- 10 Ocak 2017
- 130
- 94
- 13
- 34
Merhaba 2012den beri evli 25 yasinda bi bayanim.sanırım evlendigimden beri aldatiliyorum.hep sabır ettim pismanlıklarini dinledim esimin.hep korktum gitmekten affettim ozmn cahildim zaten bakıma muhtaç bir anem var babam da 2. Evliligini yapmisti.aslında bu evliliği bir kaçış gördüm ki 21de evlendim.ne yedek telefonlar ne msjlr gördu bu gozletim.en sonun da doğumdan önce eşimin telfnuna saldirdigimda elimden öyle bi çektiki ellerim kanamisti.kafaya taktım eve geldigim gibi bakicaktim telefonuna.öyle de yaptım doğurdum geldim baktım bakmaz olaydım fake hesabinda kimlere yazmış kimlere evlilere bekrlara herkse.msjlar.vatsaplar ayrı tabi.ogun dedim biraz buyusun bosanıcam.tamm dedi oğlum 7 aylık şuan bana zaman gectikce deli muamelesi yapmaya başladı.ben yapmadım demekten başka bişey demiyor.kim yaptı cvp yok sonuç yok.ailesi cok iyi insanlar sırf kardeşinin düğünü var diye ağustos ayını bekliyRum.ailesi uzulmesin diye.beni tehdit ediyor.oldururum diyor.Bn ağustosta nasıl bu durumu aciklicam bilmiyorum.kendi aileme söyledim.ailesine nasıl soylicem bilemiyorum.oysaki ne kadar iyi niyetliyim onları düşünüyorum hatta onu bile rezil olmasın diyorum.gidelim anlasmali bosanalim diyorum.gördüğüm muameleyi köpek görmez.zaten bana kötü davranırdi hep.dayak yedigim bile oldu.okadar pişkin utanmaz ki.yüzü bi kere kizarmadi bile.çekilmez bi hayat yaşıyorum.sevgi sıfır tiksiniyorum adeta.şans falan vermek istemiyorum artık duzelsede midem dönmüş bikere.aşk bitti normal bi evlilik yaşamıyoruz.şans vermek istemesemde yinede ağustos ayina kadar kendime süre tanıdığım için unuturum belki diyorum ama kesinlikle aklımdan gözümun önünden gitmiyor konuşulanlar yazılanlar.evime dahi almiş yani bi sürü neyidugu belirsiz aptalca insanları.gidecek yerimde hemen yok zaten annem zaten bakıma muhtaç ve teyzem bakiyo.siz olsaydınız ne yapardiniz..isim durumum zor