Aldatıldım, bu travmayı atlatamiyorum desteğinize ihtiyacım var..

Allah'a dua et, namaz kıl. Ve ondan kurtulduğun için şükret. Allah bütün duaları kabul eder. İlahi adalet yerini bulur. Ben dua ettim, sabrettim ve ilahi adalet yerini buldu çok şükür.

Inaniyorum ilahi adalet yerini bulur.Ama öyle bi ahımı aldı ki başina gelebilecekleri dusununce tovbe ettim beddualarim icin.Çok çaresiz kaldım, icim çok yandı.Bunu hissetsin yeter.

Neden bulustun o kizla nasil gidersin yanina dedigimde gidemez miyim arkadasim dedi.E ben ameliyat oldum yanima gelmedin o kadar arayip sormadin nasil bu kadar kalpsiz oldun dedim abartma sadece gorustum hem hastaydin soyleyip uzmek istemedim dedi..Nasil bi karakter catişmasi bu..

Teşekkur ederim guzel yaziniz icin.Evet aptal yerine konuldugum icin cok uzuldum
Resmen rapor almami beklemis hatta surekli iznini uzatalim diyordu meger bundanmis.Dun beni whatsapptan engellemiş.Neden bilmiyorum zaten yazmazdim.Sadece is icin engellememistim.Iznim bitene kadar muhattap olmam.Biraz sosyal hayata atilabilirsem benim icin cok iyi olur.Zira kendisi barlardan kafelerden cikmazken ben depresyonda kaldikca daha da kahroluyorum.. seronima

Sende hiçbir olumsuzluk ve eksiklik yok, seni beğenmese zaten bir birliktelik olmazdı aranızda, eksik olan o, ne istediğini bilmeyen, sevmek ve sevilmenin güzelliğini hiçbir zaman yaşayamayacak kadar şuursuz karaktersiz bir adam. Böyle içe kapanarak, özgüvenini kaybederek doğru insanın hayatına girmesine engel olursun böyle yapma.

Genelde Turizm sektorunde calisan erkeklerin birden fazla kiz arkadasi oluyor.

kesinlikle barisma sen evde aci cekerken gezip tozan seninle ilgilenmeyen bir adamla...ise donuncede sakin ilgilenme isini yap resmi davran ve yuzun gulsun kendine bak sonra nasıl pismanliktan surundugunu gor ama kararli ol affetme kimse canindan daha kiymetli degil

Kendine ugrasi bula bu adamin arkasindan aglamaya degermi. Degmez....
Valla bencz git sadaka ver hatta boyle biriylz ya evlenseydin. Allahin sevgili kulusun bence...

Özgüvensiz olan oydu aslinda, yasim geciyor şoyle yaslaniyorum boyle yaslaniyorum derken hep teselli ettim daha yasanacak cok guzel seyler var hicte yaşin gecmedi her sey kismet derken gitmis baskalariyla yasamis dediklerimi.En cok buna yaniyorum.Ona gidelim dedigim nereler varsa hep paylasmis o kizlarla buraya gidelim mi begendin mi diye..Midem bulaniyor hatirladikca..

Dikişlerimin acisindan 10 gun kipirdayamadim o surede onun yaşadiklarina bakar misiniz..Anlamaliydim ama 1 gun kus kalmaya dayanamayan insan tam 1 hafta yazmadi.Düşmani olsa bile insan vicdanina yenik duser sorar de mi nasil oldun diye..Rabbim herkesi vicdanli insanlarla karsilastirsin ya.Cok uzuluyorum giden gunlerime..

Kendine ugrasi bula bu adamin arkasindan aglamaya degermi. Degmez....
Valla bencz git sadaka ver hatta boyle biriylz ya evlenseydin. Allahin sevgili kulusun bence...
Yüzünü erken gordum ya daha fazla sey kaybetmeden şükrediyorum.En kisa zamanda bi hayir yapmaliyim kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…