Aldatıldım, bu travmayı atlatamiyorum desteğinize ihtiyacım var..

sudanduvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
345
278
103
30
Merhaba,

Elimden geldigince kısa tutacagim.Şuan 22 yasindayim.Lise hayatim aldatilmayla sonlanan berbat bi iliskiyle gecti.O zamandan bu yana kimseyi hayatima almadim.Haziranda yeni bir yerde işe başladım.Işim turizm uzerine, konaklamali.Surekli yan yana oldugum 29 yasinda iş arkadasim ayni zamanda şefim sayilan biriyle aramizda samimiyet olustu.

Ailemden uzak oldugum icin hem ailem sayilabilecek hemde işim konusunda bana bir seyler katacak birini istemistim.O da oyle biri gibiydi.Hicbir zaman aşk meşk sevgi bocekleri gibi olamadik ama uyumluyduk guzel vakit geciriyorduk bana karsi tutumu cok guzeldi.2. ayimizda hic yapmadigim seyi yaptim telefonunu kurcaladim.Bir cok kizla mesajlarini okudum, özellikle biri surekli ozledigini ve bulusmak istedigini belirtmis.

Takip ettim bir sure en son kizlardan biriyle izne gittiginde bulustugunu ogrendim ayrildim.Cok yalvardi, ağladi, alıştım yapamiyorum sadece bir cafede 10 dk oturduk hepsi bu bir daha olmayacak inandiracagim yeniden seni bize dedi.Neyse dedim affettim.Evet biliyorum bu aptalligi yaptim.Daha sonra aradan 3 ay gecti biz ekip olarak iş icin Istanbula geldik.Kizlarin cogu Istanbulda.Icimde bi kusku vardi hep.Bir operasyon gecirmek icin 15 gun izin aldim.

Is yerinden ayrildigim gun kizlara yazmis.Biriyle Istanbulda luks bir mekanda yemege cikmis (ben borcu var diye kahveye bile cikarmazdim, en yakin arkadasina ben bu kizla olursa evlenirim demis) bu arada ben evde acidan kivraniyorum ve sacma bir nedenden dolayi konusmuyoruz iznimin 1. haftasinda.Tam işe donecegim son hafta özledim diyen kizinda evine gitmis kiz bizim sektorden ve benim sevmedigim biri.Evde bulusmuslar detay yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
1 haftadir kendimi degersiz, hiç, tatsiz tutsuz hissediyorum.Telefonunda gorunce bogazina yapisip saatlerce hesap sordum agladim hic konusmadi kufrettim agzima geleni saydim o sadece bisey yasamadik dedi.Nefes alamiyorum,hep bi mide bulantisi..O da ben de izindeyiz suan.Ailemin yanindayim ama suratim 5 karis o ise gezip tozuyor.İcim aciyor diye bagirarak agliyorum hep.Sadece bunu haketmedigim icin ve bosa giden gunlere agliyorum.Ayni is yerinde hep yuzyuzeyiz.Lutfen akil verin.Psikologa gidecegim bu arada izinden donunce.

Tecrube ile sabitki bunlar gececek. Neden mi? Cunku temiz ve onurlu olmanin dayanilmaz hafifligi bir sure sonra gelecek size, o temiz olmanin huzuru paha bicilemez.
Adam icin ( o tipe adam demek pek olmadi ama) ise alnina surdugu leke ile hayat boyu basarilar... Ayni yone bakmaya dahi degmez.
Size yaptigi ile Kul hakkinada girdiki helal etmediginiz surece ayvayi yedi yani.
Sonunda kazanan siz olacaksiniz
Allah yardimciniz olsun.

Buna bir ders olarak bakın.
1.si iş yerinden sevgili yapmayın.
2.si de yavşak erkekle birlikte olmayın. Böyle herkese mesaj atan tipler 10 metreden belli ederler kendilerini, yavşaklıklarıyla.
Haklisiniz, hayatim boyunca unutamayacagim bir ders oldu.Hem hakettim diyorum hem agliyorum..

