Beni durumumla kınamanız çok yanlış. Insan evlat sahibi olmaya esine güvenip karar veriyor. Ama eş onu bu yolda yalnız bırakınca çocuğun tüm sorumluluğu anneye bırakılıyor adam bekarmiş gibi hayatına devam edip yeni evlilik yapabilirken kadın sadece çocuklarla kalıp dul yaftası ile hayat mücadelesi veriyor. Burada aldattığı halde ev senin olsun nafaka senin olsun diyen adamlar var amenna kadın kira ödemiyor nafaka + maaşla geçiniyor.
Ama şekil a 'daki mikrop adam hem aldatıyor hem boşanmak istiyor hem nafaka odemeyeyim diyor. Vay efendim dünya düzenine bak. Eğer böyle bir durumdaysaniz yapabileceğiniz en iyi şey iki çocuğu da babasına bırakmaktir. Çünkü üye maddi olarak yetemiyor.
.
Şimdi bana saldırınıza gelmek istiyorum. Evet hanfendi çocuğum olmuyor ve hayatta her şeyden çok bunu istiyorum. Çocuk sahibi olma konusunda eşime güveniyorum. Ama eşimin ölmesi veya boşanmamiz gibi durumlari düşünerek bu konuda güvencem olduğunu bilerek çocuk yapma kararı aldım. Çok şükür devlet çalışanıyim maaşım var, varlıklı bir ailem var aileden bana miras kalacak 2 evim var kardeşlerimin payları dışında. Şimdi ev alacağız benim üzerime alıyoruz çünkü eşim olabilecek her durumda evin bende kalmasını istiyor. Ben bu maddi güçle 5 çocuğa zorlanmadan babasiz bakabilirim. Aynı durum benim başıma gelse 5 çocuğum olsa o adi adam 1inin tirnagini da göremez. Ama yine söylüyorum uyenin durumu bu.
Sizin durumunuzu kınadığımı söyleyerek üste çıkmaya çalışmayın
Ben sizin düşüncenizi kınıyorum
Bir çocuğunu bırakan sağlıklı düşünemeyen insana ikisini de bırak diyosunuz el insaf
Çocuklar sevgi ve merhamete ihtiyaç duyar hanımefendi inşallah bunu hissedebilirsiniz
Ayrıca burada maddi döküm vermenize gerek yok çocuğuna bakmak isteyen ne iş olsa yapar ve bakar
Ayrıca evet eşler boşanınca çocuklar hep annenin başına kalıyor çünkü o anne!!!
Biz de bi söz vardır yetim onar ( olur yoluna girer anlamında) öksüz onmaz der atalar bilmem neden