• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım bosanmak istiyorum

Ymnelf

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
130
94
13
34
Merhaba 2012den beri evli 25 yasinda bi bayanim.sanırım evlendigimden beri aldatiliyorum.hep sabır ettim pismanlıklarini dinledim esimin.hep korktum gitmekten affettim ozmn cahildim zaten bakıma muhtaç bir anem var babam da 2. Evliligini yapmisti.aslında bu evliliği bir kaçış gördüm ki 21de evlendim.ne yedek telefonlar ne msjlr gördu bu gozletim.en sonun da doğumdan önce eşimin telfnuna saldirdigimda elimden öyle bi çektiki ellerim kanamisti.kafaya taktım eve geldigim gibi bakicaktim telefonuna.öyle de yaptım doğurdum geldim baktım bakmaz olaydım fake hesabinda kimlere yazmış kimlere evlilere bekrlara herkse.msjlar.vatsaplar ayrı tabi.ogun dedim biraz buyusun bosanıcam.tamm dedi oğlum 7 aylık şuan bana zaman gectikce deli muamelesi yapmaya başladı.ben yapmadım demekten başka bişey demiyor.kim yaptı cvp yok sonuç yok.ailesi cok iyi insanlar sırf kardeşinin düğünü var diye ağustos ayını bekliyRum.ailesi uzulmesin diye.beni tehdit ediyor.oldururum diyor.Bn ağustosta nasıl bu durumu aciklicam bilmiyorum.kendi aileme söyledim.ailesine nasıl soylicem bilemiyorum.oysaki ne kadar iyi niyetliyim onları düşünüyorum hatta onu bile rezil olmasın diyorum.gidelim anlasmali bosanalim diyorum.gördüğüm muameleyi köpek görmez.zaten bana kötü davranırdi hep.dayak yedigim bile oldu.okadar pişkin utanmaz ki.yüzü bi kere kizarmadi bile.çekilmez bi hayat yaşıyorum.sevgi sıfır tiksiniyorum adeta.şans falan vermek istemiyorum artık duzelsede midem dönmüş bikere.aşk bitti normal bi evlilik yaşamıyoruz.şans vermek istemesemde yinede ağustos ayina kadar kendime süre tanıdığım için unuturum belki diyorum ama kesinlikle aklımdan gözümun önünden gitmiyor konuşulanlar yazılanlar.evime dahi almiş yani bi sürü neyidugu belirsiz aptalca insanları.gidecek yerimde hemen yok zaten annem zaten bakıma muhtaç ve teyzem bakiyo.siz olsaydınız ne yapardiniz..isim durumum zor

Annem ms hastası tuvalet ihtiyacini dahı yapamıyor.zaten ikimiz yaşardık annemle evlenmeden önce.bende bakıyorum hala bakiyorum.şuan bebekten dolayı pek ilgilenmedim zaten çocuk olmadan hep çalışırdm haftanın 3 günü annme desteğimle geçiyordu.ben aile olmak istedim sevilmek istedim.hep düzelir dedim düzeligine ikna etti.tam.heesey oturdu dedim cocuga 3 sene snra karar verdim zaten.meğer hepsi yalanmış.biraz bilerek lades yaptım farkindayim ama zararın neresinden dönersen kar işte. Tabiki çalışmak istiyorum fakat bebeğime kim bakacak.eşim işine gelince ver oğlumu git nisan diyor. Annemede teyzem bakyo derken alt katlarında kirada kalıyor bende annmle yaşarken orda kaliyorduk.bakıcısı da var haftada 3 gün hep bi yardimlasmayla bakılıyor tabiki

Enin de sonunda bitecek bir evlilik gibi gözüküyor ben öyle bir aileden çıktım inanın ki ayrı olmak daha iyi çocuğunuz içinde yaşınız genç hiç bir şey için geç değil ama kararınızı iyi düşünüm

Surekli birseyleri bekleyip ertelemissin, agustosta dugunden sonra da baska bahanen olur gibi geliyor bana

