• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım bosanmak istiyorum

Birde bana hiç bişey olma
arabam ve takılarım var demişssin , ev tut kendine canım artık devlet bakıcı parası veriyor , yapabileceğin bir mesleğin varsa işede girersin. yeniden bir hayat kurabilirsn kendine , şuan korkuyorsun önündeki gelecek içinde endişen var , ama inan iyiki diyeceksin. adam aldatmamışki sadece senin kadınlık gururunu ayaklar altına almış , değişmeyecek öküzün teki. daha o kadar gençsin ki dünyaya birkez geliyoruz , dünyada iyi kalpli erkeklerde var . bu öküzü doğasına sal gitsin kendinide a
arabam ve takılarım var demişssin , ev tut kendine canım artık devlet bakıcı parası veriyor , yapabileceğin bir mesleğin varsa işede girersin. yeniden bir hayat kurabilirsn kendine , şuan korkuyorsun önündeki gelecek içinde endişen var , ama inan iyiki diyeceksin. adam aldatmamışki sadece senin kadınlık gururunu ayaklar altına almış , değişmeyecek öküzün teki. daha o kadar gençsin ki dünyaya birkez geliyoruz , dünyada iyi kalpli erkeklerde var . bu öküzü doğasına sal gitsin kendinide azatla ve kaç...
Birde bana hiç bise olmamış gibi davranması yokmu oğlum kavga gürültü çekmesin diye ses etmiyorum herşeyin farkında ciddiye almıyor zaten buyum ihtimal acayip rahat
zatla ve kaç...[/QUO

Aldatmanın üzerinden 6 ay geçmiş, zamanaşımına uğramış. Yeni bir şey öğrenmeden zinadan dolayı boşanamazsınız. Hala devam ediyordur büyük ihtimalle. Araştırın. Kanıt toplayın bari bu dönemde madem ki böyle fantastik sebeplerle bekleyeceksiniz boşanmadan.

V
Burada sizin gibi konu açan binlerce kişi oldu. Hepsine 'aşağılık kadın, aldatılmaya göz yuman kadın ' diye etiket yapıştırıldı. Bazıları gerçekten öyleydi. Ama bazıları değildi. Ben sizi 'değil ' kısmında görüyorum.
Çok küçük yaşta evlenmişsiniz. Anneniz hasta, babaniz desek ayrı bir dünyada. Henüz ergenken evlenip sevgi beklemişsiniz.
Tabi ki siz de klişe bir sona merhaba diyorsunuz şu an..
Kararlıysanız , 25 yaşında genç bir anne ve genç bir bayan olarak yeni bir hayat kurabilirsiniz. Üstelik tecrübelerinizle.
Umarım vazgeçmezsiniz.
Aala vazgecmicemden eminim.hergün dua edip allahım a sığınıyorum normal de tanısaniz herkesin bir kere bakıp bir kere daha dönüp baktığı biriyim.cahil cuhela biri değilim. Ama insan bazen görmek kabul etmek istemiyor.bi kaç yakınıma söyledim ufak bebeğin dağıtma yuvanı.dediler.ama anlıyorum ki sabrimda takatimde kalmamış evlat hatrinada bir ömür ziyan olamaz

Bahane üretiyorsunuz hala.
Onun ailesinden size ne ? Adamın size saygısı yok siz hala yok ailesi,yok çocuğum büyüsün,yok düğün bilmem ne...İlk gördüğünüzde kapının önüne koymanız gerekiyordu bunca ay oturmak daha da oturmayı istemek ne demek...

Elimde k
Aldatmanın üzerinden 6 ay geçmiş, zamanaşımına uğramış. Yeni bir şey öğrenmeden zinadan dolayı boşanamazsınız. Hala devam ediyordur büyük ihtimalle. Araştırın. Kanıt toplayın bari bu dönemde madem ki böyle fantastik sebeplerle bekleyeceksiniz boşanmadan.
elimde kanıtlar msjlar var zaten belleğe attim ise yarasın yaramasin isterse cekismeli bosansin elbet pes edicek elbet hakim bosayacak

Elimde k
elimde kanıtlar msjlar var zaten belleğe attim ise yarasın yaramasin isterse cekismeli bosansin elbet pes edicek elbet hakim bosayacak

Elimde k
İşte kanıtınızın dava açtığınız zaman son altı ay içinde olması lazım onu diyorum. Eski kanıtlara güvenmeyin, yenilerini de toplamaya devam edin. Hakkınızı yemesin adam diye diyorum. Çekişmeli olsun zaten hayatı zindan etmiş size de çocuğunuza da nesiyle anlaşacaksınız. Alın tazminatınızı da nafakanızı da

Elimde k
Kanıtların da elindeyse tamam zaten hakim boşar. Yeri geldi şiddet gördüm demişsin keşke darp raporu da alsaydın o dönem. Bir an önce aç davanı yoluna bak. Yeterince zaman kaybettirmiş sana.

