Aldatıldım hemde en olmayacak dönemimde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dogru, konu sahibi kocasini yatakta yakaklayincaya kadar devam. Ve onda bile "kadin kuyrugunu salladi ve zavalli, ah zavalli kocacim kendini onun ile yatakta buldu, yelloz kadin!" diye avutsun istersen. :KK14:

Kadin oldugunu hiçbirsekilde inanmiyorum bu arada. Hiçbir kadin böyle yorum yazmaz. Sendemi kadin hayatlarini merak eden bir erkeksin? :işsiz:

Katılıyorum bence erkek üye

Tuslu telefondan ceza mi olur ya 😂
Bazi insanlarin cok garip terbiye yontemleri var. Orta okullu cocuga verilecek cezayi esek kadar kocalarina vermeyi dusunecek kadar dusurmesin Allahim
Olur olur, eğer ki konu sahibi ayrılmayacaksa ve bir şans daha vermek isterse bence bu tuşlu telefon güzel bi ceza olur (hatta kocası bunu kabul bile etmeyebilir)
Siz düşünün empati yaparak, eğer ayrılmayacaksanız böyle bir durumda ceza vermeniz gerekseydi ve cezalandırmak isteseydiniz daha iyi bi fikriniz var mı? :işsiz: düşün bi ama fikrimce daha iyisini bulamayacaksın.

Olur olur, eğer ki konu sahibi ayrılmayacaksa ve bir şans daha vermek isterse bence bu tuşlu telefon güzel bi ceza olur (hatta kocası bunu kabul bile etmeyebilir)
Siz düşünün empati yaparak, eğer ayrılmayacaksanız böyle bir durumda ceza vermeniz gerekseydi ve cezalandırmak isteseydiniz daha iyi bi fikriniz var mı? :işsiz: düşün bi ama fikrimce daha iyisini bulamayacaksın.

Yahu yapacak adam bilgisayardan yapar kafese koysan yapar böyle bir cezayla kendimi asla düşürmezdim.

Bence annenizin yanına dönün kizim emiyor demissiniz ama gerekirse sütünüzü sağıp bırakırsınız. Part time bir is bulursunuz.

Isteyince iyi olabiliyormus demek. Bu rol ne zamana kadar surecek? Affedene kadar mi? Sonra devam mi edecek? Gecinmeye gonlu varsa neden kotu davraniyormus. Karisinin kiymetini yakalaninca mi anlamis?

Merhaba arkadaşlar. 7yıllık evli ve 2çocuk annesiyim. Haziran ayında babamı temmuzda da babaannemi kaybettim. İkiside benim en kıymetlilerimdi büyük bi acı ve yıkım yaşarken eşimle ve ailesiyle zaten çok iyi olmayan aramız baya bozuldu. Ben babamın mevlüdü için memlekete gittim 1buçuk ay kaldım. Sonra eşim geldi tavırlı gaddar sinirli halleriyle beni daha da kırdı. Tavrından şüphelendim ve rüyamda babam eşin seni aldatırsa onu affetmem dedi. Bende gece telefonunu karıştırdım arkadaşlık siteleri indirmiş ama tabi çok akıllı ya silmiş yanıma gelirken.sonrası malum tartışma. Ne pişmanlık var ne özür. Aldatmadım girdim çıktım vicdanım rahat diyor. Bi dakka durmak istemiyorum İki küçük çocuk nolur perişan olurlar mı işe girip çalışamam küçüğü emiyor vs. Bana bir şeyler söyleyin siz olsanız napardınız?
Artık evli kalmak istemiyorsanız boşanma davası açın. Bir avukat tutun. Böyle durumlarda mahkeme kadına destek çıkıyor. Maddi manevi tazminat istersiniz. Nafaka da ödemek zorunda ödemezse hapis cezası var. Annenizle yaşarsınız bir süre.

Başınız sağolsun cok zor arka arkaya iki kayıp mekanları cennet olsun 🙏

Anladigim kadarıyla sizin ondan 1.5 ay ayri kalmanıza bozulmuş ve bir arayışa girmiş. Bu erkekler nasil varlıklar aklim almıyor, eşinin acısı var nasıl aklınıza gelir böyle seyler.. keşke biraz gozlemleseydiniz hemen söylemek yerine. Yaptıysa bile inkar etmesi normal kimse ben yaptim demezki.

