• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım.bu erkekler evilikten ne istiyor

Adam başka bir şehirde o kadınla kendisine ev tutumuş, inkar etmiyor ister kal, ister boşan sen bilirsin diyor, ki siz ona ben bekleyeceğim diyerek ödül vermiş oluyorsunuz. Pardon ama şunun kocası şurda ev tutmuş dostu varmış diye anılmak mıdır gurur? Nasıl sindirebileceksiniz içinize bir gün geri dönse bile? Nasıl içiniz alacak eskisi gibi?

Çocuklarım desen anlarım
Param pulum yok desen anlarım.
Arkamda kimsem yok, desteksizim, yalnızım desen anlarım

Ne olursa olsun seviyorum dersin... Tamam onu da anlarım.

Ama senin ne düşündüğünü hissettiğini umursamayan adam için hayatını karartmanı anlamam mümkün değil.

Herif haltları yemiş üstüne yalandan iki gözyaşı döküp inkar da etmiyor, pişmanım
diye yalvarmıyor da..
Yaptım iyi yaptım afedersin ama şeyime sağlık şekerim.
Sen de ister böyle devam et,ister ayrıl.
Bana koymaz yani. Gayet mutluyum.
O......m beni bekliyor zaten. Sen beklemesen de olur demiş resmen yaaa!

Bu gerizekalı heriften ayrılmayacaksınız bir de ekonomik durumdan değil gururumdan mı dediniz?

Ben olsam tam da şöyle söylerdim.
Seni öyle bir rezil edeceğim ki boşarken hem de donuna kadar alacağım!
O sürtüğe de dava açacağım insan içine çıkamasın diye elimden geleni yapacağım.

Namuslu karından günahsız yavrularından vazgeçtiğin için kahrolacaksın ama anlamı olmayacak.
Şimdi defol ve başına gelecekleri izle. Bak bakalım senin hanımefendi,sakin karın ne büyük bir
düşmana dönüşüyor.. Çocuklarımın babası bile demeyeceğim geber!

Ohhh bee rahatladım:ssz:

sakin ol şampiyon, merak etme senin kocan yapmadı bunları :1:

hem niye kızıyorsunuz arkadaşlar, eltinin gemisi yürümemiş, kumanın gemisi yürümüş sonuçta.

Çocuklarım desen anlarım
Param pulum yok desen anlarım.
Arkamda kimsem yok, desteksizim, yalnızım desen anlarım

Ne olursa olsun seviyorum dersin... Tamam onu da anlarım.

Ama senin ne düşündüğünü hissettiğini umursamayan adam için hayatını karartmanı anlamam mümkün değil.

sütlü kahve arkadaşım .evet bu söylediklerin çok güzel.çocuklarım etken.arkamda kimse durmaz değilde ailem için üzülürüm boşanırsam.sevgi kahretsinki var.ben ona seni bekleyeceğim dedim gerçeği görsün diye.yanındaki kadının gerçek yüzünü gördüğünde o zaman benim değerimi anlayacak.çocuklarım babasız büyümesin istiyorum.

o zaten rahat, sizden kokusu veya çekincesi yok.. eyvah boşanmazsa ne yaparım da demiyor.. kadının çocuğu yine olur ve babası olarak nüfus çıkartır eşiniz.. olan size olacak yazık değil mi? siz de mutlu olmayı hak etmiyor musunuz? neden böyle biri için harcayacaksınız ki ömrünüzü?

eşim ondan çocuk istemiyor.senden o kadın için vazgeçmem diyor.o da gün gelecek bitecek.ama seninde eksiklerin vardı diyor.aşırı ilgi istiyorumuş beyefendi.bunu yapan bulunduğu için karısını kolay harcıyor anlayacağın

Valla şimdi böyle bi durumda olsak biz napardık bilmiyorum ama şu an düşündüğüm siz ona seni beklicem diyerek fırsatları önüne sermeniz yani o ilişkisi bitsede benim karım kabul ediyo yaa aman diyip tekrar yapıcak kıvama gelmesi...

Çocukla elbetteki zor ama bile bile başka kadınla yaşadığını bile bile yaşamak ne kadar kolay ki,

Valla şimdi böyle bi durumda olsak biz napardık bilmiyorum ama şu an düşündüğüm siz ona seni beklicem diyerek fırsatları önüne sermeniz yani o ilişkisi bitsede benim karım kabul ediyo yaa aman diyip tekrar yapıcak kıvama gelmesi...

