Aldatıldım görüntüler var acil yardım!

Ya kizlar allah askina su donuna kadar al lafini kullanmayin ya.Boyle birsey yok.Benimde her turlu delilim oldugu halde bi bk vermedi hakim.Neymis koca calismiyomus kacak gizli calistigini delillerle sundum yinede yok.Bu kezde kadinin mal varligi kendine ve cocuklarina yetecek derecede var diye yine ne tazminat ne nafaka alamadim .
Koca suclu bulundu ama hakim onun malina kiyamadi nedense.
Coocuklar bende bakimlari herseyi benim uzerime mal yari yariya
Boyle sacma adalet olurmu ya
Ama oluyo demekki
Nerdeyse kocaa madalya takicakti hakim

Boyle kocalari nasil buluyorsunuz inanamiyorum dogrusu .
Sonradan degisti desek bi insan bu denli dönemez .
Evli adamin kulupte barda otel odalarinda dansciyla kariyla kizla isi ne yahu !

Bi avukata direk gidip gorusun .
Rminim kanitiniz dahillerinde tek celsede o bosanmasada hakim bosar

Whatsaptan kendine yolla görüntüleri. İstersen kapının kilidini değiş davanı aç eve alma. Avukat şart

Merhaba ben avukatlik yolunda ilerliyorum sakin kal ve gordugunu belli etme simdilik ve dusunmeden hareket etme cocugun var mi

cep telefonu yazışmaları, internet ortamında yapılan yazışmalar, karşı cinsle otelde aynı odada kaldığını gösteren otel kaydı ya da faturası, otel kamera kayıtları, çeşitli mekanlarda çekilen fiziki temaslarını belgeleyen fotoğraf ve video kayıtları gibi veriler, tanık anlatımları aldatıldığınıza dair kuvvetli verilerdir. Ancak söz konusu ispat araçlarının hukuka uygun şekilde elde edilmiş olması büyük önem taşır. Zira eşinizin bulunduğu ortama ses kayıt cihazı koyarak ses kaydı elde etmeniz, cep telefonuna veya özel kullanımında olan bilgisayarına casus program yükletmeniz, telefonuna dinleme cihazı takmanız, mail şifresini kırarak delil elde etmeye çalışmanız hukuka aykırılık nedeni olmakla birlikte suçtur.

Yazının tamamı: http://www.hurriyetaile.com/sizin-i...m=copy-paste&utm_campaign=copy-paste-with-url

Konu sahibi nerde anlatıp gitmiş ? Çalışıyor mu çocuk var mı kaç yaşındasın neden bunca zaman çektin madem durum böyleydi ??

Hiç birşey söylemeden eşine direk avukata git
Eşinin düzelmesini sakın bekleme ve sakın fotolarını gördüğünü söyleme
O seni düşünmediyse sen onu hiç düşünme sana vuran adamla da aynı evde kalma artık

Böyle bir duruma kaç sene katlanabilirsinki.Bencede boşanman en doğrusu.Nafaka tazminat hepsini talep et.Elindeki resimleri de delil olarak ekle dosyana.Zaten çocuk küçük velayet senin.Gerisini düşünme.Bu adamdan ne koca olur ne baba.

Arkadaşım ben avukatım ama biz de burada ayrıntılı bilgi veremiyoruz. Bazı şeyler var söyleriz ama senin için de bizim için de suç teşkil edebilir. Bizim ki de meslek sonuçta işin ucunda meslekten ihraç edilmek dahi var. Sen bir avukatla yüz yüze konuş, o sana sağlam delil nasıl elde edersin söyler, en iyi bilgiyi öyle alırsın.

Koydugunuz linke bakmadim ama Yargitay'in esler arasinda onemli olanin birbirlerine karsi sadakat yukumluluklerini yerine getirmek oldugunu, esler arasinda ozel olamayacagini belirttigi kararlari mevcut diye biliyorum.

Koydugunuz linke bakmadim ama Yargitay'in esler arasinda onemli olanin birbirlerine karsi sadakat yukumluluklerini yerine getirmek oldugunu, esler arasinda ozel olamayacagini belirttigi kararlari mevcut diye biliyorum.
Evet arkadasim var hayirlisi ins ama zaten mahkeme senden yana olucak bu konuda

Eğer boşanma davası süresince oturduğun evi kaybetmek, maddi olarak dara düşmek ya da eşinin seni darp/tehdit etmesi gibi çekincelerin varsa kanunda bunları engellemek için bir çok yol ve tedbir var. Elindeki kanıtlar her ne kadar hukuka aykırı elde edilmiş olsa da aile mahkemeleri başka türlü delil elde etmenin mümkün olamayacağı gerekçesi ile çoğu zaman bu delillere itibar ediyor. Bu bilgileri bir avukat olarak söylüyorum. Çevrende yardım alacağın bir avukat araştır ve çok da geç kalma. Belli bir süre geçtikten sonra ( mesela 6 ay civarı) mahkeme senin bu sadakatsizliği affettiğin yönünde kanaat oluşturabilir. Bu nedenle fazla oyalanmamanı tavsiye ederim.

Sizin avukat itiraz davası açmadı mı?

Kızlar geldim hareketli geçti bugün o yüzden kusura bakmayın.. İlk önce söyliyeyim yedeklerini aldım hatta ne olur ne olmaz anneme bile verdim. Kayınpederimi çağırdım herşeyi bir bir anlattım ki dükkanı o şerefsizin elinden alSın. Babası çok sinirlendi bundan Ada'm olmaz kızım ben çok üzgünüm bununla işin zor alışmış kudurmuştan beterdir dedi.Otel odasında ki fotoğrafı bilgisayar masaüstüne ayarladım ve o şerefsizi bekledim geldi bilgisayarın karşısına oturttum fotoğrafı gördü ve kısa bir kalp krizi.. İnkar etti tabi biz ilişkiye girmedik diye tabi dedim kardeş kardeş yattınız.. Eşyalarını al defol dedim şuan eşyaları bırakacak bir yerim yok yarın alıcam desi zor bela ikna oldum ama sabahtan kapının önüne koyacam eşyalarını içeri dahi almayacam bende onun işle ilgili sırları var eğer kiramı faturamı ödemeZsen seni şikayet ederim diye de tehdit ettim ağzıma geleni saydım ve çıktı gitti evden. Şimdi yarını bekliyorum.. Eşimin durumu iyi ancak gelirleri kağıt üstünde göstermem mümkün değil babasının üzerine dükkan ve orda sigortalı çalışan görünüyor ama eline geçen paranın haddi hesabı yok. Bir gecede 10.000 tl bile yiyor yani bu Ada'm. Hakim geliri ispat edemezsem bana yine de tazminat verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…