• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim ben de soktayim

Aldatan adamında çokta umrundaydı , karısına çocuklarına değer veren insan aldatmaz....
Peki cözüm anneye muhtaç çocuğu kendi çıkarları ve duyguları tatmin olsn die babaya ve o kadına mı bırakmak?
Adamn şuan umrunda olmayabilr ama o kadınla sorun yaşadığında ilk aklına gelen soru karımı çocuklarımı bırakmaya değermiydi olcak. Şuan deil belki pişman olur ama iş işten geçince..
Bakamıyorsa ananeye bıraksın dedeye hatta kayınvalideye versin. Ama babaya deil.

Çocuğunuzun ne suçu var ki onu bırakıyorsunuz
Evet ona rahat vermeyin o bekar hayatı yasamasin ama kızınız çok küçük tazminat filan alın bu şekilde çeksin cezasını :(( yuva yikanin yuvası olmaz o kadının da dünya başına yıkılsın insalllaaaaaaaaaah

İki sevgili rahat gezmesinler diye 4 yaşındaki çocuğu bırakmak? İyi fikir aferin. Bırakın kızınızı, karnı aç mı tok mu, üşür mü ağlar mı, annesinden kopunca ne olur, elalemin kadını nasıl davranır, ckünün zevkine gözü çoluğunu çocuğunu görmeyen babanın elinde ne hale gelir, gece korkunca kime sarılır, altına kaçırınca kim gülümseyerek temizler, kim saçını okşar tarar düşünmeyin. Yollayın gitsin ya, babasının oynaklığının cezasını varsın 4 yaşındaki kızınız anne şefkatinden koparak çeksin.

Aldatan kocasına öfkesini, evlat sevgisinin önüne koyan bir anne. Bravo.

Kiziniz 24 yasinda degil 4 yasinda
Size muhtac farkındasınız degil mi?
Sirf babasi bekar hayati yasayamasin diyemi birakicaksiniz kizi. Buyudugunde sizi affeder mi düşünün bir kez daha

Bence bu yaptığınız adama deil kızınıza büyük ceza olur.. ALLAHİMA büyük konusmayimm ama 2 deil 10 çocuğunda olsa bi yavrumu öyle bi pisliği bırakmam onun gibi bi adamın yaninda kalacağına sizinle zorluk içinde büyüsün en azından anne sevgisi gorsun.. Sakin ama sakin birakmayn.. Eğer ceza vermek istiyorsan ac tazminat davasını donuna kadar al

Kızınızı bırakmayın.. Ne alaka? Sırf siz onlar rahat edemesin, boş boş gezemesin diye kızınızı bırakınca içiniz soğuyacak mı? Evladınızın psikolojisi tabi sizin içinizin soğumasından daha önemsizse bilemicem.. Hiçbir mantık bulamadım ben bu fikirde.. Çok gereksiz...

İki sevgili rahat gezmesinler diye 4 yaşındaki çocuğu bırakmak? İyi fikir aferin. Bırakın kızınızı, karnı aç mı tok mu, üşür mü ağlar mı, annesinden kopunca ne olur, elalemin kadını nasıl davranır, ckünün zevkine gözü çoluğunu çocuğunu görmeyen babanın elinde ne hale gelir, gece korkunca kime sarılır, altına kaçırınca kim gülümseyerek temizler, kim saçını okşar tarar düşünmeyin. Yollayın gitsin ya, babasının oynaklığının cezasını varsın 4 yaşındaki kızınız anne şefkatinden koparak çeksin.

Aldatan kocasına öfkesini, evlat sevgisinin önüne koyan bir anne. Bravo.
Ya bunların olabileceğini düşünmek bile yetiyor insana. Rabbim o çocuklara yardım etsin

Allah yardimciniz olsun, zor bir dönem ama elbet atlaticaksiniz. Ama sakin kizinizi birakmayin, sirf onlar rahat hareket etmesin diye kizinizla sizin geciriceyiniz güzel günleri anlari kizinizdan calmayin. Kizinizda henüz cok kücük ve onun ihtiyaci olan tek sey annesi. Esinize biraksanizda esiniz kizinizi valisirken veya o kisiyle bulusunca baska bir yerlere birakicak olan kiziniza olucak. Büyüdüyündede sizden hesap sorabilir. Hicbirsey evlatlarinizdan kiymetli deyil. Ne olursa olsun maddi manevi zorlansanizda kizinizdan ayrilmayin o size muhtac bir melek henüz.

