Aldatıldım hemde en olmayacak dönemimde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok eminim zaten kendisi de kabul etti. Yazışmış ama güya vicdanen rahatsız olmuş silmiş. Yanıma geleceği için sildi biliyorum. Bana çok kötü davranıyordu öğrenmesem birde salak yerine konulacaktım bende onu çekecektim. Şimdi bir iyi davranyor anlatamam
hangi suçlu suçunu kabul eder ki ewet konustum kızlarla çokda memnun kaldım mı dicek aynı durumları bende yasadım ama susmak zorunda kaldım şimdi zamanı değil diye biraz kendimi toplamam gerekiyo

evliliğinizde şiddet varsa düşünecek birşey yok, annenizin yanına yerleşin, ona da destek olmuş olursunuz, o da gitsin istediğiyle takılsın, arkanıza bile bakmayın, çocuklar rızıklarıyla doğar, aç kalmazlar merak etmeyin, insanlar da size yardım eder. Bugün sizi döven yarın çocuklarınızı da döver

Başınız sağ olsun. Çok ama çok üzüldüm. Eşiniz de vicdan ve kişilik, vefa yokmuş. Sizi aldatmasından daha çok şiddet ve sizi böyle bir zamanda bırakması, kötü davranması zaten nasıl olduğunu gösteriyor. Umarım kendiniz için en doğru kararı alırsınız. Yeniden hayata başlamak size farklı bir yaşam enerjisi verebilir. Aldatmayı kanıtlamaya çalışın. Bir de boşanacaksanız, ilk adatma ortaya çıktığında hemen avukat vs halletmeniz daha kolay olur, sonrasında genelde daha da utanmaz, arlanmaz hale geliyorlar. Adama yansıtmadan arkadan halledin derim. Hiç acımayın, neyi varsa çocukların üzerine yaptırın ve nafaka, tazminat vs alın. Boşanıp boşanmama konusunda umarım kendiniz için en hayırlısına karar verirsiniz. Allah sabır ve güç versin.

hangi suçlu suçunu kabul eder ki ewet konustum kızlarla çokda memnun kaldım mı dicek aynı durumları bende yasadım ama susmak zorunda kaldım şimdi zamanı değil diye biraz kendimi toplamam gerekiyo

Sizde mi aldatıldınız :/

Çocuklar için aldatma teşebbüsü deyip affedenleri zor olsa da anlıyorum. Ama sizin durumunuzda asla affa yer olmaması lazım. En zor zamanınızda uçkur peşine düşenden koca olmaz. Bi süre annenizin yanında kalın zamanla çocuklar büyür aileniz destek olur iş bulur hayatınızı kurarsınız.

Merhaba arkadaşlar. 7yıllık evli ve 2çocuk annesiyim. Haziran ayında babamı temmuzda da babaannemi kaybettim. İkiside benim en kıymetlilerimdi büyük bi acı ve yıkım yaşarken eşimle ve ailesiyle zaten çok iyi olmayan aramız baya bozuldu. Ben babamın mevlüdü için memlekete gittim 1buçuk ay kaldım. Sonra eşim geldi tavırlı gaddar sinirli halleriyle beni daha da kırdı. Tavrından şüphelendim ve rüyamda babam eşin seni aldatırsa onu affetmem dedi. Bende gece telefonunu karıştırdım arkadaşlık siteleri indirmiş ama tabi çok akıllı ya silmiş yanıma gelirken.sonrası malum tartışma. Ne pişmanlık var ne özür. Aldatmadım girdim çıktım vicdanım rahat diyor. Bi dakka durmak istemiyorum İki küçük çocuk nolur perişan olurlar mı işe girip çalışamam küçüğü emiyor vs. Bana bir şeyler söyleyin siz olsanız napardınız?
Başınız sağ olsun Allah sabırlar versin 🙏eşin destek olacağı yerde köstek olmuş . Malûm olmuş rüyanda sana😔

