aldatıldım..boğuluyorum

aklınız karışık onlar olmadı diyor siz olmuş olabilme ihtimalini düşünüyorsunuz
bence en iyisi gerçekleri öğrenmeniz
bunun için savciliğa gidin eşinize ait telefon dökümlerini isteyin benim bildiğim 6 ay kadar ses kayıtları saklı kalıyor
konuşmalarını ve mesaj içeriklerini okuduktan sonra eşiniz ve o kadın doğrumu diyor gerçeği öğrenirsiniz ona göre karar verirsiniz
ama bana göre sizi üzmek istemem ama kız bu kadar kısa sürede çok kapıldığına göre beraber olmuşlardır ama yinede inş yanlış tahmin ediyorumdur

Son düzenleme:
Öncelikle yapman gereken,kızla iletişimi kesmek.
Kızın ruh durumu,güzel veya çirkin oluşu filan senin bilmen gereken şeyler değil.

Ve sakın eşine detayları sorma.Olayı zaten biliyorsun.Kaç kere konuştukları,kaç kere görüştükleri gibi detaylar seni sadece üzer.
Bu olay olmuş mu,olmuş.Ötesi yok.

Sonra eşinle ilişkini,sevgini ve evliliğini gözden geçir.
Bunu atlatıp devam edecek kadar güçlü bir bağınız var mı ?
Kurtarmaya değecek bir evliliğiniz var mı ? (çocuklar haricinde,kadın-erkek olarak)

Cevap evetse,affedip olayı kapatmanız lazım.
Sürekli geçmişe dönüp olayı gündeme getireceksen devam etme.

1- Affedip devam etmek
2- Affetmeyip ayrılmak.
Hem affetmeyip hem devam etmek gibi bir seçenek yok.

Sizi aldatmadığına emin bile olsanız kafanızın içinde sanki olmuş gibi bunu senaryolaştıracaksınız. Ama eğer dediği doğru ise nefsine yenilmemiş ve sizin sevginiz üstün gelmiş diye düşünüp teselli bulabilirsinizde, çünkü o yola girenler maalesef sonunu getirmeden bırakmaz. Allah size acısın çocuklarınıza ve size rahmetiyle yardım etsin. Rabbim acılarını hafifletsin.

Sizi aldatmadığına emin bile olsanız kafanızın içinde sanki olmuş gibi bunu senaryolaştıracaksınız. Ama eğer dediği doğru ise nefsine yenilmemiş ve sizin sevginiz üstün gelmiş diye düşünüp teselli bulabilirsinizde, çünkü o yola girenler maalesef sonunu getirmeden bırakmaz. Allah size acısın çocuklarınıza ve size rahmetiyle yardım etsin. Rabbim acılarını hafifletsin.

Eşinizi seviyorsunuz belli ki,affedin derim.bu kadar da yemin ediyorsa ya bir şey yapmamıştır ya da yaptıysa bile bir daha yapmayacaktır.Gizlenemeyeceğini anlamıştır sanırım.Siz de bu durumu kimseye anlatmayın.Eşinizle birlikte aile psikoloğundan yardım alın.Daha kolay atlatmanıza yardımcı olur.

kızla konuşmanız çok saçma olmuş bide kızla görüşmek istiyomuşsunuz BENCE küçük düşürücü bir davranış olur sizin için..eğer ayrılmak istemiyosanız süründürüp yaptığına pişman edin..

hakkaten kızla derleşmeyeydiniz keşkem :18: bilemedim evlilere topu atıyorum ben kenara çekiliyorum

Yahu su türk erkekleri beni yedi bitirdi arkadas.
Yalancilik desen onlarda, serefsizlik desen onlarda, daha cok yazamiyorum malum...Bu isleri türk erkekleri cok iyi becerirler.
Ama dünya futboluna bakiyorum bes parar etmezler, dünya sporuna bakiyorum bes para etmezler, ancak kendi cöplüklerinde ötüyorlar.....
Kocam haric, tüm türk erkekleri bana hafif, dansöz gibi geliyorlar ya.
Ama suc bizde, neticede doguranda kadin, onunla evlenende kadin.......onlari bu kadaryüceltende biz türk kadinlari......

