- 10 Ocak 2017
- 130
- 94
- 13
- 34
Birde bana hiç bişey olma
arabam ve takılarım var demişssin , ev tut kendine canım artık devlet bakıcı parası veriyor , yapabileceğin bir mesleğin varsa işede girersin. yeniden bir hayat kurabilirsn kendine , şuan korkuyorsun önündeki gelecek içinde endişen var , ama inan iyiki diyeceksin. adam aldatmamışki sadece senin kadınlık gururunu ayaklar altına almış , değişmeyecek öküzün teki. daha o kadar gençsin ki dünyaya birkez geliyoruz , dünyada iyi kalpli erkeklerde var . bu öküzü doğasına sal gitsin kendinide a
Birde bana hiç bise olmamış gibi davranması yokmu oğlum kavga gürültü çekmesin diye ses etmiyorum herşeyin farkında ciddiye almıyor zaten buyum ihtimal acayip rahatarabam ve takılarım var demişssin , ev tut kendine canım artık devlet bakıcı parası veriyor , yapabileceğin bir mesleğin varsa işede girersin. yeniden bir hayat kurabilirsn kendine , şuan korkuyorsun önündeki gelecek içinde endişen var , ama inan iyiki diyeceksin. adam aldatmamışki sadece senin kadınlık gururunu ayaklar altına almış , değişmeyecek öküzün teki. daha o kadar gençsin ki dünyaya birkez geliyoruz , dünyada iyi kalpli erkeklerde var . bu öküzü doğasına sal gitsin kendinide azatla ve kaç...
zatla ve kaç...[/QUO