• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim ben de soktayim

Beni durumumla kınamanız çok yanlış. Insan evlat sahibi olmaya esine güvenip karar veriyor. Ama eş onu bu yolda yalnız bırakınca çocuğun tüm sorumluluğu anneye bırakılıyor adam bekarmiş gibi hayatına devam edip yeni evlilik yapabilirken kadın sadece çocuklarla kalıp dul yaftası ile hayat mücadelesi veriyor. Burada aldattığı halde ev senin olsun nafaka senin olsun diyen adamlar var amenna kadın kira ödemiyor nafaka + maaşla geçiniyor.
Ama şekil a 'daki mikrop adam hem aldatıyor hem boşanmak istiyor hem nafaka odemeyeyim diyor. Vay efendim dünya düzenine bak. Eğer böyle bir durumdaysaniz yapabileceğiniz en iyi şey iki çocuğu da babasına bırakmaktir. Çünkü üye maddi olarak yetemiyor.
.
Şimdi bana saldırınıza gelmek istiyorum. Evet hanfendi çocuğum olmuyor ve hayatta her şeyden çok bunu istiyorum. Çocuk sahibi olma konusunda eşime güveniyorum. Ama eşimin ölmesi veya boşanmamiz gibi durumlari düşünerek bu konuda güvencem olduğunu bilerek çocuk yapma kararı aldım. Çok şükür devlet çalışanıyim maaşım var, varlıklı bir ailem var aileden bana miras kalacak 2 evim var kardeşlerimin payları dışında. Şimdi ev alacağız benim üzerime alıyoruz çünkü eşim olabilecek her durumda evin bende kalmasını istiyor. Ben bu maddi güçle 5 çocuğa zorlanmadan babasiz bakabilirim. Aynı durum benim başıma gelse 5 çocuğum olsa o adi adam 1inin tirnagini da göremez. Ama yine söylüyorum uyenin durumu bu.

Sizin durumunuzu kınadığımı söyleyerek üste çıkmaya çalışmayın
Ben sizin düşüncenizi kınıyorum
Bir çocuğunu bırakan sağlıklı düşünemeyen insana ikisini de bırak diyosunuz el insaf
Çocuklar sevgi ve merhamete ihtiyaç duyar hanımefendi inşallah bunu hissedebilirsiniz

Ayrıca burada maddi döküm vermenize gerek yok çocuğuna bakmak isteyen ne iş olsa yapar ve bakar
Ayrıca evet eşler boşanınca çocuklar hep annenin başına kalıyor çünkü o anne!!!
Biz de bi söz vardır yetim onar ( olur yoluna girer anlamında) öksüz onmaz der atalar bilmem neden

Bakın ben vicdansız bir anne değilim çocuğumu sırf babası rahat gezemesin diye atacak gezecek olan gene gezer ne bağlar onu iki çocuğun sorumluluğunu alacak gücüm yok bak şimdi benden oyun istiyor biri mememde oyun oynuyorum şuan hem bu cevabi veriyor ben bir anne olarak canımdan bir parça ne sıkıntılar çekiyorum ben biliyorum ama bu çocukları tek başına yapmadım ben ne kadar annesiysem oda babası şuan kendime zaman verdim eşim de pişman eğer çocuklarımı düşünerek hareket edeceksem affedip oturmam affetmem lazım ama grurum el vermiyor iki kardeşi ayırmak ne kadar mantıklı peki baba eksikliği bunlara tek başına yetecek2 durumda değilim zarar veririm bakım kendimi geçerek söylüyorum aidiyet kuramam ama ben kızımı babasına versem dahi asla onu ayda yılda bir görecek değilim ama şu aşamada söz konusu çocuklar ise yuvayı hiç dagitmamak daha mantıklı oluyor kafam allak bullakn2 gündür 2 saat uyumadım bebeğim huysuz kızım yüzüme bakıp öpüyor ne kadar gülmeye çalışsam da anlıyor resim yapıp getirmiş annesi babasi kardeşi ve kendi bu resim çok anlamlı sizden fazla evladını dusundugume eminim ben

