Aldatıldım mı aldatılmadım mı

yaspi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
72
0
36
Bursa
Lütfen yorumlarınıZa ihtiyacım var.
Eşimle 8 yılı geride bıraktık.evliliğimizin 3 yılı geride kaldı bu süre içinde hiç bir yanlışı olmadı yapmadığına da eminim.ama 2 aydır yurtdışında 3 hafta da bir geliyor bu son gelişinde beni şeytan dürttü arkadaşı ile konuşmalarını dinledim.
Eşim Kafe'de arkadaşları ile otururken wc ye gitmek için kalkıyor wc den çıktığında bi kız telefon numarasını vermek istemiş bu da almış sonra ertesi gün kızı arıyo eve çağırıyo aralarında hiçbirşey olmamış pişman oldum istemedim diyo tabi parasını vermiş kızın
Şeytana uydum tuvaletin kapısında beni beklediğini görünce heyecanlandım merak ettim aradım dedi çok kötü bir hafta geçirdik 2. Bir şans için yalvardı bana güvenemiyorum artık napıcağımıda bilmîyorum 9 aylık bi kızımız var
Hıçkıra hıçkıra ağladı karşımda birşey yapmadım nolur evliliğimize kıyma sensiz yaşayamam ben diye

Öncelikle aldatmak sadece cinsellikle olan birşeymi?
Konuşmak,aldatmaya yelkenmek bana göre aldatmanın tam kendisidir.
Niyet etmişmi etmiş bin defa yatmadım desin,yaptığı aldatma

Kesinlikle aldatma malesef..neyi merak ediyor ki neden heyecanlanıyo..başka bir kadınla birlkite olmayı aklından geçirmesi bile yeter..evli bir erkek neden böyle arayışlarda olsun..?? ama siz eğer pişman olduğunuzdan eminseniz bir şans verebilirsiniz..9 aylık bir miniğiniz var..umarım tekrarı olmasın..

Herşey ortada şeytan boşuna dürtmemiş seni.. Dinlemesen dünyadan haberin olmayacaktı..
Sence daha fazla uzatmaya gerek var mı ?
Allah yardımcın olsun,elbette çok zor ama eşin çoktan düşmüş heyecan peşine affettikçe devamı gelirrrr bu hikayenin :113:

bence eşin seni seviyo ve sadece yeni bi heycan istemiş ama yapamamış evliliğini bitirmeye değmez kusura bakmayın ama her erkek bunu gizli gizli yapar yapmaz demeyin yapar ama senin eşin yapamamış eğer bi şans daha vermezsen çok pişman olursun yazık etmeyin kendinize bebeğinize

Canım arkadaşım yaşadığın kolay değil hatta bu evlilik sürdüğü sürece eşine sonuna kadar güvenmekte tereddüt yaşayacaksın önce bunu düşün evliliğin devam ettiği sürece sen bu yükle başedebilecek misin .. ayrıca ortada günahsız bir bebek var yuva kurmak o kadar zor dağıtmak o kadar kolay ki bence eşine bir şans ver -o nun yaptığını tabii ki kabul görmüyorum erkekdir yapar demiyorum- bende evliyim benimde başıma gelse ki kimsenin gelmesin kimsenin yuvası bozulmasın. bence açıkça görüş konuş eşinle yuvanı dağıtma.. ortada bir melek var.. Dilerim bugünden sonra hep mutlu olursunuz Allahım kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın daha ne diyebilirim ki

Back
X