Tecrube ile sabitki bunlar gececek. Neden mi? Cunku temiz ve onurlu olmanin dayanilmaz hafifligi bir sure sonra gelecek size, o temiz olmanin huzuru paha bicilemez.
Adam icin ( o tipe adam demek pek olmadi ama) ise alnina surdugu leke ile hayat boyu basarilar... Ayni yone bakmaya dahi degmez.
Size yaptigi ile Kul hakkinada girdiki helal etmediginiz surece ayvayi yedi yani.
Sonunda kazanan siz olacaksiniz
Allah yardimciniz olsun.
Hakkimi asla helal edemem, ben etsem Allah biliyor 2 haftadir yaşadiklarimi.İnsanlara olan zar zor topladigim guvenimi, yasama hevesimi çaldi.Onunda çaresizlikten ne yapacagini bilemeyip sadece aglamasini istiyorum.

Erkekler neden bir taneyle yetinmiyo, kizlar sevgilisi var yok evli bekar ayirt etmeden bu erkeklere neden yanasiyo. Hep bir soru isareti. Toplumca bozulduk.
Bence o adamida iside birakin gitsin. Ne koy olur ne kasaba o insandan su saatten sonra.

Si niye gidiyosunuz psikologa o gitsin bir derdi olan o hatta kişişik bozuklupu bile olabilir işe başladığınızda omuzlarınızdan büyük bir yük kalkmış bir oislikten kurtulmuş gibi davranın keza öyle.

Her şey tecrübe. Zaten kimseye tamamen güvenilmez bu en bilindik klişemizdir. Herkes aldatabilir siz ve hepimiz dahil ama bizler aldatmak istemiyorsak, aptal değiliz bir yolun sonunun nereye gittiği başında az buçuk bellidir o yüzden o yolu değiştiririz yoksa insanız hormon,tutku,duygu mantığı bastırabilir. Önlem olarak başında sileriz. Şimdi siz bunu daha iyi anladınız, esas olan tavırlardır;sözlere kanmayın. Onun tavrı,davranışı ilk hatasına rağmen devam etmiş. Kıssadan hisse bu adamdan bir cacık olmazmış. Size neden zarar olsun ki kuzum? Eğri yollara giren siz misiniz? Aksine şimdi doğrunuzu buldunuz, zamanla günlerin güzelliğinin farkına varacaksınız

Zaten diğer arkadaşlar fikirlerini yazmış.bence en iyi intikam umursamamak.diyeceksin ki ben seni allaha havale ettim.artık ne duamsın ne de bedduam.işte bu kadar basit.

Sen de kendini o şahsın iş arkadaşından başka birşey olmadığına inandırmaya başladın mı için bir nebze olsun rahatlar gibime geliyor bana.

Canim bende senin gibiydim ama geçiyor emin ol izi kalsa da 5 ay oldu benim nefes alamazdim ağlarken o kadar kötü durumdaydım ki ama geçti gitti bitti şükürler olsun

Boşver üzülmeye bile değmez burada kaç yıllık evli kaç çocuk sahibi kadınlar aldatılıyor, dua etki evli değilmişsin erken tanımışsın, vur arkasına tekmeyi bence dahada affetme.. Umarım iyi bir insanla karşılaşırsın birgün

Gerçekten çok karaktersizmiş. Yapacağın şeyler sakin olmaya çalış. Ve sen tertemiz sevdin o ise şerefsizlik yaptı. O yönden için rahat olsun kendisi düşünsün ve illaki ondan çıkacak merak etme Allah'ın adaletinden kaçamaz. İş yerinde görmezden gel. Muhattap olma hiç bir şekilde.

Merhaba,

Elimden geldigince kısa tutacagim.Şuan 22 yasindayim.Lise hayatim aldatilmayla sonlanan berbat bi iliskiyle gecti.O zamandan bu yana kimseyi hayatima almadim.Haziranda yeni bir yerde işe başladım.Işim turizm uzerine, konaklamali.Surekli yan yana oldugum 29 yasinda iş arkadasim ayni zamanda şefim sayilan biriyle aramizda samimiyet olustu.

Ailemden uzak oldugum icin hem ailem sayilabilecek hemde işim konusunda bana bir seyler katacak birini istemistim.O da oyle biri gibiydi.Hicbir zaman aşk meşk sevgi bocekleri gibi olamadik ama uyumluyduk guzel vakit geciriyorduk bana karsi tutumu cok guzeldi.2. ayimizda hic yapmadigim seyi yaptim telefonunu kurcaladim.Bir cok kizla mesajlarini okudum, özellikle biri surekli ozledigini ve bulusmak istedigini belirtmis.

