Aldatıldım galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba kızlar sevgilimle sorunları çözüp tam mutlu olduk derken dün gece yeni tanıştığı 2 erkekle bir vatsap grubu açmışlar bu sürekli oraya yazıyor bana geç yazıyor bende kavga ettim ss at desim atmadı atmadı gecenin sonunda saat 1.47 o bana ss attı konuşmaların saati 22.34 bende dedim sen beni mi kandırıyorsun ben diğer konuşmaları konuşulduğu anda sildim dedi. Ne konuşuldu dedim her şey dedi. Kız konuşuldu mu dedim evet dedi. Bitirelim bu ilişkiyi dedim iyi bitir nasıl olsa yarın koşa koşa geleceksin dedi. Kızlar bişeyler saklıyor değil mi ve onu o kadar çok seviyprum ki nasıl dayanıcam bu ayrılığa bilmiyorum.

Bırak konuşsun konuşmayan var mı be güzelim.Sıkboğaz edersen daha da itersin öyle işlere.Güvenmiyorsun galiba sevgiline?
Ya ben konuşsun diyprum ama bu çevrimiçi sürekli bana yazmıyor 1 saat sonra yazıyor ss at dedim atmam diyor bişey gizliylr eskiden kimle konuşuyorsun dedğim de X ile konuşıyorum istersen ss atayım diyen adam şimdi o grubu gizliyor

Adam da biliyor cok sevdigini dayanamayacagini, ondan boyle genis genis davraniyor. Nasil olsa ne yaparsam yapayim ayrilmaz kafasinda...
Evet kesinlikle ama bu sefer dayanıcam yani kendime bunu yaptırmıcam ama nasıl dayanıcsm

Ne kadar suni ilişkiler ya
ne konuşuldu herşey
kadındamı evet
ayrılalım evet
yarın koşaşa koşa gelirsin
Bu ilişkide birçokşey var ama sevgi?
Böyle şeyler olmazdı bizde ben uzun uzun yazıyprum saçmalıyorsun yazıyor çıkıyor yine oraya yazmaya devam ediyor

Resmen duygusal acı çektiriyor size.. siz onun umrunda değilsiniz.. sizin gözünüz kör olmuş niye yazmıyor niye ilgilenmiyor niye niye olmuş.. bekliyorsunuz boş boş..
Birde öyle ağır konuşuyor ki.. susuyorsunuz o kırılmasın.. o sizi kırıyor ama..
_ arkanıza bakmadan kaçın.....:KK55:

Bu kadar gurursuz olursanız...
O şahıs da rahatlıkla bu cümleyi kullanır.
Lütfen kendinize değer vermeyi, saygı duymayı öğrenin.

Resmen duygusal acı çektiriyor size.. siz onun umrunda değilsiniz.. sizin gözünüz kör olmuş niye yazmıyor niye ilgilenmiyor niye niye olmuş.. bekliyorsunuz boş boş..
Birde öyle ağır konuşuyor ki.. susuyorsunuz o kırılmasın.. o sizi kırıyor ama..
_ arkanıza bakmadan kaçın.....:KK55:
Tam olarak beni özetlediniz

adam da ne ego varmış koşa koşa geleceksin diyecek kadar
İlk defa bana böyle bir cümle kurdu böyle düşünen adam herşeyi yapa
Iyi bitir yarin olsa nede olsa tipis tipis geleceksin ne demek igrenc. Bu grursuLukla sakin ola msj atma. Su erkekleri soyle pohpohlayip durmayin sonra kendilerini bisey sniyorlar
Zaten her yerden engelledim mesaj atmayı düşünmüyorum o yazacak biliyorum ama işte o söz bişeyleri kırdı bende artık olsak bile eskisi gibi olamayız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X