• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım, çok üzgünüm.

yokbezey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
23
11
3
Merhaba, ben 28 yaşında özel sektörde çalışan birisiyim. İyi bir mesleğim var. Hayatım boyunca hiç kimseyi sevmemiştim. İlk önce eğitimime sonra mesleğime odaklandım. Hiç ilişki konularına öncelik vermiyordum. Ama içten içe sevip, sevilmek istiyordum. Daha sonra birisiyle tanıştım. Onu tanıdıkça aşık oldum. Benim gözümde çok merhametli iyi kalpli birisiydi. Ailevi durumlarda sıkıntısı vardı. Hep onun için üzülürdüm. İstiyordum ki ailevi konulardan dolayı şanssız, ben onu mutlu edeyim bu hayatta. Hep mutlu olmasını istedim. Derdini dert bildim. Her zaman dinleyip, destek oldum. Benim için ilişki sadece gülüp eğlenmek değil. Birbirine destek olmaktır da. 2 sene boyunca birlikteydik. Ve 2 senenin sonunda onu hiç tanımadığımı gördüm. Yani bu kadar süre boyunca merhametimle, vicdanımla beni kullanmış. Onun için çok şey yaptım. Kendisi daha önceki kız arkadaşı tarafından aldatılmış. Kız bir çok erkekle görüşüyormuş. Görüştüğü erkeklere çıplak fotoğraflar atmış. Bu fotoğraflar erkek arkadaşımın ve annesinin eline geçmiş. O erkeklerle cinsel birliktelikleri olmuş. Erkek arkadaşım bunu öğrenince 1 sene boyunca kendine gelememiş. Biz ilişkiye başladığımızda hep daha önce aldatıldım sende yaparsan yıkılırım gibi konuşmalar yapıyordu. Bende ona kendimin başına gelmesini istemediğim birşeyin başkasına yapmam diyordum. Ki o da benim aldatılmayı affetmeyeceğimi biliyordu. Bunu bile bile o eski kız arkadaşıyla 6 ay boyunca görüşerek beni aldatmış. Öğrenince şoka girdim. Ona böyle bir kötülük yapmış insanla beni kaybedeceğini bile bile nasıl görüşebildi anlamıyorum. Mantığıma sığmıyor. Kızın ailesi de kızın aldatmasını destekliyormuş. Yani aile yapısı olarakta tuhaflar. Onların evine girip çıkmış bu süreçte. Kız bana ulaşınca öğrendim. Tatile bile gitmişler. Tabi kız benim iyiliğim için değilde benim aradan çekilmem için iletişim kurdu. Zaten büyü gibi işlerle ilgilenen bi kız. Neyse şimdi erkek arkadaşım köpek olmuş durumda. Beni affet diyip yalvarıyor. Beni çok seviyormuş sözde :) Asla asla affetmem. Aileme bile söyledim. Hani affetmek gibi salaklık yaparsam beni engellesinler diye. Neyse yaşadığım durumun hala şoku içindeyim. Nasıl, niye, neden diyip duruyorum. Bir de evlilik düşünüyorduk. Bir yandan ya onla evlenip daha sonra öğrenseydim diye şükür de ediyorum. Hani o kızın zaten bana yazacağını baştan biliyordu. Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir

Dua et kurtulmuşsun. Eski sevgilin hem kızı gelip sana kötüleyecek hem sana kötülediğin kızla seninle beraberken beraber olacak. Seni aldattığının haberini de kıza verdirtecek… bazıları çok g*vat. Berbat bir insanla ilişki yaşamısın ve yat kalk dua et ayrılmışsın.
Şükrediyorum bende. Yani kız bana ulaşmasa ben belki daha da devam edecektim bulununla. Belki daha da kötü şeyler olacaktı.

