Aldatıldım....🖤

Arkadaşlar yaşım daha 34 meslegimde var güvenliğim annem kanser hastası erkek kardeşim boşandı gelinimiz bıraktı gitti kızına annem bakıyor yigenim 8 yaşında küçük oğlumla bir annem yaklaşık 2 yıldır kanserle mücadele veriyor ve annemle babamın bu olaydan haberleri yok büyük oğlumun rahatsızlığı sara ,😢 eşimin annesi ve babası torunlara karşı ilgisizler bakmicaklar biliyorum zaten bırakmamda tekde bırakamıyorum nöbetleriden korkuyorum birakamadihim için çalışamıyorumda ama ben bu kadar sıkıntı çekerken ve evde doğurduğum çocuktan şiddet görürken onun bana bunu yapmasını kaldıramıyorum psikolojim bozuldu dedi benimkide çok normal değildi zaten ve bu arada alkol bağımlısı ....ne yapmalıyım gözü kapalı yuriyim rabbbim yardımcı olur diyorum maddi açıdan manevi acidanda o herturlu rahat hayat yaşarken ikimizin olan çocukların neden bütün sorumluluhunu ben alıyım diyorum bilmiyorum çok karişiğim yaaa😢
Arkadaşım boşan ne hayır gelir alkol bagimlisindan. Rabbim yardımcın olur. Sen duanı eksik etme.

Canım zaten yanıyor neden böyle dedi ki simdi sadece sen olsan ne yaparsın bunu bilmek istedim çok üzgünüm lütfen yapma
Ben olsam birakirdim.hasta cocugunu dusunmeyen sana acimayan ama seyinin keyfine gelince isyerimde yuzyuze baktigi insanla seni aldatan adamdan ne bekliyosun sana acimayan adama neden aciuosun.nobetleserek cocuklara bakabilirsiniz.cocuk onunda cpcugu aldatmayi biliyo madem o isi yapabiliyo ,cocugada bakabilir

Çok üzüldüm cidden ama inanın bir kez yapan yine yapar. Sadakatsiz biriyle yol alamazsınız. Boşanmanız daha hayırlı, kim olsa yediremez haklısınız. Aldatmanın affı yoktur.

Canım zaten yanıyor neden böyle dedi ki simdi sadece sen olsan ne yaparsın bunu bilmek istedim çok üzgünüm lütfen yapma

Ben olsam ne yapacağım diye düşünmez içimde boşanmamak için bahaneler üretmezdim. Ne kadar durum zor olursa olsun aldatmanın acısına katlanama ve BOŞANIRDIM.
Boşanırken de ceketimi alıp çıkmam o evden onun donuna kadar alır öyle boşanırdım

Ahh beee ahhh ahh..Özel bir çocuk var ne desem bilmiyorum..Bence en başta çocuğun için en doğrusu çocuğunun menfaatine en uygun olan neyse ona göre hareket et arkadaşım..Ev kira mi?Eşinin geliri nasıl?
Evim kira o sigortasiz çalışıyor,daha önce alkol bağımlılığı yüzünden ayrıldık 2 ay nafaka ödedi gerisi yok oğlumun nobetleri fazlalaştı psikiyatri doktoru ailesel olayları kaldırmamis dedi eğer çok ciddi probleminiz yoksa engelli bir çocuğa bunu yaşatmayın dedi ama şimdi ben yasiyorum