Cocugumu bırakma konusu maddiyat ile alakası yok hiç nafaka vermese ben gene yeterim.az yerim yeterim yani sıkıntı yok ama o buna hakndegil tabi ki

Hep aynı cümleyi yazıp durmuşsun konu sahibi,bu psikoloji şu psikolojisi vs vs vs vs...git doktora tedavini ol sonra da al çocuklarını git...senin gibi psikolojisi bozuklar anne olmasın o zaman.sinirimden ellerim titriyor yazarken.halen kızı bırakmak için kendi vicdanına kendi beynine bahaneler uyduruyorsun.ay çok sinirlendim ya okumayacam artık bu konuyu
Ne kadar basit dimi ben bıraktım bitti iş oraya gelince ne olacak bilmiyorum ben tek başıma çocuk yapmadım anne kada babaya ihtiyacı olmiyacak mi peki ??

Asla kızını onun eline bırakma bence . Sen boşanırsın eşin evlenir metresiyle küçüçük çocuk napsın üvey anneyle. Senin içine sinermi . Al cocuklarını yanına napıyosa yapsın Allah ından bulsun de gec

Birak seninle aynk fikirdeyim caresiz olunca ne yapacaksin. Olan hep biz kadinlara oluyor ne yazikki. Bikere aldatti yine aldaticak gizli sakli yapiyolar asla affetme. Kendinden odun verme. Ben cok verdim cok pismanim genclik ziyan oldu 14 yilim cop oldu...

Arkadaşlar düşünüyorum dedim ben evladimdan vazgeçecek biri değilim inanın ne yaşayacağımı bilmiyorum
İster istemez kafan karışmıştır canım yasadıklarını yasamayan bilemez tabi ama öfkeyle kalkıp zararla oturma senden büyük insanlardan fikir almanı tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun canım benim

Sizin durumunuzu kınadığımı söyleyerek üste çıkmaya çalışmayın
Ben sizin düşüncenizi kınıyorum
Bir çocuğunu bırakan sağlıklı düşünemeyen insana ikisini de bırak diyosunuz el insaf
Çocuklar sevgi ve merhamete ihtiyaç duyar hanımefendi inşallah bunu hissedebilirsiniz

Ayrıca burada maddi döküm vermenize gerek yok çocuğuna bakmak isteyen ne iş olsa yapar ve bakar
Ayrıca evet eşler boşanınca çocuklar hep annenin başına kalıyor çünkü o anne!!!
Biz de bi söz vardır yetim onar ( olur yoluna girer anlamında) öksüz onmaz der atalar bilmem neden
Ne iş varsa yapar demişsin ??
2 el kadar bebekle bakıcıya mi para versin, kira mi versin , evine yiyecek içecek ni alsın??

Bence sen şimdilik boşanma fikrini kenara koy. Önce çocuklarını düşün. Gerekirse bir süre eşinle ev arkadaşı gibi aynı evde yaşa. Sakinleşince al çocuklarını, ondan sonra boşan...

Ne iş varsa yapar demişsin ??
2 el kadar bebekle bakıcıya mi para versin, kira mi versin , evine yiyecek içecek ni alsın??

Buradaki konı maddiyat değil ya okuyun
Bakmak isterse bakar anlamında söyledik
Konu sahibi sadece psikolojik sebeplersen bırakmak istiyor ki bence bu olmamalı

Ikisini de bırakın babaya. zaten boşanma velayet süreci gece ne kadar zaman biraz daha ilerler sütten kesecek düzey e gelir. O o.... boşanmış iki çocuk başına kalmış adamı istemeyeceği için o mikrop adam hayatın ne olduğunu görür. Merak etmeyin nasıl boşanmış ailelerin çocukları anne babalarını görüyorsa siz de haftasonu 2 gün görürsünüz yaparsınız anneliği.
Bunu yazarken ciddimiydiniz ben mi anormalim siz bunu yapabilirmisiniz gerçekten Allah korusunn başıma gelse böyle durum ailem kabul etmese iki yavrumuda alır devlete sığınırım

