Aldatıldım çok kötüyüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi inciitanesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kanı beş para etmez biri için ağlanır mı...
kıçına tekmeyi vur gitsin...:1closedeyes:

bu beni aldatan ş...sizin benden gizli açtığı msn sinde 500 kişi varmış hepside kız bunların hepside o... yaa kendisi söyledi çok ayıp şeyler var dedi o benim msn deil arkadaşımın dedi sonra ben kesinlikle onun olduğunu öğrendim bi şekilde utanıyorum ya böyle birini nasıl sevdim nasıl göremedim gerçek yüzünü ya

böyle biri için hiiiç üzülme bence tatlım...
deymezzlmaz:

Hadi bu herif boyle de 500 kız nasılmış anlamadımki. Ya harbiden saf mı oluyorlar yoksa kaybedecek bir şeyim yok mu diyorlar. Cidden çok değişik tiplerle karşılaşıyorum. Ben namusum söz konusu olduğunda dünya başıma yıkılır bir olumsuzlukta. Ama bunlar kucaktan kucağa resmen. 500 kişi ama bu kızların hepsi bildiğin manasıyla değildir sadece msn eklemiştir o kadar.

telefonda arayan birine msn verebilicek insan salak olmalı ciddi düşündüğü bi ilişkisi varsa

Güzelim senin suçun yok ki, inan bana ben asla aldatılmam diyen bir insan çok büyük konuşmuş olur. Evet biz kadınlar kör olmamalıyız, körü körüne güvenmemeliyiz, ama bir noktadan sonra da malesef kadere kalıyor iş. Eğer adamın içinde şerefsizlik varsa yapıyor işte. Sen yine erken fark etmişsin. Boşver gitsin, zaten seni hak etmiyormuş ki. Daha ne iyilerini bulursun

Valla bunlar öyle canım. Ben bir çok kişiden bu tarz sitelerde insanların günübirlik ilişkiler için arkadaş olduğunu duydum. Yani işi pişiriyorlar, sonra sen yoluna ben yoluma. Yolda görseler tanımazlar birbirlerini ve bunu yapanlar hayat kadını falan değil, para için yapmıyorlar. Alan memnun veren memnun hikayesi ama nasıl mideleri kaldırıyor, onu bilemicem.

Bakın benim netten tanıdığım bir erkek var bekar bu. Oyle cok samimiyetim yok ama anlatır bana. Bu diyor bana netten sohbetten görüsüyorum sonra msn tel ondan sonra reelde görüşüyorum. Görüştüklerimin hepside sonu bir birleşmeyle bitti dedi. Nasıl yani dedim e tabi o yolun yolcularıysa normaldir dedim. Ama bazıları da bekar hatta türbanlı filan bile var dedi. Ama karekterini biliyorum bu şahsın bir de çok duyduğum için normal bunlar. Şu an 40 yaslarında bekar bir bayanla birlikte kendisi 29 yasında sırf cinselliğe dayalı ve o bayan zengin baya. Hatta kadın buna hesap açıp para bile yatırıyormuş. Kusura bakmayın arkadaşlar biraz iğrenç oldu. Ama bu sanal alemde neler olduğuna dair sadece küçük bir örnek. Tabi sen bu sahısla ne gorusuyorsun diyebilirsiniz öyle gorusmem yok sınırlı ortamda anlattıgı seyler.

evlenmeden arkadaşınızın gerçek yüzünü gördüğün için çok şanslısın bence....
bunun için şükretmelisin...
emin ol zamanla unutursun...
onun için üzülme bile...

tecrube yedigimiz kazıkların bileskesidir bu dunyada paranın bile satın alamayacagı insanı pisiren icini yakan gozlerini bazen bir omur yasartan büyümek dedigimiz olgunun temel ögesidir ara ara gozumuzun yasa kalbimizin acıya ihtiyacı var bırak onların da karsıladıkları bize kattıkları bu olsun pisman olup donecektir ama geri donup bakarsan ardına sucun tamamı senindir insanın en onemli ozelligi secebilmektir ölümüne askın da kabul edemeyecegi hatalar vardır bir insan bir hata yapıyorsa onun sucudur aynı hatayı tekrarlıyorsa o tavizi verdigin icin senin...tek dogdun tek oleceksin bi yerden sonra kimse vazgecilmez degildir_

sen nie utanıosunki güselim.utanması gereken karşındaki aşağılık insan.bırak ne hali warsa görsünn.hiçte canını sıkma.unutma altadan aldanır :teselli:

canim temiz kalpliymissin ki ruyalarinla da olsa malum olmus. Ne guzel bak yolun basinda donmussun. Emin ol bu acilar cok gelip gecic, iyi ki evlenmemissiniz. Allah simdiden gozunu acmis senin ve gercek yuzunu gostermis sana bir skeilde.

