra sadece kendisini düşüneceğini söyledi ve bitirdi:s bida arayacagnı sanmıorum....Ben bundan snra nasıl toparlanıcam onu da blmiorum.Herseyden vazgectm artık:(

lütven üzülüp yıpratma kendini tabiki için yanıyo boşluğun fazlasıyla acı versede kendinden başka kimse sana yardım edemez kolay değil ama hayatına devam etmelisin :71: bu çiçekler senin için hadi gül biraz hayata tekrar bağlan ve daha mutlu olcağın kişi için dualarım seninle

Back
X