Bakın ben vicdansız bir anne değilim çocuğumu sırf babası rahat gezemesin diye atacak gezecek olan gene gezer ne bağlar onu iki çocuğun sorumluluğunu alacak gücüm yok bak şimdi benden oyun istiyor biri mememde oyun oynuyorum şuan hem bu cevabi veriyor ben bir anne olarak canımdan bir parça ne sıkıntılar çekiyorum ben biliyorum ama bu çocukları tek başına yapmadım ben ne kadar annesiysem oda babası şuan kendime zaman verdim eşim de pişman eğer çocuklarımı düşünerek hareket edeceksem affedip oturmam affetmem lazım ama grurum el vermiyor iki kardeşi ayırmak ne kadar mantıklı peki baba eksikliği bunlara tek başına yetecek2 durumda değilim zarar veririm bakım kendimi geçerek söylüyorum aidiyet kuramam ama ben kızımı babasına versem dahi asla onu ayda yılda bir görecek değilim ama şu aşamada söz konusu çocuklar ise yuvayı hiç dagitmamak daha mantıklı oluyor kafam allak bullakn2 gündür 2 saat uyumadım bebeğim huysuz kızım yüzüme bakıp öpüyor ne kadar gülmeye çalışsam da anlıyor resim yapıp getirmiş annesi babasi kardeşi ve kendi bu resim çok anlamlı sizden fazla evladını dusundugume eminim ben

Katlanmamayi tercih ediyorsaniz iyi bir avukat bulun. Ve biran önce bulun. Ama önce emin olun. Bir avukat ve anne olarak tavsiyem cocugunuzu birakmamaniz hem alacaginiz nafaka miktari artar hem de anne olarak yillar sonra kiziniz karsiniza gecip sen beni terkettin anne demez.

Mesajlasmalar çıkar ama aldatmayi ispatlamaya yetmeyebilir. Takip edebilirsiniz ya da tanik bulabilirseniz mesela bir yere giderken otele eve gören birileri orayi gören güvenlik kamerasi vs.

sırf konuya yorum yapmak için giriş yaptım.
bi tanıdığım eşiyle boşandı. aldatma da vardı evliliklerinde ama boşanma sebebi esas olarak ihanet değildi.
boşandıklarında 4 yaşlarında bir kız çocukları vardı kız çocuğu babaya bırakıldı "babaanne elinde daha iyi bakılacağı gerekçesiyle"
o çocuk; sürekli annesini kötüledikleri, en ince ayrıntılarına kadar evliliğin ve gelinin sorgulandığı, yargılandığı infaz edildiği, sürekli olarak annesinin kendisini terk ettiğini söyledikleri bir ortamda büyüdü.
şuan 2. sınıfa gidiyor ve altına bez bağlamayı geçen sene bıraktı. öyle söyleyeyim yaşadığı travmayı sen anla.

he yanlış anlaşılmasın; istismar falan yok, çok sevildi hala da öyle; aşırı ilgiyle şımartıldı babaanne ve büyük baba tarafından ama hep buruk. eksik, yarım..
baba sorumsuz, kızı da umurunda değil varsa yoksa arabalar gezmeler karılar kızlar peşinde gezsin...olan o çocuğa oldu...
hep konuştum pedagogla görüşün diye ama inatları tuttu işte..

kızını, babasının yediği herze yüzünden kendinden mahrum bırakma.
gerekirse aç kal sokakta kal. ama çocuklarınla kal.
bırakma ufacık yavrunu eşin olacak o ahlaksıza...
lütfen.. kaybolmasın bebeğinin çocukluğu, gençliği, hayatı...
Off ne acı..bu nasıl bi travmadır...çok çok üzüldüm yavrucuğa :KK43: lütfen... mutlaka ama mutlaka bi çocuk psikoloğuna randevu almalarını sağlayın, eğer İstanbul da yaşıyorlarsa şayet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var,153 arayarak randevu alabilirler.
Bi çocuğun hayallerini, gençliğini, hayatını kurtarın:KK43: lütfen.

