Aldatıldım çok kötüyüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi inciitanesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

inciitanesi

Ziyaretçi
slm arkadaşlar erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyorduk o kadar emindimki beni sevdiğine bana yanlış bişey yapacağı hiç aklımın ucuna bile gelmedi 16 aydan beri çıkıyorduk ve geçen beni aldattığını öğrendim ben bi rüya görmüştüm beni aldatıyordu rüyamda benim rüyalarımda hep gerçek çıkıyordu bende bi deneyim onu dedim gece arkadaşıma numarasını verdim arkadaşım çağrı attı oda aramış arkadaşım demişki yanlışlıkla oldu fln demiş konuşmaya başlamışlar msn istemiş ben bunu duyunca deli oldum ya msn sini vermiş arkadaşım bende msj attım sende iste bakım benden gizli msn si varmışmış dedim istedi ve benim bilmediğim bi msn si varmış onu vermiş benden gizli bi msn açmış onu kullanıyormuş ve dün bi kaç tane arkadaşlık sitesine üye olduğunu öğrendim buldum şifresini ve girdim baktım hep kızları eklemiş birinede msj yollamış seninle tanışmak isterim fln diye gördüklerime inanamadım şu an ağlıyorum beni nasıl kandırmış bu zamana kadar hiç beklemezdim ayrıldık ama hala yalan söylüyor gece tlf meşguldu kimle konuşuyordun dediğimde tolgayla konuşuyorum dedi bana yalan söyledi bende dedimki o konuştuğum benim arkadaşımdı dedim evet biliyordum fln demeye başladı herşeyi sana anlatacaktım dedi o msn benim değil diyo inanmadım dün araştırdım o msnyle bi kaç tane arkadaşlık sitesine üye olmuş fotoğrafını fln koymuş onun gibi birini nasıl sevmişim ben ya üzüntüden iyice hasta oldum ya

inanmayacaksın ama eski sevgilimin beni aldattığını bende rüyamda görmüştüm aslında bir kabusmuş tabi ki :roflol:
hiçççç üzülme ben çok acı çekmiştim bizimde 15 aylık bir ilişkimiz vardı ve bana evlenme teklif etmişti salak şey nitekim ayrıldık ki ayrılırken bile ağlıyordu çok üzüldüm acı çektim ama bitti geçti şimdi evliyim mutluyum huzurluyum o kadar basit bir adam için üzüldüğüm ağladığım zamanıma acıyorum

bas tekmeyi bir an bile düşünme asla asla aslaaaa değmezzzzlmaz:lmaz::umursamaz:

canim sen neden kotu oluyorsun ki?
ne guze; yalaniini yakalamissin vur tekmeyi onune bak
daha lisedesin zaten
birak ne hali varsa gorsun yahu.

benim bu zamana kadar gözüm körmüş ya ama oda seviyordu neden böyle bişey yaptı bilmyrm belkide sürekli kavga edip ayrılıyorduk o yüzden yaptı heralde bizde evlenecektik annesini bize getirdi tanışmak için bide biz ayrı şehirlerdeyiz

Ne hikmetse ben bugune kadar evet sefgilim seni aldattım diyen bi erkek görmedim ve duymadım. kolkola dudak dudaga yakalasan bile " bildiğinnn gibi değiiiiiiilll" diyecek kadar kadınları aptal yerine koyanlar var.
bu neden?? fazla duygusalız. aptal konuma düşürülmeye hazırız. affedici herdaim kızlar oluyor. Aynı konumda bi kız olsa o erkek onun adını bile anmaz sonsuza dek..

Yoooooo kızlarrr bunu haketmiyoruzz!!!!lmaz:
dinleme bile onu. müsade etme bile bile artık sana acıklama yapmasına. kalbin cokk fazla kırılmıstır ama olmusla ölmüşe cagre yok

bizde ayrı şehirlerdeydik

bak canım sana abla tavsiyesi aynı gökyüzünü paylaşmayınca birçok şey yarım kalıyor

ki ben benim salağa en başta demiştim biz seninle çok iyi arkadaş olabiliriz dost olabiliriz ama sevgili ?? çünkü aramızda hep mesafeler olacak hiçbir şeyi aynı anda yaşayamayacağız aynı yağmurda ı

ıslanamayacağız örneğin...

daha çok küçüksün kimler gelip geçecek ooooo

hiç üzme kendini değmezdüşünmeye acı çekmeye öyle biri girerki hayatına unuttur herşeyi

ve benim öğrendiğim en önemli şey ne oldu biliyormusn

Erkekler rüzgara karşı duracaklarını herşeyin üstesinden geleceklerini söylerler ama önce onlar yorulup boynuzu takar defolup giderler...

bitti artık zaten hatlarımı kırdım asla affetmem çok üzgünüm çok seviyordum ama unuturum unutmak zor olacak ama unutacam onun gibi biri beni haketmiyor

bencede bırak gitsin.seven insan böyle davranmaz..sana koca mı yok.))elini sallasan ellisi:))

ya ben çok safmışım nasıl inandım ona o benim ilk sevgilimdi o yüzden bilemedim böyle yapacağını

tatlim sunu asla unutma
aptal olan kor olan aldatilan degildir
aldatan en buyuk aptaldir
aldatan zaten en buyuk kotulugu kendisine yapmistir
seviyor gibi yapmis
karsindakini oper gibi yapmistir
yani en guzel duygularin adini kirletmistir
ama senin icin oyle mi
sen en guzel duygularini yalansiz katisiksiz yasadin
sen erdeminle yasadin
o yuzden aldatilan sen degilsin..
kendini uzme..

