• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim ben de soktayim

Yeter artık bu konu kapatılsın istiyorum ben çocuğumu bırakmıyorum ilk şokla öyle komşumuz olabilirim annelerime kimse dil uzatamaz çocuklarıma bakarken ne yaşadığımı ben biliyorum anne şuram.agriyir dediğinde kalbimin ağrısını kimse bilemez düştüğünde hoplamalarimi eşim derki kafayı yedin çocuklar yuzunden yedim sağlıklı beslicem diye yedim hasta olmasın diye yedim o mutlu olsun diye yedim öperek koklayarak buyutuyorum ben yaveularimi siz neyden bahsediyrosunuz ya ben 8 senemi verdiğim adamdan darbe yemişim şimdi çocuklarıma ne olcak derdindeyim yaşamayın gene de ama kolay konuşmadı lütfen daha fazla cevap vermicem

Yeter artık bu konu kapatılsın istiyorum ben çocuğumu bırakmıyorum ilk şokla öyle komşumuz olabilirim annelerime kimse dil uzatamaz çocuklarıma bakarken ne yaşadığımı ben biliyorum anne şuram.agriyir dediğinde kalbimin ağrısını kimse bilemez düştüğünde hoplamalarimi eşim derki kafayı yedin çocuklar yuzunden yedim sağlıklı beslicem diye yedim hasta olmasın diye yedim o mutlu olsun diye yedim öperek koklayarak buyutuyorum ben yaveularimi siz neyden bahsediyrosunuz ya ben 8 senemi verdiğim adamdan darbe yemişim şimdi çocuklarıma ne olcak derdindeyim yaşamayın gene de ama kolay konuşmadı lütfen daha fazla cevap vermicem
anneliğini elbette sorgularız.
ilk şokla aklına çocuğunu terketmek geliyorsa, kusura bakma anlayış gösteremem.

dervişin fikri zikri meselesi.

inşallah mantığın galip gelir de ona göre davranırsın.

Mune Mune ye yazarsan kapatır

eşime güvenim sarsılmıştı hqal böyle olunca gözümü açmaya onu takip etmeye başladım sosyal medya hebanına girdim ve iki üç kız arattığını gördüm muhtemeln eskilerden evlilerde elim ayağım titriyor birazdan işten gelicek ve ben patlıcam ama ne yapmalıyım bilmiyorum ne demeliyim hiç bilmiyorum x diye bir kız eklemişti zamanında tanımıyorum dedi oda arattıkları arasında ne olur yardım edin!!! sinirlerim boşalıyor resmen metrelerce yüksekten düşmüşte çakılmış gibiyim :KK43: :KK43:(((

Yorruldum :KK43: kime anlatsam bilmiyorum anlatamiyorum... evliligim sallantida uzun suredir savas veriyoruz ha sorun esimde mi asla iyi bir insan ama olmuyor iste bazen anneme babama soylesem sorun sende diyip butun seylerini bana kusuyorlar hersey senin yuzunden !!! Benim yuzumden belki de yumusak bir insan degilim ama doldum tastim bende en basindan saygimi yitirdim belki de sevmiyorum bilmiyorum birseyler eksik bos... neden o zaman aci cekiyorum sonrasini dusunup baskasi ile hayal edemiyorum inanin ne hissettigimi ben de bilmiyorum :KK43: kafam karman corman... ilk defa esyalarini topla dedi ilk defa ben derdim oysa hep alti dolu degildi bostu gitsin diye soylenmemisti oda aglamisti gidersem bu sehirden giderim diye( annemlere gidicem haberin olsun demistim ona dayanarak soyledi giderken fazladan esya al diye). Ustume gelecek herkes bizde damat hakli kendi tarafinda da biricik ogullari hakli tekim yani... yapayalniz devam ederim elbet bende ilk ayrilan ben degilim ya tamam zor olacak kabul ediyorum ama olum degil ya olume bile alisiyorken insan. Duygusalim ama aglamiyorum ilginc herseye dokulen goz yasim kurudu sanki :KK43: asamaz misiniz derseniz cok denedik ya... su asamada ne yapilir bilmiyorum ama is gittikce tarafkar cirkinlesiyor esim dedigim adami taniyamiyorum canimi yakmaya ugrasiyor sanki bilmiyorummmm ne yazdiginida bilmiyorum...
2015 ve 2016 da açtığın konuların bir kısmı.
zaten sallantıda bir evlilik varmış. eşine güvenmediğini defalarca yazmışsın, takip etmişsin.

neyin şoku pardon?

kötü evliliğe 2. çocuğu doğur, sonra büyüğü terketme planları yap.

daha lohusayken güvenmediğin kocişine kadınlık yapamadığın için kahrolan sen vajinal estetik düşünürken, eşin aldatınca şokkkk, öyle mi?

ve kocişine ceza vermek için bir masumu tek kalemde harcayacak kadar dengesizsin.

sana neden üzüleyim?

olan çocuklara oluyor.

Kızını asla bırakma . Ona en iyi annesi bakar . Tazminat davası açın . Allah yardımcınız olsun inşallah.

Eskiden nasıldı? Süt anne diye birşey var. Eskiden kadının hukuki statüsü bile yoktu, kocasız ya da babasız kadının hiçbir hakkı yok yani çünkü hukuki statüsü yoktu. Binlerce sene bu şekilde gitmişse son 150 senede mi annesiz olunca çocuk yaşayamaz oldu. İdeal olan tabi ki annesi ile birlikte olmasıdır ama kadın bakamıyorsa bırakacak tabi ki.
siz şaka mısınız?
şakaysa hiç komik değil
ciddiyse çok komik

Sen konu ac...sayfalarca bisey yazma
Son yazi olarak da cemkir...ustelik senin laflarin uzerinde 'konusuldu'...
Birde tipik muhabbet...ben cocuguma soyle yaptim boyle yaptim...bu kliseyi butun kadinlarda goruyorum....tabi ki yapacaksin! Gelip burda sayiklaman o kadar anlamsiz ki !

Tarihi bilgi, açın okuyun
tarihi bilgiye bir şey demiyorum ki, kadının statüsü yokmuş artık olmuş ne yani öyle mi devam etseymiş, kadınlara yapılan pozitif ayrımcılığa neden karşı çıkıyorsunuz onu anlamadım. tarihte belirli bir yerde kız çocukları diri diri gömülmüş o zaman sizin mantığınızla düşünürsek şimdi yaşatılması mı anormal? o zaman kız çocuğunu gömen biri için de zaten tarihte önceden böyleymiş diyecek mantıkla aynısı.

Back
X