sütlü kahve arkadaşım .evet bu söylediklerin çok güzel.çocuklarım etken.arkamda kimse durmaz değilde ailem için üzülürüm boşanırsam.sevgi kahretsinki var.ben ona seni bekleyeceğim dedim gerçeği görsün diye.yanındaki kadının gerçek yüzünü gördüğünde o zaman benim değerimi anlayacak.çocuklarım babasız büyümesin istiyorum.
Fikrinizi değiştirmeyecek ama size yakın çevremde yaşanmış gerçek bir hikayeyi anlatayım, uzaktan akrabamız bir aile vardı, yaşı sizin gibi gençte değildi üstelik, teyze 60'larında, amca 70 yaşlarında, aile kendince varlıklı bir aileydi, amca saçı başı kırlaşmış ama gözü ferfecir okuyan tiplerdendi, aynada kendine bakmadan, nüfustaki yaşına aldırış etmeden, eşini beğenmeyen, süslenip püslenip sokağa çıkan bir amcaydı, birgün duyduk ki evi terk etmiş, henüz 20'li yaşların başında bir genç kıza ev açmış, eşinden ayrılıp nikah kıyacakmış, o yaştaki kızın 70'lik dedeyle ne işi olur, yakışıklı değil, genç değil, paranın gözü kör olsun derler ya o hesap, para dedeyi o genç kıza Justin Bieber gibi göstermişti, dede eşinden boşanmak istese de teyze boşamadı, pişman olup gelecek, torun torba sahibi adam yaptığından utanacak dedi, bekledi, dede pişman olmadı, hayatımı yaşıyorum diye haberleri geliyordu, 20'lik tazeyi koluna takıp takıp geziyormuş, iki yıl sonraydı galiba teyze hala pişman olur diye bekliyor, bir gram pişmanlık yok, felç var, dede hızlı yaşama dayanamayıp felç olmuş, 20'lik taze de bakamam ben sana deyip kapıya koymuş, dede cakayla çıktığı eve felçli olarak geri geldi, pişman mıydı değildi, ahhh felç olmasaydım diye hayıflanırmış.
Umarım eşiniz gerçeği görür ama görecek diye düşünüp umutlanmayın, görmeyebilir, pişman olmayabilir, gerçi bu saatten sonra pişman olsa da siz eskisi gibi olabilir misiniz?
Aldatılmak, aldatılmayı sindirmek zordur, siz henüz olayın şokundasınız bence, ara sıra eve geldiğinde kimin yanından geldiğini bilmek ve bunu yutup susmak kolay değildir, bu o sizin "dul kadın olmak zordur" dediğiniz boşanmaktan bin kat daha zordur malesef