aldatıldım ama hala çok seviyorum

asigelly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
5
0
86
A.B.D.
3 yıllık sevgilim benı baska bi kızla aldattı,tek gecelık bı ilişki yaşamış.telde mesajları buldum ve hemen terkettim ama onu unutamıyorum. yaklaşık 4 aydır ayrıyız cok pişman oldugunu söyluyor ama ben sureklı reddedıyorum,artık benı tamamn sildi sanırım aramayıda kesti.unutabilecekmiyim :17:

düşünmemeye çalış onu , ve kendine yeni alışkanlıklar edin kendinle ilgiln arkadaşlarınla çık gez.Belki başka birinden hoşlanırrsın

unutursun tatlım merak etme bende 4 yıllık ilişkimi bitirdim ailem için zamanla unutuluyor. şimdi evliyim çocuğum bile var.

canım sosyal uğraşlar bul kendine arkadşlarnla takıl dşünmemeye çalış.unutursun tbiki. :)

ben 6 yıldır sevdim de bıraktım unuttum sana kendi yaşadıkalrıma nazaran şunları söyleyebilirim unutabilirmiyim demeyeceksin unuttum snei unutacağım diyeceksin yoksa sürekli uzar bu iş unutamazsın ayriyeten kendine sürekli seni meşgul edecek işler bulmaya çalış derim ki bence de seni hakettiğini düşünmüyorum unutmalısın yani

canm herkes hemen ayrılamıyo bu durumda sen ayrılmaya cesaret etmişsin zaten geriye pek sorun kalmamış...unutmak çok daha kolay ayrılmaktan :51:

Back
X