Anneniz evini acarmi size? Eger oyle olursa çocuklarınıza anneniz bakar, sizde bir iş bulur geçinir gidersiniz

Kabul etmez. Ederse 2. Telefonu vardır. Ya sizin cezanızla akıllanacak adam zaten aldatmaz. Köpek mi bu?

Annenizle eve çıksanız o çocuklara baksa siz çalışsanız eşiniz mecbur nafaka verecek zaten çocuklara

Tuslu telefon sadakati saglamaz. Adam sokaga cikar,sokaktan da bulur aldatacak insan. Bunu bilmiyor olmaniza sasirmadim tabi ben o ayri konu.

Tuslu telefondan ceza mi olur ya 😂
Bazi insanlarin cok garip terbiye yontemleri var. Orta okullu cocuga verilecek cezayi esek kadar kocalarina vermeyi dusunecek kadar dusurmesin Allahim
Aldatacak adamı tuşlu telefonla durdurabilecegini düşünmek de ne bileyim 🥴 ikinci telefon almak zor olmasa gerek, aklına koyduysa her yerde, her ortamda arar bulur bir şekilde.

Aldatacak adamı tuşlu telefonla durdurabilecegini düşünmek de ne bileyim 🥴 ikinci telefon almak zor olmasa gerek, aklına koyduysa her yerde,nher ortamda arar bulur bir şekilde.
Sanki okul cocuguna kisitlama getiriyor, cok degisik insanlar taniyorum burda valla.

kızlar tamam konu sahibesi kızacak bana değil konuya yorum yapın, konunun yarısında konu dağılmış, kızın açtığı konu boşa gitmesin, ayrılmasını söyleyin.
Ben kendi düşüncelerimle fikirlerimle çevremdekilerle mutluyum, en azından hiç bir fikri olmayan ve fikrim olmadığından fikirsizce bir başkasının fikrini savunacak kadar bilinçsiz değilim.

Dogru, konu sahibi kocasini yatakta yakaklayincaya kadar devam. Ve onda bile "kadin kuyrugunu salladi ve zavalli, ah zavalli kocacim kendini onun ile yatakta buldu, yelloz kadin!" diye avutsun istersen. :KK14:

Kadin oldugunu hiçbirsekilde inanmiyorum bu arada. Hiçbir kadin böyle yorum yazmaz. Sendemi kadin hayatlarini merak eden bir erkeksin? :işsiz:

İki ihtimal var. Ya erkek üye ya da beynini aldırmış, düşünme yetisine sahip olmayan bir kadın üye fjsjsksks

kızlar tamam konu sahibesi kızacak bana değil konuya yorum yapın, konunun yarısında konu dağılmış, kızın açtığı konu boşa gitmesin, ayrılmasını söyleyin.
Ben kendi düşüncelerimle fikirlerimle çevremdekilerle mutluyum, en azından hiç bir fikri olmayan ve fikrim olmadığından fikirsizce bir başkasının fikrini savunacak kadar bilinçsiz değilim.
Laf mı soktunuz şimdi bize, gücenirim bak:cry:

Tuşlu telefondan karşı tarafa msj atılmıyor mu? Arama yapılmıyor mu? Aldatmadan nasıl beri durabilir tuşlu telefon kullananlar? Yani akıllı telefonlar piyasada yokken hepimiz cezalıymışız ve birbirini aldatan kimse yokmuş bu durumda.

Tuşlu telefondan karşı tarafa msj atılmıyor mu? Arama yapılmıyor mu? Aldatmadan nasıl beri durabilir tuşlu telefon kullananlar? Yani akıllı telefonlar piyasada yokken hepimiz cezalıymışız ve birbirini aldatan kimse yokmuş bu durumda.
Konu sahibesinin konusu İnternet tanışma siteleri ve evet Tuşlu telefonla sitelere girilmiyor.

Konu iş arkadaşının yada eski sevgilisini v.s araması konuşması mesaj atması değil, konu böyle olsaydı haklısınız derdim ama konu internette tanışma steleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X