Aldatıldım....🖤

Zaman35

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
26
9
16
36
Slm kizlar yardımınıza ihtiyacım var .... Lise askimdi evlendik şimdi çocuklarımın babası ,iki oğlum var büyük oğlum engelli (şiddete egilimli 18 yaşında )küçüğü sağlıklı Allah'a şükür.
Ve ben aldatilgimi öğrendim.Verdigim emekleremi yoksa onu sevdigimemi üzüleyim bilmiyorum.Ben yakaladim oda itiraf etti .Günlük bir cinsel ilişki dedi ve gecti (ama aynı iş yerinde çalışıyorlar )konuyu kapattı bu bir haftalık olay ve biz hergun kavga ediyoruz çünkü ben kendime yediremiuorum .İstersem çekip gidermis bu saaten sonra ben nasıl istersem öyle olacakmış, ben hakliymisim o haksizmis kendine bir sürü hakaret ve küfür etti .bende fazlasıyla yüklendim ,büyük oğlum kavgalara şahit olup onu kovarken 5 dk sonra gelcekmi diye agliyor ,kucugude bu engame içinde büyüyor .Ben şimdi gururumu dinleyip taşın altına elimi koyup onu göndermem mi lazım ?
Yoksa herşeyi tek başına ustlenmeyip onunlami aşmam lazim mesleğim var ama çalışamıyorum hem maddi hem manevi yipranicamda biliyorum ama kabulde edemiyorum artık beynim durdu lütfen bana destek olun ne yapabiliriz?

Bu olaydan sonra tahminen mutlu bir evliliğiniz olmaz. Bu çocuklarda mutlu bir yuvada büyümez. Boşanmak daha hayırlı gözüküyor en azından çocuklar kavgalara şahit gelmez. Ayrıca eşiniz paşa paşa size ve çocuklarınıza destek olmak zorunda. Anlaşma yapmayı ihmal etmeyin.

Slm kizlar yardımınıza ihtiyacım var .... Lise askimdi evlendik şimdi çocuklarımın babası ,iki oğlum var büyük oğlum engelli (şiddete egilimli 18 yaşında )küçüğü sağlıklı Allah'a şükür.
Ve ben aldatilgimi öğrendim.Verdigim emekleremi yoksa onu sevdigimemi üzüleyim bilmiyorum.Ben yakaladim oda itiraf etti .Günlük bir cinsel ilişki dedi ve gecti (ama aynı iş yerinde çalışıyorlar )konuyu kapattı bu bir haftalık olay ve biz hergun kavga ediyoruz çünkü ben kendime yediremiuorum .İstersem çekip gidermis bu saaten sonra ben nasıl istersem öyle olacakmış, ben hakliymisim o haksizmis kendine bir sürü hakaret ve küfür etti .bende fazlasıyla yüklendim ,büyük oğlum kavgalara şahit olup onu kovarken 5 dk sonra gelcekmi diye agliyor ,kucugude bu engame içinde büyüyor .Ben şimdi gururumu dinleyip taşın altına elimi koyup onu göndermem mi lazım ?
Yoksa herşeyi tek başına ustlenmeyip onunlami aşmam lazim mesleğim var ama çalışamıyorum hem maddi hem manevi yipranicamda biliyorum ama kabulde edemiyorum artık beynim durdu lütfen bana destek olun ne yapabiliriz?

siz neden elinizi taşın altına koyuyorsunuz ki ? Boşanırsanız çocuklardan boşanmayacak kocanız sorumluluğu devam edecek. Engelli çocuğunuz için huzursuz bir ortamda bulunmaya devam ederseniz psikolojiniz de bozulur ve çocuklarınıza da verimli olamazsınız

Aslimda boylelerine mustehak cocukları başına bırakacaksın ama iste cocuklara yazık. Üstelik gelir bu kez de kv bakar yarim yamalak ortada kalirlar. Şimdi ayrilıp sorumluluk da yok keyif yapacak. Uçkurus nafaka zaten. Ama tabiki ayrilın kendinize bunu yapmayın. Bir gecelik de degildir tabiki hem oyle olsa ne olacak .