üzmemeye çalışıyorum ama elimde değil üzülmemek

Üzüntü değil seninki sadece birine güvendin onun yaptığı bu hareketle benliğin yara aldı. Sen o buna üzüldün. O şahıs değmezmiş işte hem 16 ay boyunca muhakkak zihninin bir köşesinde onun aldattığına dair düşünceler geçmiştir. Bana göre kalp kalbi bilir ama biz kadınlar sevdiğimiz zaman olumsuzlukları görmezden gelme eğilimindeyiz. Hem rüya zaten biliçaltımıza ittiğimiz düşüncelerin dışa vurumudur. Yani hani gayba ait bilgilerin olduğu bir rüya olmamış seninki zaten hep kuşku varmış sen bastırmışsın ve artık o kuşku rüya yoluyla artık anla yahu bu adam düzgün kösele değil aç gözünü demek istemiş. ıyi yapmışsın araştırmışsın boşver bu kazanova kılıklı mendeburu sen daha iyilerine layıksın. Belliki içinde bir açlık var onu tatmin etmeye çalışıyor sen değerlisin böylesine başka tür bayanlar lazım.

canım zaman herşeyin ilacıdır,yıllar geçince yüzünü bile hatırlamayacaksın..şükretki karşına çıkmış yaptıkları..sakın sözlerine kanma,bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler..şimdi arkadaşlık sitelerinde yazıştıklarıyla mutlu olsun bırak...hayatta en önemli şey sağlık sakın ağlama..hep olumlu düşün ve seni neşelendirecek insanların yanında bulun..onun yaptığı şeyi düşünüp düşünüp ağlama..işe yaramaz...her aldığın nefese şükür..bırak o senin için üzülsün..

Canım erkek arkadaşının tavrı elbetteki son derece yanlış ama seninde onu denemen çok yanlış bence neden deniyorsunki arkadaşına numarasını vermen al ara demen yanlış yani çocukca şeyler bunlar. Benimde 7 senelik beraberliğim var birgün bile denemeye kalkmadım. ıster erkek arkadaşın isterse eşin olsun bu şekilde denemek hiç doğru değil. Birşeyi fazla deşersen mutlaka bişey bulursun bu hangi konuda olursa olsun böyle.

yok yok bu erkeklerde bi asalaklık var gerçektenn :umursamaz:
nedense bi kadından gelen mesaj çağrı yada bi arkadaşlık talebi olunca kendilerini kaybediyolar kafamçokkarıştı
hemen bi heyecan sarıyoo bi merak sarıyo bunlarıı delikafadulden
ellerinin altındaki en kıymetli olsa bile gözleri görmüyooo
doyumsuz bunlar yaaa
biz saf saf bunları seviyoruz değer veriyoruz bunlar herkesi seviyor
olan bize oluyo yaaa
salla gitsin tatlımm
şükretki göstermiş gerçek yüzünü ya bi ömür saklasaydıda hayatından bi sürü kadın geçseydi senleykenn
zararın neresinden dönsen kardıırrr..bigün seni seven bi insan çıkacak karşına sen ona hazırla kendini onu ekle hayatına...kaydirigubbakcemile5

ya inan böyle bir erkek(!) için üzülmeye değmez :sm_confused:
iyiki çok geç olmadan öğrenmişsin çirkin karakterini cnm üzülme nolur bu kadar :teselli:

çocuk bu eski erkek arkadaşın
yani bu davranışları çocukca
her kız böle benzer şeleri yaşar ve tecrübe edinir
bence gördüğün iyi olmuş bak önüne daha yaşın genç daha aşık olup seveceğin çıkacak önüne
biliyorum üzülüyorsun ama geçicek..

bencede sakın affetme yoksa yine yapar..bende bir yakalasam aynısını yapıcam da allah düşmanımın başı bile vermesin inşallah aminn..cok zor bir durummm yaa allah kahretsin şu doyumsuz erkekleri şeytan diyo ki bu kadar sadık olmamızı hakediyorlarmı diyoo..ama kafaya koydum bende onunla bununla konusucam artık..dinimizde bile var kısasa kısas artıkk...

arkadaşlar çok sağolun ya içim rahatladı biraz çok acı çekiyordum çok ağlıyordum değmezmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…