• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım canım çok yanıyor

akannehir

Ya kusuruma bakmayın nolur, kafam basmadı henüz,
siz beraberken mi evlenmiş? Ve evliyken sizinle beraber olmuş, ama hem sizi hemde eşini diğer kızla mı aldatmış ?

kafamçokkarıştı

akannehir

Ya kusuruma bakmayın nolur, kafam basmadı henüz,
siz beraberken mi evlenmiş? Ve evliyken sizinle beraber olmuş, ama hem sizi hemde eşini diğer kızla mı aldatmış ?

kafamçokkarıştı

evet canim aynen anladigin gibi...biz beraberken amcasinin kiziyla evlenmis...ve kiz hemen hamile kalmis...sonra bunu uni sevdasi sardi...uni giderken bir baksa kizi sevdigini soyledi ayrildi benden...ve sonradan bunlari duydum...o adiyamanda kaliyor ben yurtdisinda..ailesini felan uzaktan biliyorum....konustugum 1 tane erkek arkadasi vardi...baska kimseyi bilmiyorum,... oda benim salakligim ona okadar guveniyordum..aciyordum bile ailesi icin onca sey yapiyor bir kurus almiyor herkes onu eziyor diye...ama allah daha beter etsin

Aman Allahım daha neler göreceğiz akannehir
Yatın kalkın şükredin, çok zor bir dönemden geçiyorsunuz Allah yardımcınız olsun.
Artık onun hakkında birşeyleri öğrenmeyide kesin, bu size sadece acı verir.
Merakınıza yenilip üzülmeyin dahada.
Kim bilir daha ne bit yeniği vardır bu kişide.
Düşünmek bile istemiyorum..

Ve bir daha da kontör almaktı, para yollamaktı vs yapmayın bunları,
bırakında sizi siz olduğunuz için sevsinler, maddi anlamda destek olduğunuz için değil.
Çok iyi niyetlilik var sizde birazda saflık. Kullandırtmayın bunu başkalarına heleki erkeklere.

Mutluluklar dilerim bundan sonraki hayatınızda a.s.

Aman Allahım daha neler göreceğiz akannehir
Yatın kalkın şükredin, çok zor bir dönemden geçiyorsunuz Allah yardımcınız olsun.
Artık onun hakkında birşeyleri öğrenmeyide kesin, bu size sadece acı verir.
Merakınıza yenilip üzülmeyin dahada.
Kim bilir daha ne bit yeniği vardır bu kişide.
Düşünmek bile istemiyorum..

Ve bir daha da kontör almaktı, para yollamaktı vs yapmayın bunları,
bırakında sizi siz olduğunuz için sevsinler, maddi anlamda destek olduğunuz için değil.
Çok iyi niyetlilik var sizde birazda saflık. Kullandırtmayın bunu başkalarına heleki erkeklere.

Mutluluklar dilerim bundan sonraki hayatınızda a.s.

evet canim 6 yilima ragmen maddi yardimlarima ragmen sukrediyorum ki ucuz kurtuldum...buraya gelip daha beter seylerde yasaya bilirdim....ama aci dinmiyor iste..aklima eskisi kadar olamasada yine hergun geliyor :((( ve canimi yakiyor...simdi ankaraya uni okumaya gelecekmis 5 yil..bende tatillerde ankaradayim hep...insallah asla karsilasmam birdaha

insanın beraberliğinde kendisini haksızlığa uğramış hissetmesi çok ağırdır, kadınları yer bitirir...
adamın hayatının yolunda gitmesi, üstelik onca haksızlık yapmışken, hep ilahi adalet beklentisi içindeki kadınlara hayatı zehreder...
ama şu kadarını söyleyeyim; geriye bakmayacaksın, asla!!!

evet canim 6 yilima ragmen maddi yardimlarima ragmen sukrediyorum ki ucuz kurtuldum...buraya gelip daha beter seylerde yasaya bilirdim....ama aci dinmiyor iste..aklima eskisi kadar olamasada yine hergun geliyor :((( ve canimi yakiyor...simdi ankaraya uni okumaya gelecekmis 5 yil..bende tatillerde ankaradayim hep...insallah asla karsilasmam birdaha

:teselli:
Elbette geçecek biliyorsunuz değil mi?
Ölüm acısı bile hafifleşiyor aşk acısı mı sizi yerle bir edecek ?
Gidin tatilinize karşılaşın hiç farketmez,
o sizi başınız dik görecek ya o bile yeter.
Utanmaz ya, şu hayırlı ayda kötü bir şey demeyeyim diyorum zor tutuyorum kendimi alsanaalsanasmile
Kendinize meşgaleler bulun, arkadaşlarınızla buluşun, KKya girin,
inanın unutacaksınız. Yeter ki hakkında birşeyler öğrenme isteği duymayın.
Mantığınızla hareket edin artık, bu işte duygusallığa yer kalmamış çünki.