Slm kizlar yardımınıza ihtiyacım var .... Lise askimdi evlendik şimdi çocuklarımın babası.
Ve ben aldatilgimi öğrendim.Verdigim emekleremi yoksa onu sevdigimemi üzüleyim bilmiyorum.Ben yakaladim oda itiraf etti .Günlük bir cinsel ilişki dedi ve gecti (ama aynı iş yerinde çalışıyorlar )konuyu kapattı
Günlük cinsel ilişki nedir ?
Bu nasıl bir yuzsuzluktur.
Nasıl bir kaniksamadir,nasıl bir normallestirmedir,Nasil bir terbiyesizliktir.
Kocanın ar damarı çatlamış.
Erkeğin ors..pusu (ki kocan tam anlamıyla uyuyor bu tanıma) olsa ; ancak böyle bir açıklama yapabilirdi...Günlük cinsel ilişki.
İmkanın varsa hemen gönder bunu.Zaten gitmek için yer arıyor.

Artık aldatmasa bile hep şüpheleneceksiniz. Ve huzursuzluklara neden olacak. Sonu yine boşanmaya neden olacak. Çocuklarım var diye bosanmamazlik yapmayın, çocuklar böyle bir ortamda sağlıklı ve huzurlu olamazlar.

Arkadaşlar yaşım daha 34 meslegimde var güvenliğim annem kanser hastası erkek kardeşim boşandı gelinimiz bıraktı gitti kızına annem bakıyor yigenim 8 yaşında küçük oğlumla bir annem yaklaşık 2 yıldır kanserle mücadele veriyor ve annemle babamın bu olaydan haberleri yok büyük oğlumun rahatsızlığı sara ,😢 eşimin annesi ve babası torunlara karşı ilgisizler bakmicaklar biliyorum zaten bırakmamda tekde bırakamıyorum nöbetleriden korkuyorum birakamadihim için çalışamıyorumda ama ben bu kadar sıkıntı çekerken ve evde doğurduğum çocuktan şiddet görürken onun bana bunu yapmasını kaldıramıyorum psikolojim bozuldu dedi benimkide çok normal değildi zaten ve bu arada alkol bağımlısı ....ne yapmalıyım gözü kapalı yuriyim rabbbim yardımcı olur diyorum maddi açıdan manevi acidanda o herturlu rahat hayat yaşarken ikimizin olan çocukların neden bütün sorumluluhunu ben alıyım diyorum bilmiyorum çok karişiğim yaaa😢

Yalnız adam zaten gitmeye dünden razı gibi geldi bana .yani sen boşanmasanda kendisi yakında gidecek gibi .ayrıca boşandıktan sonra babalık görevini yapmak zorunda sonuçta çocuklarından boşanmıyor ki.
Birde tek gecelik değildir o aynı iş yerinde yasak aşk yaşıyorlardır. Hem ne fark eder tek gecelik ya da çok gecelik 😏 aldatmayı hafifletiyor mu yani .terbiyesiz herif

Arkadaşlar yaşım daha 34 meslegimde var güvenliğim annem kanser hastası erkek kardeşim boşandı gelinimiz bıraktı gitti kızına annem bakıyor yigenim 8 yaşında küçük oğlumla bir annem yaklaşık 2 yıldır kanserle mücadele veriyor ve annemle babamın bu olaydan haberleri yok büyük oğlumun rahatsızlığı sara ,😢 eşimin annesi ve babası torunlara karşı ilgisizler bakmicaklar biliyorum zaten bırakmamda tekde bırakamıyorum nöbetleriden korkuyorum birakamadihim için çalışamıyorumda ama ben bu kadar sıkıntı çekerken ve evde doğurduğum çocuktan şiddet görürken onun bana bunu yapmasını kaldıramıyorum psikolojim bozuldu dedi benimkide çok normal değildi zaten ve bu arada alkol bağımlısı ....ne yapmalıyım gözü kapalı yuriyim rabbbim yardımcı olur diyorum maddi açıdan manevi acidanda o herturlu rahat hayat yaşarken ikimizin olan çocukların neden bütün sorumluluhunu ben alıyım diyorum bilmiyorum çok karişiğim yaaa😢

Bizi ikna etmek zorunda değilsiniz

Pişman olmuştur affedin evinize dönün kendiniz kandırmaya devam edin. Kapatın gözünüzü.

