- 28 Haziran 2016
- 345
- 278
- 103
- 30
- Konu Sahibi sudanduvar
-
Allah'a dua et, namaz kıl. Ve ondan kurtulduğun için şükret. Allah bütün duaları kabul eder. İlahi adalet yerini bulur. Ben dua ettim, sabrettim ve ilahi adalet yerini buldu çok şükür.
Neden bulustun o kizla nasil gidersin yanina dedigimde gidemez miyim arkadasim dedi.E ben ameliyat oldum yanima gelmedin o kadar arayip sormadin nasil bu kadar kalpsiz oldun dedim abartma sadece gorustum hem hastaydin soyleyip uzmek istemedim dedi..Nasil bi karakter catişmasi bu..ya adam bildiğin öküzmüş zaten. sen niye üzülüyorsun ki. ayaklarına kapanacağı yerde bir de çirkefe bağlamış. bence saçının teline bile hasret kalsın adam yerine koyma. pislikmiş yokmuş gibi davran. en büyük ceza bu olur. kesinlikle sadaka ver kurtulduğun için. bundan koca olur mu ya. evlenemez umarım.
Sende hiçbir olumsuzluk ve eksiklik yok, seni beğenmese zaten bir birliktelik olmazdı aranızda, eksik olan o, ne istediğini bilmeyen, sevmek ve sevilmenin güzelliğini hiçbir zaman yaşayamayacak kadar şuursuz karaktersiz bir adam. Böyle içe kapanarak, özgüvenini kaybederek doğru insanın hayatına girmesine engel olursun böyle yapma.Guvenim o kadar cok sarsildi ki..Zaten hep bi mesafeliyim etrafima simdi daha da icime kapanmaktan korkuyorum.Ozguvenim yerle bir oldu.Neden diye cok sordum.Biliyorum aptalca.Ama beni mi begenmedi ben kotu muyum sıkıcı biri miyim diye dusunmekten alamadim kendimi..Insallah herkes kalbine goresini bulurda o da hakettigini alır..
Genelde Turizm sektorunde calisan erkeklerin birden fazla kiz arkadasi oluyor.Merhaba,
Elimden geldigince kısa tutacagim.Şuan 22 yasindayim.Lise hayatim aldatilmayla sonlanan berbat bi iliskiyle gecti.O zamandan bu yana kimseyi hayatima almadim.Haziranda yeni bir yerde işe başladım.Işim turizm uzerine, konaklamali.Surekli yan yana oldugum 29 yasinda iş arkadasim ayni zamanda şefim sayilan biriyle aramizda samimiyet olustu.
Ailemden uzak oldugum icin hem ailem sayilabilecek hemde işim konusunda bana bir seyler katacak birini istemistim.O da oyle biri gibiydi.Hicbir zaman aşk meşk sevgi bocekleri gibi olamadik ama uyumluyduk guzel vakit geciriyorduk bana karsi tutumu cok guzeldi.2. ayimizda hic yapmadigim seyi yaptim telefonunu kurcaladim.Bir cok kizla mesajlarini okudum, özellikle biri surekli ozledigini ve bulusmak istedigini belirtmis.
Takip ettim bir sure en son kizlardan biriyle izne gittiginde bulustugunu ogrendim ayrildim.Cok yalvardi, ağladi, alıştım yapamiyorum sadece bir cafede 10 dk oturduk hepsi bu bir daha olmayacak inandiracagim yeniden seni bize dedi.Neyse dedim affettim.Evet biliyorum bu aptalligi yaptim.Daha sonra aradan 3 ay gecti biz ekip olarak iş icin Istanbula geldik.Kizlarin cogu Istanbulda.Icimde bi kusku vardi hep.Bir operasyon gecirmek icin 15 gun izin aldim.
Is yerinden ayrildigim gun kizlara yazmis.Biriyle Istanbulda luks bir mekanda yemege cikmis (ben borcu var diye kahveye bile cikarmazdim, en yakin arkadasina ben bu kizla olursa evlenirim demis) bu arada ben evde acidan kivraniyorum ve sacma bir nedenden dolayi konusmuyoruz iznimin 1. haftasinda.Tam işe donecegim son hafta özledim diyen kizinda evine gitmis kiz bizim sektorden ve benim sevmedigim biri.Evde bulusmuslar detay yok..