Boşanana kadar para biriktir iyice derim. Köşeye ayırabildiğin kadar ayır. Zor bir durum, Allah yardımcınız olsun.

evliliğinizin başından beri aldatılıyordunuz defalarca kez yakalandınız da neden bir de çocuk yaptınız?
yazık değil mi o çocuğa böyle bir pisliğe baba diyecek? hangi evlat böyle bir babası olsun ister...
düğün vs bahane boşanmayacaksınız, normal bir kadının bunca ihaneti midesi almaz, çoktan o adamı kapının önüne koyardı, siz bi de çocuğunu doğurmuşsunuz, ağustosa kadar da evli kalacağım diyorsunuz valla bravo, siz onu aldatsanız kardeşimin düğünü var diye 7 ay aynı çatı altında devam eder miydi eşiniz?

evliliğinizin başından beri aldatılıyordunuz defalarca kez yakalandınız da neden bir de çocuk yaptınız?
yazık değil mi o çocuğa böyle bir pisliğe baba diyecek? hangi evlat böyle bir babası olsun ister...
düğün vs bahane boşanmayacaksınız, normal bir kadının bunca ihaneti midesi almaz, çoktan o adamı kapının önüne koyardı, siz bi de çocuğunu doğurmuşsunuz, ağustosa kadar da evli kalacağım diyorsunuz valla bravo, siz onu aldatsanız kardeşimin düğünü var diye 7 ay aynı çatı altında devam eder miydi eşiniz?
Haklısınız ama ben kararlıyım evet normal olmaya çalıştikca anormal bir insan oldum

Enin de sonunda bitecek bir evlilik gibi gözüküyor ben öyle bir aileden çıktım inanın ki ayrı olmak daha iyi çocuğunuz içinde yaşınız genç hiç bir şey için geç değil ama kararınızı iyi düşünüm
Çok düşündüm ayrılmak istedigimden eminim

Haklısınız ama ben kararlıyım evet normal olmaya çalıştikca anormal bir insan oldum

peki başkalarıyla düşüp kalktığını bildiğiniz bir adamla nasıl aynı evi, yatağı, sofrayı paylaşabiliyorsunuz?
bu derece cinsel açlığı olan, önüne gelene asılan bir adam sizi korkutmuyor mu?

arabam ve takılarım var demişssin , ev tut kendine canım artık devlet bakıcı parası veriyor , yapabileceğin bir mesleğin varsa işede girersin. yeniden bir hayat kurabilirsn kendine , şuan korkuyorsun önündeki gelecek içinde endişen var , ama inan iyiki diyeceksin. adam aldatmamışki sadece senin kadınlık gururunu ayaklar altına almış , değişmeyecek öküzün teki. daha o kadar gençsin ki dünyaya birkez geliyoruz , dünyada iyi kalpli erkeklerde var . bu öküzü doğasına sal gitsin kendinide azatla ve kaç...

Çok düşündüm ayrılmak istedigimden eminim
O zaman anlaşma boşanma gibi bir şey düşünmeyin nafakanızı çocuğunuzun nafakasını alın bu da sizi rahatlatacaktr maddi yönden ayrıca lütfen başkaların size söylediği dul vs gibi sözlere aldanmayın inşallah çok mutlu olursun

Burada sizin gibi konu açan binlerce kişi oldu. Hepsine 'aşağılık kadın, aldatılmaya göz yuman kadın ' diye etiket yapıştırıldı. Bazıları gerçekten öyleydi. Ama bazıları değildi. Ben sizi 'değil ' kısmında görüyorum.
Çok küçük yaşta evlenmişsiniz. Anneniz hasta, babaniz desek ayrı bir dünyada. Henüz ergenken evlenip sevgi beklemişsiniz.
Tabi ki siz de klişe bir sona merhaba diyorsunuz şu an..
Kararlıysanız , 25 yaşında genç bir anne ve genç bir bayan olarak yeni bir hayat kurabilirsiniz. Üstelik tecrübelerinizle.
Umarım vazgeçmezsiniz.

Back
X