Bizi ikna etmek zorunda değilsiniz

Pişman olmuştur affedin evinize dönün kendiniz kandırmaya devam edin. Kapatın gözünüzü.
Canım zaten yanıyor neden böyle dedi ki simdi sadece sen olsan ne yaparsın bunu bilmek istedim çok üzgünüm lütfen yapma

Arkadaşlar yaşım daha 34 meslegimde var güvenliğim annem kanser hastası erkek kardeşim boşandı gelinimiz bıraktı gitti kızına annem bakıyor yigenim 8 yaşında küçük oğlumla bir annem yaklaşık 2 yıldır kanserle mücadele veriyor ve annemle babamın bu olaydan haberleri yok büyük oğlumun rahatsızlığı sara ,😢 eşimin annesi ve babası torunlara karşı ilgisizler bakmicaklar biliyorum zaten bırakmamda tekde bırakamıyorum nöbetleriden korkuyorum birakamadihim için çalışamıyorumda ama ben bu kadar sıkıntı çekerken ve evde doğurduğum çocuktan şiddet görürken onun bana bunu yapmasını kaldıramıyorum psikolojim bozuldu dedi benimkide çok normal değildi zaten ve bu arada alkol bağımlısı ....ne yapmalıyım gözü kapalı yuriyim rabbbim yardımcı olur diyorum maddi açıdan manevi acidanda o herturlu rahat hayat yaşarken ikimizin olan çocukların neden bütün sorumluluhunu ben alıyım diyorum bilmiyorum
Bak arkadaşım çok büyük geçmiş olsun ve Allah yardımcın olsun. Ben böyle bir evde büyüdüm annem hep ezildi çizildi yaralandı yıllar yılları aştı a boşanamadı benim ablamda engelliydi biz üç kardeştik ozaman sonra dört olduk ve sonra ablam vefat etti 24 yaşında. Ama asla böyle bir insanın yanında durup kendini ezdirme bırak o düşünsün boşanınca nasıl olacak diye bırak çocuklar her hafta sonu onda kalsın bi anlasın nasıl oluyormuş. Bu saatten sonra sana saygısı bitmiş demektir. Benim annem yıllardır küfür yedi dayak yedi sonunda kazanan o oldu boşanmadı ama birde gelin ona sorun. Annem ayrı babam ayrı benim için ikisinide seviyorum ama şimdi bende evliyim üç bebeğim var ama annem bugün gelsin ben istemiyorum boşanmak istiyorum desin yanında olurum. Ama asla babamızıda yüz üstü bırakmam hala kırgınlığım var babama karşı 33 yaşındayım hiç birseyimi eksik etmedi saolsun. Ama anneme olan saygısızlık beni benden alıyor işte şimdi çok iyer ikiside emekli babam annemsiz işe bile gitmek istemez bazen az müşteri olduğunda onuda yanında götürür. Annemin hep yanında bunlar da zamanında geçen kötü günlerin iyi günleri çok şükür.

Bosanin düzeniniz bozmadan aynı yerde oturmaya devam edin engelli çocuğunuz ve diğer çocuğunuz için iyi bir miktar nafaka talep edebilirsin ayrıca özel bir çocuk olduğu için çocuğun babaya ihtiyacı olunca görecek şekilde görüş günü ayarlayabilirsiniz devam ederse evlilik evin içindeki herkes yıpranır ama karar sizin hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun

Back
X