Aldatıldım bosanmak istiyorum

Arkadaşım kardeşinin düğünü var diye ağustosun beklemek nedir ya bu ne gereksiz empati. Ayrica Bırak evlendiginden beri aldatmayi bir kadın eşi aldatsa es kabul eder mi. Öldürmezse iyi
Haklısın ama.herkes yaşadığıni biliyor tabiki bu şekilde düşünmen normal

2 günlük lohusayken öğrenmek çok acı olmalı
Allah belasını versin pislik herif

Boşanmayı kabul ediyor mu

Evet cok zor günler geçirdim kimselere diyemedim ama şükür atlattim şimdi bana cesaret ve kararlılık lazım onu da tüm kalbimde hissediyorum..

Valla etmiyo ben masumum ben hiç bise yapmadım diyor sonuç yok.hiç bişey olamams gibi çok. Rahat davranıyor sanki ogunleri yaşamamışm sanki hiç yakalanmamis gibi.en son öldurucem deyip durdu işte. Derdi ben değilim seni seviyorum falan diyor da yalan tabiki.millet heo sorcak hesap vermek ağırıma gidecek.baska bi sebebi yok böyle yapmasnin

Boşanmayı kabul ediyor mu

Valla etmiyo ben masumum ben hiç bise yapmadım diyor sonuç yok.hiç bişey olamams gibi çok. Rahat davranıyor sanki ogunleri yaşamamışm sanki hiç yakalanmamis gibi.en son öldurucem deyip durdu işte. Derdi ben değilim seni seviyorum falan diyor da yalan tabiki.millet heo sorcak hesap vermek ağırıma gidecek.baska bi sebebi yok

Boşanmayı kabul etmiyorsa sıkıntı arkadaşım herşeyi inkar edecek hakim de sizi boşamayacak tabiki sonuçta bebeğiniz de küçük. Hem de seni tehdit ediyor valla şaştım kaldım hergün gazetelerde neler okuyoruz Allah korusun. Seninle iletişimi nasıl peki? Sürekli tehdit mi ediyor?

Gidecek bi yer bul kendine ailenin yanına mı dönersin ne yaparsın anında bırak o herifi ya bu kadar yaşanandan sonra nasıl ailesinin yapacağı düğünü bekliyorsun sen evime de almış yazmışsın ya için cız etti orda bu kadarda olmaz zaman falan tanıma ne zamanı kaç git ordan

Mesajlaşmaları kopyala mutlaka boşanma sürecinde işini kolaylaştırır aldattığına dair ne varsa hepsini sakla o zaman sanada maddi manevi tazminat ödemek zorunda kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…