Bir söz vardır ya deveye diken, insana .... yaranır diye. Öyle gerçekten. Anca öyleleri değerli olur bu salaklar için. Unutamamış belli ki, ilk fırsatta da dönmüş exe. Hayır midesi nasıl aldı acaba, ailesine gelin diye o kadını nasıl götürecek. Herkes layık olduğuyla kalsın. Bir daha size bir şekilde ulaşırsa da "layığını buldun, senin hak ettiğin kadın o, bana layık değilsin, hadi şimdi ikile" diyip gönderin.
Siz de bi sadaka falan verin bu manipülasyoncu şerefsizden neyse ki erkenden kurtulmuşsunuz.
Benim bu erkolara güvenim de bitti malesef. Aldatıldım diyen, yaralı olan bile gidip ona değer vereni aldatıyor. Ne olacak bu işin sonu, nasıl kime güveneceğiz bilmiyorum.
Bu olay zaten sadece erkeklere değil genel olarak insanlara karşı güvenimi sarstı. Gerçekten birbirlerine aşırı layıklar

Ucuz atlatmışsınız.
Sizi yarabandı olarak kullanmış.
Burdan çıkardığınız dersle artık kimseye kurtarıcı olarak bir ilişkiye başlamazsınız.

" eski kız arkadasi onu aldatmış bir sürü erkekle birlikte olmusmus" bla bla. Bunları okurken, bunları söyleyen erkek kesin sizi aldatmistir diye içimden geçirmiştim, yazımızın tümünü okuyunca yanilmadigimi gördüm.bu tarz laflar eden erkekler karaktersizin önde gidenidir , ve asıl aldatan kendisidir net! Kişi neyse, fikri neyse karsisindakindennonu bekler. Ben kızın aldattığına bile inanmıyorum, ama şimdi bunu benimle tartışmanizi istemiyorum. Sizi aldattiysa konuşacak çok da birsye yok. Aldatılmak ve saf yerine konmak çok kötü bir duygu. Bu igrenc adama inanmamanizu kendj yolunuza bakmanızı diliyorum

Bu olay zaten sadece erkeklere değil genel olarak insanlara karşı güvenimi sarstı. Gerçekten birbirlerine aşırı layıklar
İyi tarafından bakın tecrübe sahibi oldunuz. Ergenlerin ailevi sorunları olur çünkü reşit değildir ana babasıyla onların kurallarıyla yaşamak zorundadır, kendi parasını kazanamadığı için maddi durumu yoktur vs. vs. Ama kazık kadar heriflerin de aile sorunu olmasın, işine gelmediği yerde çekip gidebilsin kendine yeni hayat kurabilsin.

Sakın ama sakın eski eşim nişanlım sevgilim beni aldattı şunu bunu yaptı diyen erkeklere inanmayın şans bile vermeyin. Doğru bile olsa gelip size yansıtmamalı. Konudaki gibi tipler bir noktada kadını tırtıklayıp sömürürdü ama sizin maddi kaybınız yokmuş şaşırdım. Düzgün erkekler var hala kapatmayın kendinizi, sadece kırmızı bayraklara dikkat edin.

Merhaba, ben 28 yaşında özel sektörde çalışan birisiyim. İyi bir mesleğim var. Hayatım boyunca hiç kimseyi sevmemiştim. İlk önce eğitimime sonra mesleğime odaklandım. Hiç ilişki konularına öncelik vermiyordum. Ama içten içe sevip, sevilmek istiyordum. Daha sonra birisiyle tanıştım. Onu tanıdıkça aşık oldum. Benim gözümde çok merhametli iyi kalpli birisiydi. Ailevi durumlarda sıkıntısı vardı. Hep onun için üzülürdüm. İstiyordum ki ailevi konulardan dolayı şanssız, ben onu mutlu edeyim bu hayatta. Hep mutlu olmasını istedim. Derdini dert bildim. Her zaman dinleyip, destek oldum. Benim için ilişki sadece gülüp eğlenmek değil. Birbirine destek olmaktır da. 2 sene boyunca birlikteydik. Ve 2 senenin sonunda onu hiç tanımadığımı gördüm. Yani bu kadar süre boyunca merhametimle, vicdanımla beni kullanmış. Onun için çok şey yaptım. Kendisi daha önceki kız arkadaşı tarafından aldatılmış. Kız bir çok erkekle görüşüyormuş. Görüştüğü erkeklere çıplak fotoğraflar atmış. Bu fotoğraflar erkek arkadaşımın ve annesinin eline geçmiş. O erkeklerle cinsel birliktelikleri olmuş. Erkek arkadaşım bunu öğrenince 1 sene boyunca kendine gelememiş. Biz ilişkiye başladığımızda hep daha önce aldatıldım sende yaparsan yıkılırım gibi konuşmalar yapıyordu. Bende ona kendimin başına gelmesini istemediğim birşeyin başkasına yapmam diyordum. Ki o da benim aldatılmayı affetmeyeceğimi biliyordu. Bunu bile bile o eski kız arkadaşıyla 6 ay boyunca görüşerek beni aldatmış. Öğrenince şoka girdim. Ona böyle bir kötülük yapmış insanla beni kaybedeceğini bile bile nasıl görüşebildi anlamıyorum. Mantığıma sığmıyor. Kızın ailesi de kızın aldatmasını destekliyormuş. Yani aile yapısı olarakta tuhaflar. Onların evine girip çıkmış bu süreçte. Kız bana ulaşınca öğrendim. Tatile bile gitmişler. Tabi kız benim iyiliğim için değilde benim aradan çekilmem için iletişim kurdu. Zaten büyü gibi işlerle ilgilenen bi kız. Neyse şimdi erkek arkadaşım köpek olmuş durumda. Beni affet diyip yalvarıyor. Beni çok seviyormuş sözde :) Asla asla affetmem. Aileme bile söyledim. Hani affetmek gibi salaklık yaparsam beni engellesinler diye. Neyse yaşadığım durumun hala şoku içindeyim. Nasıl, niye, neden diyip duruyorum. Bir de evlilik düşünüyorduk. Bir yandan ya onla evlenip daha sonra öğrenseydim diye şükür de ediyorum. Hani o kızın zaten bana yazacağını baştan biliyordu. Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir
Kızın aldatması fln yoktur. Kesınlıkle yalan söylüyor. Kız şule nerden ulaştı.