Çocukların için böylesi daha iyi olur. Çünkü sen mutlu olursan mutlu edersin. Çocukların yeri gelecek önemli adımlar atacaklar. Sen onlarin arkasında nasıl duracaksın.? Çok güçsüz ve zayıfsın bu şekilde.

yazdıklarınıza cidden çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bence düğünü beklemeyin empati yapın siz onu aldatsanız kardeşinizin düğünü var diye bu kadar bekler mi o kadar haysiyet şeref yoksunu bir şahıs ki sizi vurduğunu söylemişsiniz ki bir erkeğin kadına tek bir fiske vurması gözümde yuvanın yıkılmasının habercisidir bence bunu siz yapsanız sizi silahla öldürür onun için bence bir an önce boşanın arabam var takılarım var falan demişsiniz e ne güzel işte size maddi olarak bir destekte var işe girin el beceriniz varsa instagramdan örgü falan satılıyor(konunun tam hakimi değilim internetten araştırabilirsiniz) ya da mutfakta iyiyseniz yine instagram üzerinden özel günler için pasta kek vs.satılıyor yani anlayacağınız iş olarak alternatif çok annenizin yanına gidin onlara da maddi manevi destek olursunuz ama bir an önce boşanın düğün müğün boşverin bu pislikten kaçın dünyaya bir kez geliyoruz sonuçta neden böyle "insanlar" için hayatımızı zindan edelim bu arada Allah yolunuzu açık etsin

peki başkalarıyla düşüp kalktığını bildiğiniz bir adamla nasıl aynı evi, yatağı, sofrayı paylaşabiliyorsunuz?
bu derece cinsel açlığı olan, önüne gelene asılan bir adam sizi korkutmuyor mu?
Tabiki korkutuyor ama el kadar bebekle ne yparim dedim bi hastalnsa kim yardım eder dedim

Herif 4 sene seni boynuzlamis , doğumdan sonra en güzel zamanlarini yasamak yerine bebeginle eve gelir gelmez bu adam ne karıştırıyor diye pesine düşmüşsün. Sana neler yasattigina bak. Sen hala kardesinin düğünü bilmem ne yok uzulmesin vs. Sen onu düşünmüşsün ama o senin uzulecegini hic düşünmemiş. Bırak arkadaşım uzulurse uzulsun bin beter olsun hatta.

Elimde k

6 ay gectigi icin affetmiş sayiliyorsunuz. 6 ay oncesinin kanitlarini kullanip cekismeli bosanamazsiniz yani bunu demek istemis arkadas.

