Boşanmak istediğime gerçekten eminim.bahane diyorsunuz herşeyin farkina vardigmda 2 günlük lohusaydimSurekli birseyleri bekleyip ertelemissin, agustosta dugunden sonra da baska bahanen olur gibi geliyor bana
Haklısınız ama ben kararlıyım evet normal olmaya çalıştikca anormal bir insan oldumevliliğinizin başından beri aldatılıyordunuz defalarca kez yakalandınız da neden bir de çocuk yaptınız?
yazık değil mi o çocuğa böyle bir pisliğe baba diyecek? hangi evlat böyle bir babası olsun ister...
düğün vs bahane boşanmayacaksınız, normal bir kadının bunca ihaneti midesi almaz, çoktan o adamı kapının önüne koyardı, siz bi de çocuğunu doğurmuşsunuz, ağustosa kadar da evli kalacağım diyorsunuz valla bravo, siz onu aldatsanız kardeşimin düğünü var diye 7 ay aynı çatı altında devam eder miydi eşiniz?
Arabam ve takilarim var maddi okadar fena değilim ama yinede zorlanacagim kesinBoşanana kadar para biriktir iyice derim. Köşeye ayırabildiğin kadar ayır. Zor bir durum, Allah yardımcınız olsun.
Çok düşündüm ayrılmak istedigimden eminimEnin de sonunda bitecek bir evlilik gibi gözüküyor ben öyle bir aileden çıktım inanın ki ayrı olmak daha iyi çocuğunuz içinde yaşınız genç hiç bir şey için geç değil ama kararınızı iyi düşünüm
Haklısınız ama ben kararlıyım evet normal olmaya çalıştikca anormal bir insan oldum
Çok haklısın başkası olsa bi gün dayanmazdı eminim.oğlumu düşüncem ve birde kendimı. .sütüm kesilmedi çok şükür yoksa duvar olsa yıkılır bunlaraAğustosu bekleme. Kim üzülürse üzülsün. Önce kendini düşün!!!!
O zaman anlaşma boşanma gibi bir şey düşünmeyin nafakanızı çocuğunuzun nafakasını alın bu da sizi rahatlatacaktr maddi yönden ayrıca lütfen başkaların size söylediği dul vs gibi sözlere aldanmayın inşallah çok mutlu olursunÇok düşündüm ayrılmak istedigimden eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?