Yazacaklarim biraz kirici olabilir, simdiden kusura bakma arkadasim.
Bu adam yuzde bir milyon seni tekrar aldatacak. Bak bunu da birisi burada demisti dersin. Cunku adamin artik senin onu terk edecegin gibi bir korkusu da kalmadi. icinden diyodur ki "cok pismanim, seytana uydum, anlik bir seydi, erkeklik duygularim kabardi diyince demek ki esim ses cikarmiyor, devam koccumm"...
Bu adam yuzde bir milyon tekrar harekete gececegi ani kollayacak. Simdi olmasa bile sen biraz bu duruma alistiginda, iki ay sonra, veya bir sure daha sonra... Ve bu sefer cok daha temkinli olacak. Belki baska bir hat ve telefon alacak ve sen belki o telefonun varligindan bile haberdar olmayacaksin ama adam ayni haltlari karistirmaya devam edecek.
Bu adam yuzde bir milyon hala aklinda baska kadinlarla ilgili fanteziler kuruyor. Seni hayal etseydi zaten boyle bir adilik yapmazdi. Bunun seninle bir ilgisi yok, kendini sakin yetersiz gorme. Adamin ici boyle. Erkegin icinde bu tarz dusunceler oldugu muddetce, erkek sadakatsiz oldugu muddetce istersen Victoria's Secret modeli ol, yine de aldatilirsin (ki zamaninda Adriana Lima da kocasi kendisini aldattigi icin iki cocugu olmasina ragmen bosanmisti).
Ama aldatmis bir adami herseye ragmen kabul edip etmemek de insanin kendi tercihi. Ben butun bu olacaklara goz yumarim yeter ki evli kalim diyosan devam et. Ama keske kadinlarimiz biraz daha gururlu olsa. Hala kalkmis diyorsun ki beni hayal etmesi icin ne yapmaliyim. Pes. Benim kocam basit kadinlari hayal edip onlarla birliktelik kurmussa daha mumkunse beni hayal etmesin, cunku zaten ancak hayalinde ve ruyasinda gorur o saatten sonra.. Bir de o adama fantazi ic camasirlari giyip kendini begendirmeye mi calisacaksin. Yemin ederim ben erkek olsam bu durumdan sonra egom tavan yapardi. Iste maalesef bu erkekleri bu duruma getirenler de kadinlarimiz.