Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

Merhabalar arkadaşlar,
Kafamı tam oalrak toparlayamıyorum.

Dün öğleden sonra eşim oğlumu alıp Egepark'a götürdü. Ben çok sıcak diye evden çıkmak istemedim.
Daha sonra fotoğraf makinemizin hafıza kartındaki fotoğrafları bilgisayarıma atmak istedim.
Bilgisayarım çok ısınmıştı. Ben de eşimin bilgisayarını açtım, oraya atacaktım.

Normalde bizim evde eşimin bilgisayarına kimse dokunmaz, şirket bilgisayarı olduğu için. Önemli dosyaları vs. var.
Neyse, resimleri nereye attığımı anlamaya çalışırken alınan dosyalar diye bir zımbırtı gördüm, heh dedim buradadır.
Orada değildi resimler fakat sohbet günlüklerim diye bir başka klasör vardı.
Bir açtım.
Bir messenger adresi... Sevda bilmemne şeklinde.
Tıklamamla dünya başıma yıkıldı.

Konuşmanın bir kısmını buraya aynen kopyalıyorum:

Tarih Saat İleti
14.07.2012 02.35 ben seni çok özledim kocacımmm ya a:)
14.07.2012 02.35 Bende seni ozledim guzelim.
14.07.2012 02.36 ayarlasana yine bişiler görüşelim
14.07.2012 02.37 öff iyice liseli aşıklar gibi olduk biz:/

14.07.2012 02.37 Caglanin dogumu yaklasti ya birtanem
14.07.2012 02.38 Kacamiyorum o yuzden
14.07.2012 02.38 Kizma nolur.
14.07.2012 02.38 yok hayatım ya kızmıyorumda doğumdan sonrada hiç görüşemicez ozaman
14.07.2012 02.39 nu düşünüyorum ben

14.07.2012 02.39 Ayarlariz birseyler guzelim uzme sen kendini.
14.07.2012 02.39 Simdi ben cikayim.
14.07.2012 02.39 Opuyorum seni karicigim.
14.07.2012 02.40 Pazartesi ofise gecince arayacagim.
14.07.2012 02.40 hhihihi tamamdır kocacım öpüyorum bende kocaman kocaman biliyosun:)
14.07.2012 02.40 görüşürüz bebeğim .

Kırmızıyla işaretlediklerim o konuştuğu hatunun yazdıkları.
Eşimin Çağla diye bahsettiği ben oluyorum...

Hemen Facebook'a girdim, bu messenger adresini arattım. Bir sonuç çıkmadı.
Daha sonra yakın bir arkadaşımdan şifresini rica edip girdim ve arattığımda o kişiyi buldum...
Sanırım beni engellediği için görememişim.

Profil resmi, eşim ve bir hatun... Sarmaşdolaş.
Tıkladım üzerine, açıldı resim. Bodrum bodruuuumm:) yazıyor fotoğrafın açıklama kısmında.
Fotoğrafın üzerinde tarih de var, yani hani fotoğraf makinesi otomatik basıyor ya tarihi fotoğrafın üzerine.
Tarih 06.07.2012, yani bana Adana'ya iş için gidiyorum dediği tarih. Döndüğünde cildi yanmıştı ama sahada çalıştığı için diye düşünmüştüm ben.
Başka da fotoğraf bulamadım yani herkesin görebileceği şekilde ayarlanmamıştı diğerleri.

Dünya başıma yıkıldı.
Hemen USB belleğime attım resmi ve konuşmayı.
Bilgisayarı konuşma ve resim ekranda olacak şekilde açık bırakıp yatağımıza koydum.
Annemin evine geldim.

Dünden beri annemdeyim. Çok kötü durumdayım. Tarif edilemez.
Eşim kapılara kadar geldi, yumrukladı. Bir dünya rezillik.
Dünden beri sayısız kez aradı, mesajlar attı.
Cevap vermedim.

Bu sabah da saat 6'da mesaj atmış "Hmm demekki oğlumuzu bir daha görmek istemiyorsun. Anlıyorum...." şeklinde.
Oğluma dayanamayacağımı bildiğinden yapıyor.

Önümü göremiyorum arkadaşlar. Yakın çevrem hep "Biz sana demiştik." şeklinde yaklaşıyor üzüntüden ve öfkeden.
Tek danışabileceğim insanlar sizlersiniz.
Şu durumda ne yapmalıyım sizce? Ben hemen bir avukat bulup boşanmak istiyorum ama kafam allak bullak.

Çok teşekkürler hepinize...

Bu durum gercekten cok korkunc, okurken ben mahvoldum. Sizi dusunemiyorum bile.