Merhaba 2012den beri evli 25 yasinda bi bayanim.sanırım evlendigimden beri aldatiliyorum.hep sabır ettim pismanlıklarini dinledim esimin.hep korktum gitmekten affettim ozmn cahildim zaten bakıma muhtaç bir anem var babam da 2. Evliligini yapmisti.aslında bu evliliği bir kaçış gördüm ki 21de evlendim.ne yedek telefonlar ne msjlr gördu bu gozletim.en sonun da doğumdan önce eşimin telfnuna saldirdigimda elimden öyle bi çektiki ellerim kanamisti.kafaya taktım eve geldigim gibi bakicaktim telefonuna.öyle de yaptım doğurdum geldim baktım bakmaz olaydım fake hesabinda kimlere yazmış kimlere evlilere bekrlara herkse.msjlar.vatsaplar ayrı tabi.ogun dedim biraz buyusun bosanıcam.tamm dedi oğlum 7 aylık şuan bana zaman gectikce deli muamelesi yapmaya başladı.ben yapmadım demekten başka bişey demiyor.kim yaptı cvp yok sonuç yok.ailesi cok iyi insanlar sırf kardeşinin düğünü var diye ağustos ayını bekliyRum.ailesi uzulmesin diye.beni tehdit ediyor.oldururum diyor.Bn ağustosta nasıl bu durumu aciklicam bilmiyorum.kendi aileme söyledim.ailesine nasıl soylicem bilemiyorum.oysaki ne kadar iyi niyetliyim onları düşünüyorum hatta onu bile rezil olmasın diyorum.gidelim anlasmali bosanalim diyorum.gördüğüm muameleyi köpek görmez.zaten bana kötü davranırdi hep.dayak yedigim bile oldu.okadar pişkin utanmaz ki.yüzü bi kere kizarmadi bile.çekilmez bi hayat yaşıyorum.sevgi sıfır tiksiniyorum adeta.şans falan vermek istemiyorum artık duzelsede midem dönmüş bikere.aşk bitti normal bi evlilik yaşamıyoruz.şans vermek istemesemde yinede ağustos ayina kadar kendime süre tanıdığım için unuturum belki diyorum ama kesinlikle aklımdan gözümun önünden gitmiyor konuşulanlar yazılanlar.evime dahi almiş yani bi sürü neyidugu belirsiz aptalca insanları.gidecek yerimde hemen yok zaten annem zaten bakıma muhtaç ve teyzem bakiyo.siz olsaydınız ne yapardiniz..isim durumum zor
Canım ailesi iyi olabilir ama kendini de düşünmek zorundasın bırak o açıklasın ailesine. Sevgi yok tiksiniyorum ondan diyorsun bi de daha yedi aylık bebeğin var ay kafam karıştı bilemedim ne yapacağını ama ben olsaydım mantıklı düşünmeye çalışırdım kardeşinin düğününden sonra ailesiyle bu yaşadıklarını konuşurdum ondan sonra boşanmayı düşünürdüm çünkü ailesiyle konuşman bazı sorunları halletmene yardımcı olabilir

Yardım istemiyorum wvlilu
Canım ailesi iyi olabilir ama kendini de düşünmek zorundasın bırak o açıklasın ailesine. Sevgi yok tiksiniyorum ondan diyorsun bi de daha yedi aylık bebeğin var ay kafam karıştı bilemedim ne yapacağını ama ben olsaydım mantıklı düşünmeye çalışırdım kardeşinin düğününden sonra ailesiyle bu yaşadıklarını konuşurdum ondan sonra boşanmayı düşünürdüm çünkü ailesiyle konuşman bazı sorunları halletmene yardımcı olabilir
yardım istemiyorum ki kurtarmak hiç istemiyorum bu evliliği. Zaten bazı şeyleri göze almışki yapmaktan geri kalmamis maşallah.

yardım istemiyorum ki kurtarmak hiç istemiyorum bu evliliği. Zaten bazı şeyleri göze almışki yapmaktan geri kalmamis maşallah.
Canım evlilik kumar gibi vallahi çocuk var diye belki bir daha düşünmen gerekir. Ama kararın kesinse inşallah herşey gönlünce olur. Erkekler doyumsuz ya ve sanırım biz ne yapsak da doymayacaklar

Yardım istemek değilde sorunları çözüme kavuşturmaktan kasteddim ben. Kesinlikle boşanmak istiyor musun sonuçta çocuğunun babası

Siz boşanmak falan istemiyorsunuz isteseydiniz o kadar şeyi yakaladığınız halde çocuk yapmazdınız siz çocuğu adamı eve bağlamak için yapmışsınız olmamış şimdi de yok ailesi üzülür yok çocuğum büyüsün falan onlar üzülecek diye sizi aldatan adamla aynı yatağa mı giriyorsunuz önce cesaretiniz olsun

Arkadaşım kardeşinin düğünü var diye ağustosun beklemek nedir ya bu ne gereksiz empati. Ayrica Bırak evlendiginden beri aldatmayi bir kadın eşi aldatsa es kabul eder mi. Öldürmezse iyi

Kesinleşti artık kararım çünkü onu affedersem kendimi affedemem.bu kadar değersiz değilim ki yaninda kendimı iyi hissetmiyorum ve sevmiyorum yani.anlasamiyoruz..ben çoğu kadının boyun eğdigi korkak cesaretsiz tablodaki kadinlardan olamam.ben o şekilde yapsam gerçekten öldururdu heralde fazla bile tolerans gösterdim.

Back
X