- Konu Sahibi camdanpabuclar
-
"İşe göndermediler"derken, eşinin ailesini mi kastediyorsun? Göndermeyenler kimler ki?
Bir de eşin kabul etti mi aldattığını?
"İşe göndermediler"derken, eşinin ailesini mi kastediyorsun? Göndermeyenler kimler ki?
Bir de eşin kabul etti mi aldattığını?
o mesajda ne yazmış anlamadım nerden kurtar benı yazmıs
işte ailesi bunu dövüyomuş kurtar beni dio benim salağa
merhaba
dertleşicek birini ararken bu site aklıma geldi üye oldum çookkk mutsuzum çookk yalnızım...1 yıllık evliyim evimi,ailemi,işimi,şehrimi terk edip geldim buralara sırf eşim için...Yazık diyorum..Evlendim 1.ayında eşim işsiz güçsüz kaldı devam ettik eşim evde ben evde derken düğün altınlarımızı tüm birikimimizi sattık kendine iş kurdu..ben üniversite mezunuyum bu arada ben iş buluyorum beni işe göndermediler...eşim o yer güvenli değil bu yer güvenli değil diye oyaladı durdu beni..tabi patlamalar yaşadım ara ara...derken geçen hafta aldatıldığımı öğrendim hemde eskiden yanında çalışan kızla...mesaj atmış kurtar beni diye çıldırdım tabi okuyunca ayrılmak istedim bırakmadı affetmedim ama affetmiş gibi yapıyorum yapmaya çalışıyorum ayrılmak istiyor muyum inanın bunuda netleştiremedim ama burda ölüyorum ben pişman olmaktan korkuyorum bitirmek istiyorum bitirememekten korkuyorum yanlızım mutsuzum kırgınım
Hiçbir kadın aldatılmayı haketez
bunu kadın yapınca neden namussuz o... Oluyor da erkek yapınca doğal karşılanıyor bu ülkede anlayabilmiş değilim.
şimdi diyelim ki affettin
emin misin bi daha yapmayacağına soruyorum sana
ya da affedebilecek misin gerçekten
ona sarılınca aynı yatakta uyurken aklına gelmeyecek mi?
Samimiyetle evet ben bunu affederim diyorsan buyur affet.
Ama affedince erkeklerde nasılsa affediyor diye tekrarlıyor bunu unutma.
.Bence de tek sorun eşinizin sizi aldatması değil..Eşiniz sorumsuz biri belli ki..
Bir de bu bayan eşinizin onu kurtarmasını mı istiyor ?
Eşinizin kendisine ve size hayrı yok, o bayana mı olacak?
Esiniz durumunu duzeltti mi? Maddi sorununuzu coEbildiniz mi? Bence aldatmayi kanitlarsaniz daha iyi olur bu mesaj bi kanit olmayabilir baska suphelendiren seyler var mi sizi? Buna gore durum cok degisir bence.
çalıştırmak istemeyen bir adamın , eşinin ve evinin her türlü ihtiyacını karşılaması lazım.orası burası güvenli değilse birlikte çalışsaydınız o zaman.
niye affetmiş gibi yapıyorsun ki? zaten her türlü üstüne gelmıyor mu bu adam? yoksa affettırmeye mecbur falan mı bırakıyor?
mis gibi mesleğini eline almışsın, hayat hep evde geçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?