Çocukla elbetteki zor ama bile bile başka kadınla yaşadığını bile bile yaşamak ne kadar kolay ki,

hiçte kolay değil emin ol.gece uykuların kaçar,şu an onun koynunda yatıyor diye düşünürsün,onunla vakit geçiriyor dersin öyle yaparsın işte.ama onsuz hayat dahamı kolay olacak.dul olarak yaşamak daha zor olacak benim için.en azından arada sırada da olsa gidip gelen bir kocan var diyorum kendme.sabr ediyorum başka yapacak neyim var

hiçte kolay değil emin ol.gece uykuların kaçar,şu an onun koynunda yatıyor diye düşünürsün,onunla vakit geçiriyor dersin öyle yaparsın işte.ama onsuz hayat dahamı kolay olacak.dul olarak yaşamak daha zor olacak benim için.en azından arada sırada da olsa gidip gelen bir kocan var diyorum kendme.sabr ediyorum başka yapacak neyim var

senin yazdıklarını okudukça gerçekten şok oluyorum hatta şok üstüne şok yaşıyorum... nerdeyse kocana hadi koçum sen bi git gez gönlünü hoş et ben seni evde bekliyorum deyip sırtını sıvazlayacaksın. büyük konuşmak istemiyorum ama şu durumda kalmaktansa onsuz hayat, dul olarak yaşamak daha kolay.. kıçındaki donuna kadarda alırım ki şanım yürüsün o ikisi de rezil olsunlar...

Valla siz kabullenmişsiniz elinizle git diyosunuz dicek bişi yok herkes fikrini yazıo siz napabilirm ki diosunuz kabul etmişsinz arada sırada gelen kocaya tamam diosunuz madem geri kazanmak için bişiler yapın diyorum daha da bişi demiyorum ...

bence arada sırada gelip gitmesine gerek yok, siz bu durumu tamamen sindirdiğinizde kadın sizin eve taşınsın. hep başınızda duran bir kocanız olur. elbette paylaşmak zordur, ama siz bunu seçmişsiniz. yapacak bir şey yok. :34:

sütlü kahve arkadaşım .evet bu söylediklerin çok güzel.çocuklarım etken.arkamda kimse durmaz değilde ailem için üzülürüm boşanırsam.sevgi kahretsinki var.ben ona seni bekleyeceğim dedim gerçeği görsün diye.yanındaki kadının gerçek yüzünü gördüğünde o zaman benim değerimi anlayacak.çocuklarım babasız büyümesin istiyorum.

İyi de hiç bir şey anlamayacak.
Çünkü hiçbir şey kaybetmeyecek.
Sen evde çocuklarınla onu bekleyeceksin. Ne evliliğin konforundan mahrum olacak. Ne çocuklarının kokusunu özleyecek. Ne de nafaka derdi bilecek.
O kadının gerçek yüzünü görecek diyorsun. Görse ne olur. Yeni birini bulacak.
Sense evde kocanın başka bir kadının koynundan çıkıp gelmesini bekleyeceksin.

Ama yemeğini pişirdiğini yiyecek. Çocuklarıyla 2-3 saat geçirecek. Ütülediğini giyip, saçlarını tarayıp kokular sürerek ona gidecek.

Hayatın.... Senin hayatın olacak... Lütfen iyi düşün.

Arkadasimin basina geldi buna benzer bir olay 15 sene once. Esi ev tutmamisti ama aldatiyordu. Once annesine gitti, esi iki gun sonra gidip aldi. Yani sadece 1-2 saatlik bir eziyeti oldu ona, ailesinden geri alana kadar. O gunden beri biri bitti, biri basladi. Adamin hayatina bir duzine kadin girdi. Ama hala beraberler, arkadasim depresyonlarda, ilaclarla yasiyor, cocuklarin babaya olan saygisi yerlerde, ama adam aynen devam.. Bu evlilik midir?