Şunu düşünmüştüm o zamanlar. Aile için sorunlar kişinin kendi seçiminden kaynaklı olmuyor ya. O yüzden bu detayları önemsememiştim. Ben zaten genel olarak çevreme karşı böyleyim. Herkese verici bi tarafım. Çok fazla vicdan yapıyorum
Ben de sizin gibiydim ve öyle düşünüyordum 20 li yaşlarda. Evliligimden önceki ilişkimde ailesi sorunluydu, kendisi iyi biri dedim eğer mutlu bi yuvası olursa o da mutlu olur değer bilir vs. Hiç de öyle olmadı. İş ciddiye bindikten sonra iyice dengesizlesti ailesi de işin içine girince bi de onların sorunları 🤦‍♀️ Annem hep sorunlu insanlardan uzak dur derdi anlamazdım. O zaman yaşayarak öğrendim ki haklıymış. Ki bende öyle aldatmadır eski iliski sorunlaridir vs de yoktu. Ama ayrıldım. Iyi ki de öyle yapmışım. Sonra eşimi tanırken bu konulara çok dikkat ettim. İlişkilerde alma-verme dengesi önemli. Hep bi taraf verdiğinde sonuç belli. Siz ne kadar kendinize değer verirseniz karşı taraf da size değer verir unutmayın

Sevdikten sonra aile önemli değil diye baktım resmen olaya. Dediğim gibi ders oldu. Bundan sonra herşeyin ayrıntısına bakıcam
Aile önemli, bir yerden sonra herkes köklerinden besleniyor. Asıl mesele ailenin sorunlarının olması da değil. Her ailede sorunlar yaşanıyor. Mesele bunu sürekli dile getirmesi. Ha sorarsınız anlatır, konu kapanır amenna ama sürekli gündemde tutuyorsa hiç şaşmaz maddi ya da manevi sömürüleceksin demektir. Manevi olarak da sömürmüş sizi.

Başka kadınlar hakkında konuşmasına hiç değinmiyorum bile. Direkt uzaklaşma sebebi.

Erkeklerin her sözüne inanmamanız gerektiğini öğrenmişsiniz. Kimsenin eski ilişkisinin veya evliliğinin iç yüzünü bilemezsiniz tek taraftan dinleyerek. Size bir abla tavsiyesi vereyim, bir erkek bir kadını fazla eleştiriyorsa veya bahsediyorsa ya bir his besliyordur yada kendi içinde onu bitirememiştir. Normal bir erkek aldatıldığını filan söylemez zaten. Yinede kıza bilenmeyin bence, sizi büyük bir dertten kurtarmış. Böyle biriyle evlenmiş değilsiniz, bırakın kimin olursa olsun.