Genelde çocuklarını kocaya bırakan anneler eleştirilir ama bence mantıklı bir hareket. Bakamıyorsam kocaya bırakırım, neticede tek başıma yapmadım çocuğu kocama güvenerek yaptım. Çocuk annesiz yapamaz diye birşey yok, annesi olmayan çocuklar olduğu gibi çocuğun hukuken anneye bırakılması 20. yy'dan itibaren olan bir olay. Yani binlerce senedir kadınlar hukuki bir statüleri dahi olmadan yaşamış, çocuk annenin değil babanın sayılmış. Son 100-150 senedir mi annesiz yapamıyor bu çocuklar. Ha annenin maddi olanağı varsa bakabilir tabi ama bakamıyorum diye babaya bırakmak ayıplanacak birşey değil.
Bende sizinle aynı fikirdeyim elaleme bırakmıyor babasına bırakıyor . Bırakmak istemeyen annelerin de iç güdüsünden kaynaklı ben olsam bırakamazdım babaya ama baba aileden çocuklardan vazgeçebiliyorsa sonucuna katlanacak. çocuklarını yüz üstü bırakıyor ve normal karşılanıyor bu ülkede.
Anne tek başına büyütmek için doğurmuyor. Tek başına kendi ayakları üzerinde dururken tehditler alarak büyütmek için değil. Ne olursa olsun o adam o çocukların babası
Anne fedakarlık gösteriyorsa baba da kendine çeki düzen verip kendine gelecek. Tabi ki bi annenin verdiği sevgi ve koruma iç güdüsü Olmaz ama baba da elini taşın altına koymalı.

Buradaki konı maddiyat değil ya okuyun
Bakmak isterse bakar anlamında söyledik
Konu sahibi sadece psikolojik sebeplersen bırakmak istiyor ki bence bu olmamalı

Psikolojik olarak bakamam demiş ne var bunda ?
Neden anneligine kadar laf edecek şekilde eleştiri yapıyorsunuz ?

Kesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
Allah rızası icin gerekirse hesabınızı öbür dünyaya bırakın ama evladınızı bırakmayın. Hem de kızınızı, anneye en ihtiyaç duyduğu yıllarda gözünüzü seveyim.

Yollarda servislerde ortalikta oldurulen cocuklardan haberiniz varmi nasil rahat uyuyacaksiniz kocanada soyluyorum sanada yazik size Rabbim cocuk gibi nimet vermis biri kari pesinde digeri cocugu basindan atmanin bence ikisinide yuvaya verin ne haliniz varsa gorun

Eşinizle boşanıyorsanız, sorununuzu eşinizle çözün.
Aldatılan kadınlara çok hassasım, ama boşanmanın faturasını çocuklara çektiren anne/babaya da bir o kadar katı.

4 aylık bebeğini bile gözden çıkartarak sizi aldatan adamın, kızınızı onda bıraktığınızda ona ders vereceğinizi falan mı sanıyorsunuz? Bu nasıl bir mantık yahu? Aklınızı başınıza alın da, çocuklarınıza sahip çıkıp 4 yaşında el kadar kıza travma yaşatmayın.
Böyle saçma bir hayatı bana annem yaşattı, içimdeki yaraları anlamanız mümkün dahi değil.

Gidip açın davanızı, isteyin tazminatı, alın çocuklar için nafaka. Bakın hayatınıza. Nedir bu kadar çocuklardan sizi vazgeçiren anlamıyorum, hayret bir şey...

Back
X