Allah içine sindirsin bazen şişkinlik olabilir o zamanda soda içersin ne dememizi bekliyosun kocanın metresi var sende beklicem diyosun adamdaki yüzsüzlüğe hiç değinmiyorum bile

eşim ondan çocuk istemiyor.senden o kadın için vazgeçmem diyor.o da gün gelecek bitecek.ama seninde eksiklerin vardı diyor.aşırı ilgi istiyorumuş beyefendi.bunu yapan bulunduğu için karısını kolay harcıyor anlayacağın

şunları okuyunca neden bu konuyu açtığını çok merak ettim?

sen zaten alıp kabul etmişsin eyvalla ama burada kötü örnek olma bari arkadaşım..senin deyiminle "dul kalmak" başka bir kadının yanında olan adam evine arada bir gelecek diye mutlu olmaktan 10 kat daha güzeldir..aldatılıp ayrılan çok kişi var burada çocuklarına da kendilerine de çok güzel yetiyorlar..sen bu adama koca diyorsan biz eşlerimizi öpüp başımızın üstünde taşıyalım,daha neler ya..gerçekten insanın asabı bozuluyor bu tip şeyler okuyunca..hadi kadının imkanı olmasa anlarsın ama böylesi çok fena..

seni seven adam başkasına dokunamaz ama senin eşin onunla herlşeyi yapacağını ama çocuk istemediğini söylüyor ne mükememl bi adam!!

yazdıkça öfkeleniyorum sanki bana neyse ama bi kadının böyle düşünmesini sindiremedim birden. sana kocanla mutluluklar aman bırakma onu.

Kendi ruh saglığını düşünmüuyormusun?Sen bu kadar değersizmisin?Benımde bşım geldi ben boşandım iki de evladım var.Senı anlıyorum cok zor ama o adamı bekleme.

Zaten eşiniz yanındaki kadından azma başka birşeyden bozma kişinin gerçek yüzünü biliyor.
Siz evde namus bekçisi olarak oturub sabretdip hatasını anlamasını beklerken onlar gününü gün edecekler.
Allah aşkınıza evli adamla beraber olan insanın yerini bollaştırmıyorsunuz ama zaten onların keyfi yerinde.
Hakkınızda Hayırlısı olsun inşallah.

NOT:Erkekler evli bir adamla beraber olan 'kadın'ın zaten kalitesini iyi biliyorlar.Kendi kalitelerinide böylece tescillemiş oluyorlar.
Allah yardımcınız olsun.

Herif haltları yemiş üstüne yalandan iki gözyaşı döküp inkar da etmiyor, pişmanım
diye yalvarmıyor da..
Yaptım iyi yaptım afedersin ama şeyime sağlık şekerim.
Sen de ister böyle devam et,ister ayrıl.
Bana koymaz yani. Gayet mutluyum.
O......m beni bekliyor zaten. Sen beklemesen de olur demiş resmen yaaa!

Bu gerizekalı heriften ayrılmayacaksınız bir de ekonomik durumdan değil gururumdan mı dediniz?

Ben olsam tam da şöyle söylerdim.
Seni öyle bir rezil edeceğim ki boşarken hem de donuna kadar alacağım!
O sürtüğe de dava açacağım insan içine çıkamasın diye elimden geleni yapacağım.

Namuslu karından günahsız yavrularından vazgeçtiğin için kahrolacaksın ama anlamı olmayacak.
Şimdi defol ve başına gelecekleri izle. Bak bakalım senin hanımefendi,sakin karın ne büyük bir
düşmana dönüşüyor.. Çocuklarımın babası bile demeyeceğim geber!

Ohhh bee rahatladım:ssz:

İmzami atiyorum ;)

neymis bu nikah. Size ne yarari olduki o kadina olsun? Asil kocanizdan tazminatinizla nafakanizi alip dimdizlak ortada biraktiginizda bakin bakalim o kadin duruyomu o adamin yaninda, seyret..

Bence fevri davranma segret biraz elinde kozlarini biriktir her ihtimali dusun esinle acik konus
Acikca sunu belirtiyim basina gelmeyen bunu anlayamaz
Ben sana bosan yada bosanma diyemem
Bosanirsin sonra gecici bi hevestir yuvani yiktiginla kalirsin
Bosanmazsan da surekli bu durum cekilmez sen bilirsin bence izle
Esinede seni seviyorum sensiz yapamam mesaji verme
Dik dur ailesiyle gorus kimse bu tarz biseyi onaylamaz senin yaninda olurlar
Bir soz duymustum cok hosuma gitmisti
Aldatmamis erkek yoktur henuz aldatmamis erkek vardir
Allah yardimcin olsun ins

Back
X