Takip ettim bir sure en son kizlardan biriyle izne gittiginde bulustugunu ogrendim ayrildim.Cok yalvardi, ağladi, alıştım yapamiyorum sadece bir cafede 10 dk oturduk hepsi bu bir daha olmayacak inandiracagim yeniden seni bize dedi.Neyse dedim affettim.Evet biliyorum bu aptalligi yaptim.Daha sonra aradan 3 ay gecti biz ekip olarak iş icin Istanbula geldik.Kizlarin cogu Istanbulda.Icimde bi kusku vardi hep.Bir operasyon gecirmek icin 15 gun izin aldim.

Is yerinden ayrildigim gun kizlara yazmis.Biriyle Istanbulda luks bir mekanda yemege cikmis (ben borcu var diye kahveye bile cikarmazdim, en yakin arkadasina ben bu kizla olursa evlenirim demis) bu arada ben evde acidan kivraniyorum ve sacma bir nedenden dolayi konusmuyoruz iznimin 1. haftasinda.Tam işe donecegim son hafta özledim diyen kizinda evine gitmis kiz bizim sektorden ve benim sevmedigim biri.Evde bulusmuslar detay yok..

Kızın yanindan cikiyor sabah benim yanima geliyor(ise donecegimi bildirmistim sefim oldugu icin).O kizada is yerine geldim diye yalan soyluyor..Ama benim yanima geliyor sarilip, opuyor ozledim diyorr..Ve diger gun kiza aralarindaki konusma:
O:Naber napiyosun
Kiz:isteyim hafta sonu partile gel simdi calis :KK43:(senden naber?
O:Uyanamiyorum bende
Kiz:Noldu sana kuzum fazla enerji boşalması heralde :)

Kızlar o kadar cirkin olaylar ki uzatamiyorum daha fazla.
Travmalık bir şey yok, Allah kurtardı diye düşünün mutlu olun. Ben de vaktinde aldatıldım çok kötü günler geçirdim. Şimdi iyi ki aldatılmışım da bitmiş diyorum.
Bu adam böyle bi adammış. İlişkiniz daha da ilerleyince ortaya çıkacağına daha erken ortaya çıkmış nasıl biri olduğu.
İlerde 'seni seviyorum onlarla sadece konuşuyorum başka bişey yok' veya 'seni özledim ondan başkasına yazdım, sana sinirlendim ondan başkasına yazdım' gibi şeyler söylerse lütfen inanmayın. Aldatan her erkeğin bahanesidir.
Ve son olarak, bir kere yapan hep yapar...

Travmalık bir şey yok, Allah kurtardı diye düşünün mutlu olun. Ben de vaktinde aldatıldım çok kötü günler geçirdim. Şimdi iyi ki aldatılmışım da bitmiş diyorum.
Bu adam böyle bi adammış. İlişkiniz daha da ilerleyince ortaya çıkacağına daha erken ortaya çıkmış nasıl biri olduğu.
İlerde 'seni seviyorum onlarla sadece konuşuyorum başka bişey yok' veya 'seni özledim ondan başkasına yazdım, sana sinirlendim ondan başkasına yazdım' gibi şeyler söylerse lütfen inanmayın. Aldatan her erkeğin bahanesidir.
Ve son olarak, bir kere yapan hep yapar...
Yazmakla kalmayip birlikte olmaya kadar gitmis..Mesajlarda oyle yaziyor daha ne olsun..Gerci benim icin fiziksel, duygusal aldatma hepsi ayni...Umarim benimde iyi ki diyecegim gunler gelir..

Gerçekten çok karaktersizmiş. Yapacağın şeyler sakin olmaya çalış. Ve sen tertemiz sevdin o ise şerefsizlik yaptı. O yönden için rahat olsun kendisi düşünsün ve illaki ondan çıkacak merak etme Allah'ın adaletinden kaçamaz. İş yerinde görmezden gel. Muhattap olma hiç bir şekilde.

Tek tesellim benim icim rahat ve yasadiklarimi Allah biliyor, ona havale ettim...

Back
X