Allah yardimciniz olsun.

Boyle bir adamla devam etmeniz azap olur tabii.

Serefsiz herif...

Bana Allah yeter...

Ne den bir erkek o pc ye dokunma önemli dosyalar var der.sanki dokunsak tüm dosya silinecek yada sanki misafir çoçuguda karıştırır marıştırır silinir.bunada çok karsıyım.şerefsiz adam.pislik

Allah allah insanlara ne olmuş böyle. Allahın sevdiği kulsunuz işde yalanlar ortaya çıkar. Yüzünüz gülsün hiç üzülmeyin. Size yapılanı bir kaç sene sonra o kıza da yapacak merak etmeyin huylu huyundan vazgeçmez. boşverin o adamıda kimle giderse gitsin sizn dünya ya bir melek getireceksiniz. evinize döner 9 yaşındaki çocuğa ulaşır görüşürsünüz uygun bir dille onun annesi olmaya devam edersiniz...

ya cok uzuldum simdi bu konuya labali konusmalar resimler insanda biraz utanma olur be biri evli karisi hamile digeri adamin evli oldugunu bildigi halde soyledigi laflara verdigi pozlara gel igrenc ya nasil bir midedir bu baska erkekmi yok evli erkeklere hucum ediyorlar of sinir oldum ya agzimi bozucam o olacak ALLAHINDAN BULSUN ikiside terbiyesiz ahlaksizlar:25:

burda yabanci kizlar evli adama vakmaz baksalar bile onunla uzun sureli iliski yasamazlar.bu turk kizlari nasil oldu boyle ya..utaniyorum.ben yurd disindayim tr de okuz gibi esime bakiyorlar. ne yakisikli falan bile diyotlar..yabamci kizlar yapmiyor burda bunu resmen erkek delileri hepsi degil sozum meclisten disari.hic mi ahlak adab kalmadi ya..evli barkli erkeklerle gelcek kurmaya calismalar falan yazik allah basa vermesin. onlarida tez zamanda yanlisindan cevirsin.yoksa eden bulur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tuylerim diken diken oldu

tam 2 sene olmus.. konu sahibi acaba nerdedir ne yapiyordur mutlumudur bosanmismidir keske gelsede yazsa ama en son yine 2012de giris yapmis dahada gelmez sanirim

insallah hayatinda hersey yoluna girmistir..
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin herkesi

2 yıl geçmiş be... Bebiş gelmiş 2 yaşına... Kim bilir kadıncağız neler yaşadı belki hala yaşıyor... Zaman kimisine hızlı kimisine yavaş. Umarım çok mutlusundur iyi insan!

Konu uzerinden iki yıl gecmis..
Karisini/kocasini aptal yerine koyan insanlar var ya iste..
Bunlara ne denir ki ne denir...

Adam obur kadinla karicim kocacimli konusuyormus bir de..

Yaziklar olsun..

Bende yeni konu zannetmiştim ama malesef ihanetin yıllar öncesi yıllar sonrası yok ihanet diye bir gerçek hala çevremizde dolanıyor hernekadar fark edemesekte.
tahminimce konu sahibinin uğramama sebebi eşiyle tekrar barıştı ve o üzüntüyle yazılanları görmemek yaralarını iyileştirmek içinde girmedi

o zaten bilgisayarına baktığında anlamış muhtemelen benim her şeyi yakaladığımı.
çünkü hemen aramaya, mesajlar atmaya başladı. Daha sonra da annemin evine geldi işte. Kapıyı açmadım.
Cevap vermedim telefonlarına.

Paçaları tutuştu...

ya alalh yardımcın olsun çok zor. Elindeki delillerle mahkemede kullan boşanacaksan sürünsün ! çok sinirlendim bu ne ya

Merhabalar arkadaşlar,
Kafamı tam oalrak toparlayamıyorum.

Dün öğleden sonra eşim oğlumu alıp Egepark'a götürdü. Ben çok sıcak diye evden çıkmak istemedim.
Daha sonra fotoğraf makinemizin hafıza kartındaki fotoğrafları bilgisayarıma atmak istedim.
Bilgisayarım çok ısınmıştı. Ben de eşimin bilgisayarını açtım, oraya atacaktım.

Normalde bizim evde eşimin bilgisayarına kimse dokunmaz, şirket bilgisayarı olduğu için. Önemli dosyaları vs. var.
Neyse, resimleri nereye attığımı anlamaya çalışırken alınan dosyalar diye bir zımbırtı gördüm, heh dedim buradadır.
Orada değildi resimler fakat sohbet günlüklerim diye bir başka klasör vardı.
Bir açtım.
Bir messenger adresi... Sevda bilmemne şeklinde.
Tıklamamla dünya başıma yıkıldı.