:teselli:
Elbette geçecek biliyorsunuz değil mi?
Ölüm acısı bile hafifleşiyor aşk acısı mı sizi yerle bir edecek ?
Gidin tatilinize karşılaşın hiç farketmez,
o sizi başınız dik görecek ya o bile yeter.
Utanmaz ya, şu hayırlı ayda kötü bir şey demeyeyim diyorum zor tutuyorum kendimi alsanaalsanasmile
Kendinize meşgaleler bulun, arkadaşlarınızla buluşun, KKya girin,
inanın unutacaksınız. Yeter ki hakkında birşeyler öğrenme isteği duymayın.
Mantığınızla hareket edin artık, bu işte duygusallığa yer kalmamış çünki.

evet canim haklisin..onun hakkinda birseyler ogrenmemek en mantiklisi...buzamana kadar ondan birsey ogrenirim diye bekliyordum salak gibi...ama ondan haber almak ozelliklede hayatinin cok iyi gittigini bilmek kahrediyor beni...

Unut gitsin diyeceğim ama kolay değil.Allah yardımcın olsun.Ama artık yapcak bişey kalmamış.Kendini topla hayatına bak.Onun için kendini paralama.Allah hesabını sorar.Kullanmış seni lütfen topla kendini artık .Hayatın tadını çıkar artık yapcak bişey yok evlenmiş.

Unut gitsin diyeceğim ama kolay değil.Allah yardımcın olsun.Ama artık yapcak bişey kalmamış.Kendini topla hayatına bak.Onun için kendini paralama.Allah hesabını sorar.Kullanmış seni lütfen topla kendini artık .Hayatın tadını çıkar artık yapcak bişey yok evlenmiş.

bu saatten sonra birseyler beklemiyorum artik..hem evli hemde cocugu var..en onemliside aldatildim kandirildim...bunlari sineye cekip birseyler olacagini dusunmuyorum zaten...tek istedigim bana yasattiklarinin bin beterini yasatsin yaradan..tek istedigim o kötükedihüso

Merak etme canım kimsenin ahı kimsede kalmaz..
Göreceksin günün birinde oda çok acı çekecek..
Emin ol kalmıyor kimsenin ahı kimsede kalmıyor..

Bir insana mana bulduğunda, kınadığında dahi, aynısı başımıza geliyor ki ahtan, yıkılan hayallerden söz ediyoruz burada..İlahi adalet denen birşey gerçekten var..Son yaşadıklarımdan sonra buna adım gibi eminim..

Üzülme diyemem, üzüleceksin..Hatta üzül, ağla ağlayabildiğin kadar, kendini iyice boşalt ki, zamanla içinde ona ait hiç birşey kalmasın..

Yaşadıkların gerçekten çok ağır ama iyi yönünden bak olaya..Verilmiş sadakan varmış bitanem..Allah seni böyle bir adamla evlenmekten korumuş..

Dilerim yaşadığın kötü anıları unutturacak iyi bir insanla karşılaşırsın bundan sonra..

Okuyunca o kadar cok üzüldüm ki anlatamam ..
Yazık , Beddua etmekte cok haklısın .. Umarım her işi bozulur .. Cok acı cekmişsin ..
Hrsey istediğin gibi olur insallah bundan sonra canıım .

Okuyunca o kadar cok üzüldüm ki anlatamam ..
Yazık , Beddua etmekte cok haklısın .. Umarım her işi bozulur .. Cok acı cekmişsin ..
Hrsey istediğin gibi olur insallah bundan sonra canıım .

evet canim cok aci cektim, kahroldum..okadar guveniyordumki ona inanmamistim bile..ama insallah her isi bozulur...bu capkinlik yuzunden unide basina bela alirkötükedihüso

canım yaşadıkların yenilir yutulur şeyler değil üzülme demekle elden bişey gelmez ama ben sanada çok kızdım
hiçmi bu adamın ne karakterde olduğunu anlamadın..hadi anlamadın nasıl ona kntr alırsın nasıl para yollarsın nasıl gururuna yedirdin böyle bişeyi genç kızsın bende genç kızım ama kimseye 1 kuruş koklatmam gururma yedirmem... bu 1...

