Mahallede yangın varken o...pu balkonda saçını tararmis ! Sizinki bu sozdeki gibi olmuş .asla affetmeyin pisligiyle yaşasın kendinize çocuklarınızla tertemiz bir hayat kurup yaşayın.
Aynen öyle Allah’ın izniyle bundan sonra mutlu olurum boşanmayı da çok geç olmadan halledeceğ
Evet çok şey çıkardım yaşananlardan hepsi bana tecrübe oldu verdiğim kararın aksi olmaz asla ihanetin bahanesi olmaz daha önce yapmak gerekeni geçte olsa yapacağım artıkBundan sonra ne yapmak istiyorsunuz bunu düşünün geçmişe çok takılmayın. Hepsi birer tecrübe diyelim. Önemli olan bu tecrübelerden gereken dersi çıkarttınız mı ve bu dersleri bundan sonraki yaşamınızda kullanabiliyormusunuz, önemli olan bu.
Zaten herşeyi yapacağım doğru söylüyorsunuz can çıkar huy çıkmaz bitti Artık acımak çocukları da hak etmiyor zaten zora düştülermi cocuklar kıymete biniyor onlar içinUzaklaştırma kararı aldır bundan ne koca olur ne baba serefszin teki boşa gitsin sende biliyorsun ki ömür boyu aldatmalari bitmiycek asla dönme ona..
Çok teşekkür ederim maalesef herşey yapabilir ama dedim ya herşeyi göze aldım artıkBoşanirsan ölürsün mu diyor bir de karaktersiz herif
Bir sey yapar mı peki yoksa kabadayılık peşinde mı?
Yasin daha küçük 25 ne ki insallah cocuklarinla çok guzel hayatın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?