Slm kizlar yardımınıza ihtiyacım var .... Lise askimdi evlendik şimdi çocuklarımın babası ,iki oğlum var büyük oğlum engelli (şiddete egilimli 18 yaşında )küçüğü sağlıklı Allah'a şükür.
Ve ben aldatilgimi öğrendim.Verdigim emekleremi yoksa onu sevdigimemi üzüleyim bilmiyorum.Ben yakaladim oda itiraf etti .Günlük bir cinsel ilişki dedi ve gecti (ama aynı iş yerinde çalışıyorlar )konuyu kapattı bu bir haftalık olay ve biz hergun kavga ediyoruz çünkü ben kendime yediremiuorum .İstersem çekip gidermis bu saaten sonra ben nasıl istersem öyle olacakmış, ben hakliymisim o haksizmis kendine bir sürü hakaret ve küfür etti .bende fazlasıyla yüklendim ,büyük oğlum kavgalara şahit olup onu kovarken 5 dk sonra gelcekmi diye agliyor ,kucugude bu engame içinde büyüyor .Ben şimdi gururumu dinleyip taşın altına elimi koyup onu göndermem mi lazım ?
Yoksa herşeyi tek başına ustlenmeyip onunlami aşmam lazim mesleğim var ama çalışamıyorum hem maddi hem manevi yipranicamda biliyorum ama kabulde edemiyorum artık beynim durdu lütfen bana destek olun ne yapabiliriz?
Bir kere yapan bir daha yapar mantığı taşıyorum ben. Şans verip vermemek sana kalmış. Karar senin kararın ama bu durum tekrarlarsa kendine yedirebilecek misin ? Sürekli burun buruna olduğu bir insandan bahsediyorsun bir de. Gerçekten her şeyin senin istediğin gibi olacağına, bu olayın tekrarlamayacağına inanıyor musun inanmak mi istiyorsun? Erkeklere bu kadar yüz verip tepemize çıkarmamak gerekiyor bence...

Bir kere yapan bir daha yapar mantığı taşıyorum ben. Şans verip vermemek sana kalmış. Karar senin kararın ama bu durum tekrarlarsa kendine yedirebilecek misin ? Sürekli burun buruna olduğu bir insandan bahsediyorsun bir de. Gerçekten her şeyin senin istediğin gibi olacağına, bu olayın tekrarlamayacağına inanıyor musun inanmak mi istiyorsun? Erkeklere bu kadar yüz verip tepemize çıkarmamak gerekiyor bence...
Ne kadar kotu bir durum o yapacağını yaptı hala cozumlemek bana düşüyor

Ben olsam ne yapacağım diye düşünmez içimde boşanmamak için bahaneler üretmezdim. Ne kadar durum zor olursa olsun aldatmanın acısına katlanama ve BOŞANIRDIM.
Boşanırken de ceketimi alıp çıkmam o evden onun donuna kadar alır öyle boşanırdım
Teşekkür ederim

Evim kira o sigortasiz çalışıyor,daha önce alkol bağımlılığı yüzünden ayrıldık 2 ay nafaka ödedi gerisi yok oğlumun nobetleri fazlalaştı psikiyatri doktoru ailesel olayları kaldırmamis dedi eğer çok ciddi probleminiz yoksa engelli bir çocuğa bunu yaşatmayın dedi ama şimdi ben yasiyorum
Allah yardımcın olsun,yüreğine ferahlık versin bütün sıkıntılarını gidersin..Boşan diyemem ben sana,ortada özel bir çocuk var üstelik nöbet geçiren..yoksa cevabım baska olurdu..

Allah yardımcın olsun,yüreğine ferahlık versin bütün sıkıntılarını gidersin..Boşan diyemem ben sana,ortada özel bir çocuk var üstelik nöbet geçiren..yoksa cevabım baska olurdu..
Sen kendi sorununu cozebildinmi? Sen nasıl bir yol izledin?

Zaten tek tıkandigim konu bu ....😢
Şuan hemen bir karar almak zorunda değilsin.Esinle de muhatap olma.Kavga bile etme yok say onu.Buyuk oğlun özel eğitime gidiyor mu?Yani bir işe girip çalışsan birakabilecegin bir yer biri var mı?

Lise 2 ye gidiyordu bıraktı rehabiliteyide bıraktı ,eşim geceleri çalışıyor gündüzleri evde dinleniyor veya yatıyor okullar açılınca küçük olan 2. Sınıfa baslicak bnde bunu düşünüyorum en azından bana değişiklik olucak

Back
X