2,si.farzedelimki bu adam evli olmamış olsaydı böyle karaktersiz bi adamla evlensen mutlu olabilir miydin ? hayır...

yaşın daha çok küçük daha yeniden aşık olursun şuan olayın şokuyla piskolojin bozuk az gözlerini aç yeni gelicek olan kimseyi engelleme ama bu sefer daha akıllı davran

hepimiz ilk sevgilelerimizlemi çıkıyoruz hayır ?? hiçbirimiz aldatılmadımı yooo bende aldatıldım a.s
ama şimdi yıkılmadım ayaktayım buyrunnnnnnnnn bende çok üzüldüm piskolojim bozuldu hemde 4 yıl ama sonuç olarak

şimdiki aşkımlada çokkk mutluyummm :nazar: :asigim: o eski halimden eser yok şimdi :içelim: hihoyyyt

Yok artık :bbo:
Ne kadar şeref kelimesine uzak bir insanmış o öyle...
Her şeye rağmen kurtulduğuna sevin.
Eşini aldatıyormuş bir sürü yalanlar numaralar...
Bu adamla evlenip amcasının kızının yerinde olsaydın daha mutlu olmayacaktın herhalde?
Şükret binlerce defa...
Allah'ın sevgili kuluymuşsun... a.s

canım yaşadıkların yenilir yutulur şeyler değil üzülme demekle elden bişey gelmez ama ben sanada çok kızdım
hiçmi bu adamın ne karakterde olduğunu anlamadın..hadi anlamadın nasıl ona kntr alırsın nasıl para yollarsın nasıl gururuna yedirdin böyle bişeyi genç kızsın bende genç kızım ama kimseye 1 kuruş koklatmam gururma yedirmem... bu 1...

2,si.farzedelimki bu adam evli olmamış olsaydı böyle karaktersiz bi adamla evlensen mutlu olabilir miydin ? hayır...

yaşın daha çok küçük daha yeniden aşık olursun şuan olayın şokuyla piskolojin bozuk az gözlerini aç yeni gelicek olan kimseyi engelleme ama bu sefer daha akıllı davran

hepimiz ilk sevgilelerimizlemi çıkıyoruz hayır ?? hiçbirimiz aldatılmadımı yooo bende aldatıldım a.s
ama şimdi yıkılmadım ayaktayım buyrunnnnnnnnn bende çok üzüldüm piskolojim bozuldu hemde 4 yıl ama sonuç olarak

şimdiki aşkımlada çokkk mutluyummm :nazar: :asigim: o eski halimden eser yok şimdi :içelim: hihoyyyt

evet canim haklisin ona asla para gondermemeliydim..ilk zamanlar cok olmasada parasi vardi yani basindan beri gondermedim ama sonra isleri bozuldu felan,babamdan istemeye cekiniyorum dedi..bende yurtdisinda oldugum icin onunda heran internete girmeye vakti olmayinca..ona olan ozlemimden hasretimden salak gibi parada gonderdim kontorlerde aldim...yani okadar ser....zmiski cocugu varken utanmadan trde yanima geldi..gezdik beraber...ne arayan vardi nede soran yani suphelenecek bir durum olmadi..:(((((

Yok artık :bbo:
Ne kadar şeref kelimesine uzak bir insanmış o öyle...
Her şeye rağmen kurtulduğuna sevin.
Eşini aldatıyormuş bir sürü yalanlar numaralar...
Bu adamla evlenip amcasının kızının yerinde olsaydın daha mutlu olmayacaktın herhalde?
Şükret binlerce defa...
Allah'ın sevgili kuluymuşsun... a.s

evet canim sukur ettigim o zaten..onu buraya getirip adam ecedektim rahatlikta olacakti ve burdada eminim uslu durmaz ve bu gecn yasimda daha kotu seyler yasaya bilirdim..allaha bin sukurki kurtuldum ama allah yanina koymasin suan hayati mukemmel gidiyor...ama birgun yerin dibine soksun

Back
X