Otur kalk dua et.

Hiç üzülme kı.ına attığın tekmenin mutluluğunu hissetmeye bak canım zemuszemus

Kız Inciitanesi unutmak en kolayıııı Nasil yani ? diosan DİNLE ayrıldığın kişinin eskiden sevgiliydik diye görmezden geldiyin yada aman yapdıysa yapdı deyipde üzerinden geçdiyin şeyleri hatırla. Örneğin kotü huylarını bana bunu yapmışdı zamanında felan. Bunları düşünmek rahatlatıyo yani hani haketmiyodu beni zaten deyipde kolayca unutuluo Ben bi sefer denedim direk unuttum en fazla 1 gün deprosyona giriom ondan sonra VUR patlasin ÇAL oynasın bu hayat böyle geçmez hey bu hayat böle geçmez hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

incitanesi, asla bir daha bakma onun yüzüne, asla ikinci şans verme,
evli olsan başka türlü konuşurduk ama yaşın genç, evli değilsin, inan bana sevgi aşk bunlar hikaye...

emin ol unutamayacağın şey aşkın sevgin değil, hazmedemezlik seni delirtecek sen de unutamıyorum sanacaksın...

senden bir tane var, o adama artık (herkesin affına sığınarak söylüyorum) s.müğünü bile atma...

Şaka Değil valla bende rüyamda gördüm nasıl bişey bu yahuu ne ağlarayarak uyandım sormayım 3 yıllık bi ilişkiydi biizmki 2 tarafta istemiyordu biz deli gibi ama ne deli gibi aşıktık üniversiteden beri ikimizde iş güç sahibi olduk eşya almaya başlıyoduk ailler istemiyoya biz kendmiz alcaz dedik rest çektik yani
rüyanın ardından hergün aynı otobüsler işe gittiğim biz kız vardı aynı yere oturuyoruz yani bi akşam sevgilim beni otobüse bindirdi kız yanıma geldi sizin yanınızdaki kimdi dedi ben sevgilim dedim o benimde dedi ŞOKKK
meğer rüyamla paralel onlada çıkmaya başlamış kızı aldım bizim evegeldim kız telefon açtı birazkonuştu ben aldım telefonda karşıdaki kalp atışını duydumama dumur oldu
beni sormayın yıkıldımsevgime aşkıma ve aileme okadar restima karşııı
günlerce işe çiçekler yolladı kapımda bekledi ama içimde yanan ateşi sormayın aldatılmak çokk acı
sonrasını merak ediyosanız ben okadar seviyodumki veaslında onunda beni sevdiğine emindimki nasıl yaptım bilmiyorum onu affettim
annemle çok uzun sürekonuşmadık buyüzden zamanla herşey daha iyi oldu diyim size en sonunda 2 yılgeçti bizevlendikk şimdi 4 yıllık evliyizz 3 aylık oğlum var içimde hiççç şüphe yok yok bidaha olurmu diye
nasıl bilmiyorum olursa ne olur biliyorum ama bebekte olsa ben yokum bidaha
erkekler hevesli oluyo aç oluyo bayanlar kadar akıllı ve sabırlı değiller neyazııkkii

arkadaşlar bazen ne kadar hislerimiz güçlü oluyor dimi.. temiz kalpliliğinizden dolayı gerçeği göstermiş tez zamanda Rabbim..
benim de samimi olduğum bir ablanın başından şöyle bişey geçmişti..
kocasının o sabah öpesi gelmiş bu ablayı.. o da sıkılmış boğulmuş;
"aman git başımdan arzu öpsün seni demiş" bir anlık darlanma ile kocasına..
öylesine demiş yani kafasında bişey olmadan..
kocası da demişki "sen arzuyu nereden öğrendin.., yoksa özlemmi gördü bizi o mu ispiyonladı"..
abla geldi anlattı bana şok oldum.. meğer kocasının bizim okuldan bir sevgilisi varmış..
oda tamamen böyle öğrendi kocasının onu aldattığını..
tesadüfe kocası bile şaşırdı.
ama tesadüf bişey yok ki..
kalpleriniz temiz arkadaşlar.. Allah gösteriyor işte..
Sabrını da verir siz dua edin ki..

Birine çok güvenmeyeceksin..Güvendiğinide belli etmeyeceksin..
Babana bile güvenme dememişler boşuna değil mi?
Unutmaya çalışıcaksın ki zaten herşey aynı kalmıyor tabiki bu olayı unutmayacaksın ama şimdi ki kadrda üzmeyecek senii:umursamaz:

kolay unutacaksın ve yıllar sonra bu zamanlar gülerek hatırlayacaksın
salllllllllazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…