Merhaba arkadaşlar. 7yıllık evli ve 2çocuk annesiyim. Haziran ayında babamı temmuzda da babaannemi kaybettim. İkiside benim en kıymetlilerimdi büyük bi acı ve yıkım yaşarken eşimle ve ailesiyle zaten çok iyi olmayan aramız baya bozuldu. Ben babamın mevlüdü için memlekete gittim 1buçuk ay kaldım. Sonra eşim geldi tavırlı gaddar sinirli halleriyle beni daha da kırdı. Tavrından şüphelendim ve rüyamda babam eşin seni aldatırsa onu affetmem dedi. Bende gece telefonunu karıştırdım arkadaşlık siteleri indirmiş ama tabi çok akıllı ya silmiş yanıma gelirken.sonrası malum tartışma. Ne pişmanlık var ne özür. Aldatmadım girdim çıktım vicdanım rahat diyor. Bi dakka durmak istemiyorum İki küçük çocuk nolur perişan olurlar mı işe girip çalışamam küçüğü emiyor vs. Bana bir şeyler söyleyin siz olsanız napardınız?
Benim acıma saygı göstermeyen en dağınık halimde fırsat bilip yeltendiyse kiii bence yapmaması degil yeltenmesi bile yeter yani ve ustune vicdan rahatlığından bahsediyorsa kuru ekmek yerim oyle biriyle duramam bir süre bişekilde idare edersin umarim annen kardeşlerin yaninda duran birileri olir enazindan

Yapan emın ol bırdaha yapıyor bunun devamı gelır. Yapmasa bıle en zor zamanızda sızı yanlız bırakıp sızın acınız varken bu sekıl davranan adamla nasıl bır omur gecerkı her zor zamanızda sıze destek olmak yerıne bunu fırsat bılıp baska kadınlaramı kosacak. Annenle kal bence oda cocugunun masrafını karsılasın en basta bırırsen daha az acı cekersın. Sonrasında devam edıp bırdahakı aldatılmada bosanmak daha acılı olur cunku uste cıkacak senı suclayacak ve sen neden affettım dıye kendını yıyp bıtıreceksın. Aldatılma olaylarında erkegın pısmanlıgını gormek kadını daha cok rahat hıssettırıyor. Ikıncıde olmayacagı ıcın sen kendınde bı eksıklık arayacaksın bıldıgın pıskolojık baskı yapıolar kendılerı haklı cıkararak

E hatasını anladı tabii seni kaybetmekten korkmuştur.
Ona ceza olarak tuşlu telefon alın giremesin sitelere.
Evet yanlış yapmış ama en azından sanal yapmış diye avunabilirseniz eğer bir şans daha vermeye değer.

Dogru, konu sahibi kocasini yatakta yakaklayincaya kadar devam. Ve onda bile "kadin kuyrugunu salladi ve zavalli, ah zavalli kocacim kendini onun ile yatakta buldu, yelloz kadin!" diye avutsun istersen. :KK14:

Kadin oldugunu hiçbirsekilde inanmiyorum bu arada. Hiçbir kadin böyle yorum yazmaz. Sendemi kadin hayatlarini merak eden bir erkeksin? :işsiz:

Dogru, konu sahibi kocasini yatakta yakaklayincaya kadar devam. Ve onda bile "kadin kuyrugunu salladi ve zavalli, ah zavalli kocacim kendini onun ile yatakta buldu, yelloz kadin!" diye avutsun istersen. :KK14:

Kadin oldugunu hiçbirsekilde inanmiyorum bu arada. Hiçbir kadin böyle yorum yazmaz. Sendemi kadin hayatlarini merak eden bir erkeksin? :işsiz:

Benim yorumumu bu yoruma nasıl bağladınız hayret verici.
Erkek olduğum konusuna gelince de "Allah korusun" diyorum:KK70:

Aldatma sağlıklı giden evliliklerde olmuyor. Bunu önce bir anlamamız lazım. Bitmiş ama çocuktu, maldı, alışkanlıktı bu sebeplerden dolayı sürünen evliliklerde oluyor. Aslında partnerlerimizi iyi gözlemlesek aldatma geliyorum diyor ama insan bununla yüzleşmek istemiyor tabi. Bazısı pirince giderken bulgurdan oluyor o zaman aklı başına geliyor. Ama size değer vermediği, sizi aslında gözden çıkardığı gerçeği değişmiyor. Maddi şartlarınız uygun değilse boşanın demem. Ama karı koca olarak da devam etmeyin. Ev arkadaşı olarak devam etmek en mantıklısı. Bırakın istediği haltı yesin.