Şöyle kızın aile yapısı bir tuhaf. Yani destekleyen kişi anne baba değil tabikide. Ablası ve teyzesiymiş. Yani ben tek ondan duymadım o yüzden. Zaten onları tekrar konuşmaya başlamaları şu şekilde oldu. Kızın yeğeni cezaevine girdi. Ailesi yardım için bunu aradı o zamanlar. Öyle öyle buluşmalar derken sevgili olmuşlar.
Tuhaf ve tehlikeli.. Bunun dışında dert anlatan aglak erkek zaten çekilmez. Erkek dert çözer anlatmaz. Yetim mi sevindirdiniz Hac yolundaki taşları mı topladiniz patili dostlar için barınağa mama bağışı mı yaptınız naptınız bilmiyorum ama mükafatını almışsınız, Allah korumuş:))

Ya o bana ilişki başında bak böyle böyle birşey yaşadım. Benim güven problemim var diye anlattı. Daha sonra bu olay ortaya çıkınca iftira mı yoksa kız değilde bu çocuk mu aldattı acaba diye kızla telefonda konuştuğumda sordum. Doğru dedi. Çocuğun annesi da arayıp anlattı bana. Yani bu yazılanları bende düşündüm tabiki.
Bu konuşmayı yapan adam o kişiyi unutamamış oluyor hatta takıntılı. Mutlaka ileride karşına gelecek demek. İyi ki olmamış bu nedenle. Önüne bak. Seni hak eden düzgün biri gelir zaten

Hiç kimsenin terapisti olma annesi de olma. Gidip sorunlarını çözsünler öyle gelsinler. Ailesiyle de bu kadar yüz göz olma sevgılıyken
Zaten eski sevgilisini böyle kötüleyerek anlatan erkek cidden aklı hala orada olan erkek oluyor. Benim bir exte böyle eski sevgilisinin ne kadar berbat olduğunu anlatırdı. Kuyruk acısıymış 😆kız döndüğü anda dönmüştü. İçinde hala duygu olan insan geçmişi anlatıyor bundan emin olmuştum bu nedenle

Neden nasıl diye düşünürsen kendi kendini yersin hem de boş yere, bazı erkekler böyledir, içinden geçer belasını öpersen bayılırlar sana.
3 sene boyunca onunla olmam için yalvarmış adamla 3 senenin sonunda beraberliğe başladık, grip oldu diye gecenin bir vakti kalktım çorba götürdüm salak gibi sürpriz yapacaktım asdfhhgf
Lobiden aradılar bir kaç kez açmadı, bir şey mi oldu diye telaşlanıp alt katında oturan arkadaşını aratarak yukarı çıktım kapıyı yarı çıplak açtı içerde 3 tane eskort bir de benim andaval tabii:işsiz:
Yani adam nankör pisliğin tekiymiş öğrendik bir şekilde, bazı insanlar böyledir nedeni falan yok dümdüz kötü işte. Üzülmeyin yolunuza bakın.

Ben tanıyorum böyle erkekler; kendisine sadık ve aşık bir kadınla ilişki içindeyken eskiden kendisini aldatan, sevgiliyken gidip başkalarıyla yatan, adamın da yüzüne söyleyen, hatta defalarca yakalanan kadınlarla sevgilisini aldatıp gidip eski sevgilileriyle evlenen.

Gerçekten çok ilginç ama bazı erkekler afedersiniz or.. pu bagımlısı oluyor.

Ya o bana ilişki başında bak böyle böyle birşey yaşadım. Benim güven problemim var diye anlattı. Daha sonra bu olay ortaya çıkınca iftira mı yoksa kız değilde bu çocuk mu aldattı acaba diye kızla telefonda konuştuğumda sordum. Doğru dedi. Çocuğun annesi da arayıp anlattı bana. Yani bu yazılanları bende düşündüm tabiki.
Aradan çekilin geri dönmeyin, aldatıp dursunlar bir birlerini. Ne mide varmış adamda ya. Bu adamdan baba olur mu sence. Köpekler bile sahiplerine bağlı.. köpek olmuş olamaz olsa olsa domuz olabilir 😀

Şu hayatta mutlu etmeye çalıştığınız tek kişi kendiniz olsun. Dışarıdan kimseyi mutlu edemeyeceğiniz gibi, mutlu etme çabası içerisinde olduğunuzda da nankörlükle karşılaşırsınız. Tüm ilişkilerde denge esastır.

Back
X