Konuşmanın bir kısmını buraya aynen kopyalıyorum:

Tarih Saat İleti
14.07.2012 02.35 ben seni çok özledim kocacımmm ya a:)
14.07.2012 02.35 Bende seni ozledim guzelim.
14.07.2012 02.36 ayarlasana yine bişiler görüşelim
14.07.2012 02.37 öff iyice liseli aşıklar gibi olduk biz:/

14.07.2012 02.37 Caglanin dogumu yaklasti ya birtanem
14.07.2012 02.38 Kacamiyorum o yuzden
14.07.2012 02.38 Kizma nolur.
14.07.2012 02.38 yok hayatım ya kızmıyorumda doğumdan sonrada hiç görüşemicez ozaman
14.07.2012 02.39 nu düşünüyorum ben

14.07.2012 02.39 Ayarlariz birseyler guzelim uzme sen kendini.
14.07.2012 02.39 Simdi ben cikayim.
14.07.2012 02.39 Opuyorum seni karicigim.
14.07.2012 02.40 Pazartesi ofise gecince arayacagim.
14.07.2012 02.40 hhihihi tamamdır kocacım öpüyorum bende kocaman kocaman biliyosun:)
14.07.2012 02.40 görüşürüz bebeğim .

Kırmızıyla işaretlediklerim o konuştuğu hatunun yazdıkları.
Eşimin Çağla diye bahsettiği ben oluyorum...

Hemen Facebook'a girdim, bu messenger adresini arattım. Bir sonuç çıkmadı.
Daha sonra yakın bir arkadaşımdan şifresini rica edip girdim ve arattığımda o kişiyi buldum...
Sanırım beni engellediği için görememişim.

Profil resmi, eşim ve bir hatun... Sarmaşdolaş.
Tıkladım üzerine, açıldı resim. Bodrum bodruuuumm:) yazıyor fotoğrafın açıklama kısmında.
Fotoğrafın üzerinde tarih de var, yani hani fotoğraf makinesi otomatik basıyor ya tarihi fotoğrafın üzerine.
Tarih 06.07.2012, yani bana Adana'ya iş için gidiyorum dediği tarih. Döndüğünde cildi yanmıştı ama sahada çalıştığı için diye düşünmüştüm ben.
Başka da fotoğraf bulamadım yani herkesin görebileceği şekilde ayarlanmamıştı diğerleri.

Dünya başıma yıkıldı.
Hemen USB belleğime attım resmi ve konuşmayı.
Bilgisayarı konuşma ve resim ekranda olacak şekilde açık bırakıp yatağımıza koydum.
Annemin evine geldim.

Dünden beri annemdeyim. Çok kötü durumdayım. Tarif edilemez.
Eşim kapılara kadar geldi, yumrukladı. Bir dünya rezillik.
Dünden beri sayısız kez aradı, mesajlar attı.
Cevap vermedim.

Bu sabah da saat 6'da mesaj atmış "Hmm demekki oğlumuzu bir daha görmek istemiyorsun. Anlıyorum...." şeklinde.
Oğluma dayanamayacağımı bildiğinden yapıyor.

Önümü göremiyorum arkadaşlar. Yakın çevrem hep "Biz sana demiştik." şeklinde yaklaşıyor üzüntüden ve öfkeden.
Tek danışabileceğim insanlar sizlersiniz.
Şu durumda ne yapmalıyım sizce? Ben hemen bir avukat bulup boşanmak istiyorum ama kafam allak bullak.

Çok teşekkürler hepinize...

Okurken çok üzüldümm ne denir ne söylenir ki . tek diceğim birşey var Allah eşinizi ıslah etsin

dun itibariyle aldatildim napicam ben bulutlarin ustunde gezerken bir anda yere cakildim gozumun icine baka baka ya canim karim derken sebebide soyliyim esim mutlu edemiyormus bende olamamisim boyle aciklama yapti ikna et beni diyom hersey ortada diyor ne yapmaliyim yuvam yikiliyor baska bir kadin tarafindan

dun itibariyle aldatildim napicam ben bulutlarin ustunde gezerken bir anda yere cakildim gozumun icine baka baka ya canim karim derken sebebide soyliyim esim mutlu edemiyormus bende olamamisim boyle aciklama yapti ikna et beni diyom hersey ortada diyor ne yapmaliyim yuvam yikiliyor baska bir kadin tarafindan
yeni bir konu açmayı deneyin.çok eski bir konunun altına yazmışsınız.burda çok kimse görmeyecektir.

Yeni konu aç ve boşan.

Back
X