Taşın işte annenin yanına. Hem ona da bir nefes olur bu Zor günlerinde,oyalanir çocuklarla.
Eşin için 'her zaman gaddar, sinirli,şiddet uygulayan' demişsin. Sanki böyle bir baba daha mı iyi çocuklar için?

Bana bu hikaye çok tanıdık.. bir seferlik sanıyorsun içinde bir şeyler değişse de umut ediyorsun hep.bir anda silemiyorsun ama bilmiyorsun ki o bir tokat hırpalamanın tekme tokat girişmenin ön hazırlığı. Ama bak bilenler var o adam şiddete eğilimli ve sen ilkini affederek onun daha beterini yapacaklarına yol açtın.ilkini affetti diğerlerini de affeder düşüncesini verdin. Bu sözlerim acı biliyorum ama gerçek. Senin içinde hiçbir zaman o adam tokattan önceki adam olmayacak.
Bu mesajı başka bir konuya yazmışsın. Dayak yerine aldatmak kelimesini koy ve ayni şeyler olacağını bil.
İlkini affedersen "daha beterlerini de affeder" düşüncesini ona vereceksin . dediğin gibi bu sözler adı ama gerçek.
Artık gözünde eski adam olmayacak...

Son düzenleme:
Benim yorumumu bu yoruma nasıl bağladınız hayret verici.
Erkek olduğum konusuna gelince de "Allah korusun" diyorum:KK70:

Kadin hayatinin en zor dönemini yasiyor, ve adam sitelerde kadinlara mesaj atiyor. Ve bunu af etmeye deger olarak görüyorsun. Aynisini bir kadin yapsa, adam af etsinmi? Kadina tuslu telefon alinsinmi? Adamin annesi ölecek ve kadin baska erkek pesinde olacak ve o adam kendini avutacak. Bu nerde görüldü?

Niye adamdan beklenmiyorsa, kadindan bekleniyor? Adamin yaptigi midesizligi, tuslu telefon ile çözmek istiyorsun. Erkek degilsin anliyorum fakat keske olsan, en azindan bir bahanen olurdu böyle düsünmen için.

Aldatma meselesine sıra kalmadan, sizi acınızla 1.5 ay yalnız bırakması küçümsenecek bir mesele değil zaten. İşi dolayısıyla yanınızda olamasa bile, eş sıfatıyla manen desteğini esirgememesi lazımdı. Üstelik arayış içine girmesi, evliliğinize ne saygısının ne de sevgisinin kalmadığını gösteriyor. Gözünüze sokmadığı bişey kalmamış.

Size senelerdir şiddet uygulayıp, öldürmekle tehdit eden adama ödül olarak ikinci çocuğu yapmanıza ne demeli?
Zaten ahlaksız bir adamdan sadakat beklemeniz çok garip.
Boşanmayacağınıza göre yutacaksınız.
Yoksa size zarar verebilir.

Tabi mantıklı olanı annenizin yanına taşınıp boşanmak.

Kadin hayatinin en zor dönemini yasiyor, ve adam sitelerde kadinlara mesaj atiyor. Ve bunu af etmeye deger olarak görüyorsun. Aynisini bir kadin yapsa, adam af etsinmi? Kadina tuslu telefon alinsinmi? Adamin annesi ölecek ve kadin baska erkek pesinde olacak ve o adam kendini avutacak. Bu nerde görüldü?

Niye adamdan beklenmiyorsa, kadindan bekleniyor? Adamin yaptigi midesizligi, tuslu telefon ile çözmek istiyorsun. Erkek degilsin anliyorum fakat keske olsan, en azindan bir bahanen olurdu böyle düsünmen için.
Tuslu telefondan ceza mi olur ya 😂
Bazi insanlarin cok garip terbiye yontemleri var. Orta okullu cocuga verilecek cezayi esek kadar kocalarina vermeyi dusunecek kadar dusurmesin Allahim

Kahin değilim tabi ama durum belli ordaki kadınlarla bekarım diyerek tanıştı, yüz ve fırsat bulduysa aldatmıştır amaç o zaten. Uygulamayı silmek kadar kolay sanıyor her şeyi ben olsam ayrılırım arayışta olan bir insan her defasında seni üzecek. Şu artık kadınlarla görüşmüyor diyenler yanılıyor aslında görüşmeye devam ediyorlar ama artık daha çok temkinliler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X