Kızın yanindan cikiyor sabah benim yanima geliyor(ise donecegimi bildirmistim sefim oldugu icin).O kizada is yerine geldim diye yalan soyluyor..Ama benim yanima geliyor sarilip, opuyor ozledim diyorr..Ve diger gun kiza aralarindaki konusma:
O:Naber napiyosun
Kiz:isteyim hafta sonu partile gel simdi calis(senden naber?
O:Uyanamiyorum bende
Kiz:Noldu sana kuzum fazla enerji boşalması heralde :)
Kızlar o kadar cirkin olaylar ki uzatamiyorum daha fazla.
kesinlikle barisma sen evde aci cekerken gezip tozan seninle ilgilenmeyen bir adamla...ise donuncede sakin ilgilenme isini yap resmi davran ve yuzun gulsun kendine bak sonra nasıl pismanliktan surundugunu gor ama kararli ol affetme kimse canindan daha kiymetli degil1 haftadir kendimi degersiz, hiç, tatsiz tutsuz hissediyorum.Telefonunda gorunce bogazina yapisip saatlerce hesap sordum agladim hic konusmadi kufrettim agzima geleni saydim o sadece bisey yasamadik dedi.Nefes alamiyorum,hep bi mide bulantisi..O da ben de izindeyiz suan.Ailemin yanindayim ama suratim 5 karis o ise gezip tozuyor.İcim aciyor diye bagirarak agliyorum hep.Sadece bunu haketmedigim icin ve bosa giden gunlere agliyorum.Ayni is yerinde hep yuzyuzeyiz.Lutfen akil verin.Psikologa gidecegim bu arada izinden donunce.
Özgüvensiz olan oydu aslinda, yasim geciyor şoyle yaslaniyorum boyle yaslaniyorum derken hep teselli ettim daha yasanacak cok guzel seyler var hicte yaşin gecmedi her sey kismet derken gitmis baskalariyla yasamis dediklerimi.En cok buna yaniyorum.Ona gidelim dedigim nereler varsa hep paylasmis o kizlarla buraya gidelim mi begendin mi diye..Midem bulaniyor hatirladikca..Sende hiçbir olumsuzluk ve eksiklik yok, seni beğenmese zaten bir birliktelik olmazdı aranızda, eksik olan o, ne istediğini bilmeyen, sevmek ve sevilmenin güzelliğini hiçbir zaman yaşayamayacak kadar şuursuz karaktersiz bir adam. Böyle içe kapanarak, özgüvenini kaybederek doğru insanın hayatına girmesine engel olursun böyle yapma.
Maleseff..Iclerinde dura dura soguyorum erkeklerden..Genelde Turizm sektorunde calisan erkeklerin birden fazla kiz arkadasi oluyor.
Dikişlerimin acisindan 10 gun kipirdayamadim o surede onun yaşadiklarina bakar misiniz..Anlamaliydim ama 1 gun kus kalmaya dayanamayan insan tam 1 hafta yazmadi.Düşmani olsa bile insan vicdanina yenik duser sorar de mi nasil oldun diye..Rabbim herkesi vicdanli insanlarla karsilastirsin ya.Cok uzuluyorum giden gunlerime..kesinlikle barisma sen evde aci cekerken gezip tozan seninle ilgilenmeyen bir adamla...ise donuncede sakin ilgilenme isini yap resmi davran ve yuzun gulsun kendine bak sonra nasıl pismanliktan surundugunu gor ama kararli ol affetme kimse canindan daha kiymetli degil
Yüzünü erken gordum ya daha fazla sey kaybetmeden şükrediyorum.En kisa zamanda bi hayir yapmaliyim kesinlikle.Kendine ugrasi bula bu adamin arkasindan aglamaya degermi. Degmez....
Valla bencz git sadaka ver hatta boyle biriylz ya evlenseydin. Allahin sevgili kulusun bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?