Aldatıldım görüntüler var acil yardım!

scorpion274

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
69
48
8
34
kızlar daha önceki konumu okuyanlar bilir eşim clup delisi ve eve gelmiyordu 1 hafta önce dışarıçıkıcam dedi izin vermedim senin gönlün olsun diye soruyorum zaten gidicem dedi tartışma sırasında ben ona o bana vurduk 6 günün sadece 2 günü geldi eve oda sabahın 6 sında uyudu ve gitti o uyurken telefonunu karıştırdım kızla otel odasında yatakta çekindiği fotoğraf var ve 10 taneye yakın kızla muhabbet.. Hepsi cluplere takılan kızlar bir kaçıda dansçı. Kızları kapıdan taksilerle karşılamalar görüşmek istemeler kıyafet almak istemeler ve daha neler neler ayrıca bi yazışmada bi kıza kristal var yazmış bu kokain oluyor galiba evimiz kira ben bu evden çıkmak istemiyorum ve ona boşanma davası açmak istiyorum ne gibi haklarım var Nasıl yapabilirim yeterince kanıtım var ne olur yardım edin avukat tanıdığı olan varsa görüşüp yazabilir mi acil lütfen çok zor durumum....

önce resimlerin yedeklerini al ekran görüntüleri vs herşeyi al silinmesi durumunda ortada kalma. bırak evii kirayı falan düşünme gidebilirsen ailenin yanına git ve sağlam bir avukat bul hiç düşünme hemen aç davanı.

Kolaylıklar dilerim ,bir an evvel kurtulun bu adamdan !
Direkt avukata gidin birşey söylemeden size daha iyi bilgi vercektir,

Anlattığınıza göre maddi durumunuz iyi. Bi avukata kendiniz gitseniz hemen?

görüntüleri mutlaka fotografla yada çıktısını al yoksa ispat edemezsin.. evi falan boşver elinde kanıtınla bir avukata git danış

Delilleri saglam bir yerde sakla esine avukatla gorusene kadar hic bir sey soyleme. Avukatinin sana onerdikleriyle yola cik ama yuklu bir tazminati coktan haketmissin. Hakkini alana kadar pes etme.
Allah yardimcin olsun.

Herkes yazmış ama bende sorayım fotoğrafları yedekledin mi?
Onlar senin elindeki koz olacak mahkemeye sununca illaki nafaka tazminat bişeyler alırsın heralde burada avukat arkadaş varsa bi danış

Hepsinin ekran görüntüsünü çek ve kendine at. Bunları avk. Ver yeterli olur

böyle olacağı belliydi.gelişmeleri yazarsanız inş. biz de merak ediyoruz.

Simdi buradan haklari soylemekle olmaz bu is. Doktora ihtiyaciniz oldugunda hangi ilaci kullanayim diye soruyor musunuz? Durumunuz iyiyse gidin hemen bosanma davaniz acilsin. Bosanma isi avukatsiz olmaz. Hele ki isin icinde aldatma varsa ortam cirkinlesebiliyor. Her seyi anlatin, fotograflari, yazisma goruntulerini bastirarak avukatiniza verin. Siz esinizin durumunu bilirsiniz ne kadar nafaka ne kadar maddi manevi tazminat almak istediginizi soyleyin. Zaten onu detaylica konusursunuz.

Durumunuz yoksa baroya basvurup avukat yardimindan yararlanmak istediginizi bildirebilirsiniz, onlar sizi yonlendirir. Ama avukatsiz olmaz, mutlaka yardim alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…