Evlat bırakılır mı ??? Nedeni ne olursa olsun asla bırakılmaz. Ne demek rahat etmesin . Çok yanlış ! İnanki konu benim için önemini yitirdi. Burada önce lütfen kendini sorgula.
Seni kadın olarak anlıyorum. Ama bir anne olarak hatta biri bir anne olarak asla anlamadım.
Bu adamdan ayrıl . Ama 2 yavrun dünyalara bedel olmalı.

Kesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
Ne yani kocani cezalandirmak icin canindan parcani o serfszemi brakicaksin. Yuhki ne yuh sana... ama bunu bile dusunuyorsan birak hatta bebeginide birak ona bakmasi daha zor hatta onlara cici anneleri bile bakabilir

Şimdi ikiside küçük olduğu icin yetişememekten yetmemekten korkuyorsun ama burda dördüz bebegi ilan bi anne vardi mesela bak konusunu bulabilirsen oku.herkes ama herkes bi mücadele icinde sende onlardan birisin sadece..evlatlerin arasinda secim yapan anne konumuna düsme cok degil bikac yil sonra onlar buyuyecek ve sen gücleneceksin.simdi güçsüz hissediyorsun ama zamanla dallarin budaklarin olacak evlatlarin.eşin sana bağimli olmaya başlayacak belki de ama sen güçlenmiş olacaksin..anneler tahminlerinden çok daha güçlüdürler.sen iki kere daha güçlüsün unutma

Kesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
Kızunı o adamla nasıl bırakacaksın bebegımı ben alacam dıyorsun ya dıger yavrucak.kendıne gel silkelen

Ben olsam nolursa olsun cocuklarimi asla o pslk adama birakmam

Umarım kızınızı bırakmazsınız. Çok bilgim yok ama aldatıldığınızı ispat ederseniz iyi bir de avukatla yüklü tazminat-nafaka alıp iki bebeğinize de gül gibi bakarsınız. Siz tek elinizle o adamın iki elinden on kat iyi bakarsınız kızınıza, bırakmayın. On yıl sonra ''neden anne?'' dediğinde başınız önünüze eğilmesin, savaşın.

Allah kolaylık versin öncelikle.Kızınızı asla ama asla bırakmayın.Babası başında durmaz zaten yapacagını yapar yine.Ama evladınız hem size kinlenir sonra hem de ilgilenmediği için babasına...Yazık etmeyin.İyi bir avukat bulmanız şart.

Ne kadar basit dimi ben bıraktım bitti iş oraya gelince ne olacak bilmiyorum ben tek başıma çocuk yapmadım anne kada babaya ihtiyacı olmiyacak mi peki ??
babaya 1 ihtiyacı varsa anneye 10 kat ihtiyacı var.
koca için evlattan böyle vazgeçiliyormuş demek.
evladına acımayan anneler senin gibilermiş demek.

o bozuk psikolojin kızını başından atmana sebepse, oğlunu da ver babaya. en azından kardeşler ayrılmasın.

zaten bu psikolojiyle sütün kesilir, baba biberonla besler onu.

sen de birkaç sene sonra psikolojin düzelip, intikam hissinden arınırsan çocukları görürsün arada bir.

Canim kendine bir duzen kurana kadar neden olmasin, tabiki babada sorumlu cocuklarindan. Tek basina herseye yetebilmek zor tabiki, sonucta sokaga atmiyosun cocugunu oz babasi, iyi bakacagina eminsen olur.

Beraber yaptık,o da babası,sorumluluk alsın,görsün biraz nasılmış vsvs.Tamam da koca evlatla mı terbiye edilir?
Psikolojim bozuk,ben ona yetemem,kötü etkilerim..Anladım da,bunun zararı yine çocuğa.Yemişim kendi psikolojimi.Gerekirse kan kusar kızılcık şerbeti içtim derim.Dünyada evlattan önemli bişey yok.Psikoloji bozuksa çözümü minicik yavruyu bırakmak değil.Annelik böyle zamanlarda gösteriliyor işte.İyiyim yetiyorum değil,iyi değilsem de her türlü yeterim demek lazım.Ben evladımdan önemi değilim.Psikolojim kötü diye kaçmak olmaz.Evladımıza canımızı vermezmiyiz ya?

eğer kızını bırakırsan ömür boyu senden nefret edenilir ığlunu sevdiği için aldı beni sevmediği için buraktı psikolojisine girebilir baba tarafı da annen seni sevmedi istemedi buraktı diye doldurabilir kızınızı
ve bir çocuğa bakan ikinciyede bakar ayrılma yavrundan sonra çmür bıyu affettiremezsin kendini
o kocan olacak şahsı bu şekil cezalandırmaya kalkma sen üzülürsün sonunda o adam ztn yakında bulur belasını Allah erteler ama yanına bırakmaz

Back
X