Bes para etmez türk erkeklerin en iyi yaptigi sey, aldatmak, yalan konusmak, baska kadinlara sarkmak, ama ne yazikki böyle spor dali yok veya böyle bir kabiliyet yarismasi yok, yoksa nasil alirdik altinlari....yazik

oyle ben olsam ayrılırdım gıbı laflar kolay degıl ınsan basına gelmeyınce yasamayınca bılemez ona ceza verın hemen kabullenmeyın bıraz sızın ıcn cabalasın mucadele etsın ondan snr zaten sevıyorsunuz bırbırınız ınş hersey yoluna gırer....

oyyyy nasil adami havaya sokmussun oyle, nasil keyiflidir o simdi var ya...
ugruna 2 kadinin kendini parcaladigi erkek
paylasilamayan erkek vay be
uzgun falan zannetmiyorsun insallah
amacim ciddi degildi sadece goturecektim..ha iyi o zaman..

sen simdi bi de artik hic gorusmuyorlar zannedersin :))
o simdi kendi capinda daha bi degerli oldu, kesin o kiza sonucta karim cocuklar icin devam etmek zorundayim falan diyordur...
bi de oturup agladin dertlestin ha, o dertlesmelerin kocana anlatilmistir canim ve kocanin ozguveni tavan yapmistir
simdi daha cok aldatacak emin ol
aci ama gercek

kusura bakma ama yani şimdi yapan ilerde neler yapmaz sen daha korumaya devam et bnce .....

Allahım sen büyüksün rabbim;ya bizler yapıyoruz herşeyi warya.arkadaşım sen nasıl izin werirsin seninle böyle götürmeli getirmeli konuşmasına..o ne demek yaa.birileri bu adamın karısı için kızı için götürürm falan dese aslan kaplan kesilir yakar yıkar ama kendisi götürebilir.bunu yapan sensin;eşine bu rahatlığı weren sensin.daha önce amaçladımı acaba başkalarınıda götürmeyi?böyle bişi yok yaa..karısı birilerini götürmek istese ölüm sebebi;kendisi isteyince ego tatmini..Allah egonuzunda sizinde tatmininizinde;götümenizinde;Düşüncenizinde,amacınızında......

hakedilmeyen bir muamele ve yine baş rolde kocalar sıkıntıyı derdi büyük yarayı alan kadınlar.. ne anlamı var güzel bir yuvanın içinde heyecan aramanın, her ne olursa olsun yapılan size karşı büyük haksızlık, yoldan akıllanmış(!) dönmüş olabilir kendi deyimiyle, fakat aynı durumda siz eşinize bunları yapsaydınız o ne hissedecekdi, ne düşünecekti, aldatmanın kadını erkeği cinsiyeti müsamması yok ki... ne dinimizde ne ahlaki değerlerde, her açıdan bakınca yanlış, unutamamanız acıyı içinden atamamanızı derin üzüntülerle karşılayarak okudum, affedip affetmemek sizin kendi içinzde vereceğiniz değerlendirebileceğiniz bir karar, elbette evlatlarınızı evliğinizi her noktayı artısıyla eksisiyle değerlendirip kendi adınıza en güzel kararı alırsınız, yalnız ben sizin bu şekilde üzülmenize üzüntülü durumlar içinde boğulmanıza razı değilim, lütfen hayatınızın merkezine kendinizi ve melek yavrularınızı oturturun, gezin, kitap okuyun, hobilerle ugraşın ve aklınızı dağıtın, kuaföre gidip güzeliğinizi daha da güzellk katabilirsnz, en güzel kıyafetleri giyinin, kimse için değil yalnız kendiniz için, ve eğer eşinizi affedersenz lütfen eskisi gibi ona müsammalı olmalıyım, en küçük bir noktada ona bağımlıgınız kalmasın, beni bir daha üzersen kapı orda Allah dan başka kimseye eyvAllah ım yok diyin, kısacası artık kendiniz ve evlatlarınızın mutlukugu sizde esas olsun, Alllah yardımcın olsun kardeşim şu mübarek günlerde, kalbindeki acıyı ve sıkıntıyı alsın inşAllah

eşiniz çok hatalı ama bence sende hatalısın sen o kızla nasıl muhattab oluyorsun canım ya bide aramış ağlamışsınız .o kız belki evli olduğunu bilmiyordu ama baksana takmış adama peşinden gelmiş evli yada bekar hiç bir kadın erkeğin peşinden gelir mi yaşadığı yere .madem aramıyor eşin nasıl gelir ?kızla asla muhattab olma çünkü evli olduğunu öğrendi şimdi imkanszılık kızı daha çok çekicek .eşine birşey diyemiyorum yazıklar olsun yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…