Aldatıldım mı ? Dertleşmek istedim yine..

Cirkin ya da kilolu olsa ne fark eder ki? Sonucta siz duydunuz, gozlerinizle gordunuz mesajlari da. Size aldatilma duygusunu yasatti, onurunuzla oynadi. Kadinin cirkin ya da kilolu olmasi onemli degil bence. Burda esinizin zihniyeti onemli olan.
dedim ya canım asla kadinin nasil olduğuna değil yapılana bakıyorum.

kilolu zayıf çirkin güzel farketmez benim için aldatti mi aldatti bitti ...canım tabi ki mantikliyim sadece yeni bir yalan ortaya çıkartmak için merak ettim kadini.

en önemlisi bence bunca yıl sizin bahsettiğiniz gibi size göstermesi gereken sıcaklığı bilmem kaç gün içinde elin kadınına göstermiş olması
herkes bu durumda inkar eder çünkü düzen çok etkili bir olay biliyor ki rahatı bozulacak her şeyi yaparlar rahatları gitmesin diye

en önemlisi bence bunca yıl sizin bahsettiğiniz gibi size göstermesi gereken sıcaklığı bilmem kaç gün içinde elin kadınına göstermiş olması
herkes bu durumda inkar eder çünkü düzen çok etkili bir olay biliyor ki rahatı bozulacak her şeyi yaparlar rahatları gitmesin diye
Evet beni çok yaraladi zaten bana yapmadığını 20 günlük kadına yapması bu bile bana yeter ..tek taraflı evlilik yaşamak yordu beni biraz uzaklaşıyor dedim. bir kenara çekildim hop başka kadına yöneldi.

Seni çok seviyoum patates. Bu siteye girdiğim anlarda görmüştüm seni. Diğer üyelere çok yüzeysel baksamda içim gidiyor senin konularındaki hüznü okuyunca. Ne olursa olsun senin hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Ağlama lütfen.
Ama benimde önerim boşanmayı ciddi düşünmen yönünde.

Seni çok seviyoum patates. Bu siteye girdiğim anlarda görmüştüm seni. Diğer üyelere çok yüzeysel baksamda içim gidiyor senin konularındaki hüznü okuyunca. Ne olursa olsun senin hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Ağlama lütfen.
Ama benimde önerim boşanmayı ciddi düşünmen yönünde.
Canimm:cry::cry:Sağol hüznüm farkediliyor değil mi oradan ...çok zor geçiyor zaman inan ...istiyorum kızımla bir hayat kuruyum mutlu oluyum kurban olduğum Allah ım yardım etsin bana.. boguluyorum ben ya:KK42::KK42:

Esinizin mağaza müdürüne ve kadının magaza müdürüne yazısmaları gönderseniz işten atabiliyolar mı? Öyle bir sey varsa onu da yapın.

Bir de esiniz suan ne durumda? Inkar etti 2 ağladı tekrar kösesine mi çekildi

kadın zaten eşim Telefonuma bakmaz problem yok demiş ...bizim ki esin yanlış anlamasın dediginde
Ya zaten bır karar asamasındaymıssınız ayrılık yolu gorunmus sıkamamısmı dısını ıkı dakıka haysıyetlı duramamıs mı?İnsan bunca yılın hatrı bir evlat var der iste tamda bunu diyemeyen bir adam için göz yaşına yazık etme.sorunun cevabıda evet bu aldatmadır kadın evli olmasa yada kocasına yakalanmasa devamıda gelir di muhtemelen (bu arada kadını kocası ne yaptı onuda merak ettım )
Allah yardımcın olsun sen gider yolunu kurarsın işi olur evladın düzene oturur buda bir iki kişiye sataşır birinin kocası çekip vurmazsa burnunu ceke ceke gelir kapına böylelerinin sonu genelde hep böyle oluyor

Esinizin mağaza müdürüne ve kadının magaza müdürüne yazısmaları gönderseniz işten atabiliyolar mı? Öyle bir sey varsa onu da yapın.

Bir de esiniz suan ne durumda? Inkar etti 2 ağladı tekrar kösesine mi çekildi
ilk dedigini yapamam zaten pek ise yaramayabilir ayrı 2 firma..suan ne durumda morali bozuk köşesinde ama öküz ilgili gelip gidip napiyirsun diyor kendime birsey yapmamdan korkuyor sanırım .

O Ozzgeee enistemiz önce cocuguna dua et gelmiycem yanina diye msj gondermisti msjı okudum ben bu arada sonra hanfendi kocamin yanina gelmis bugün Özür dilemis eşi alkollüymüs yanlış anlamış mış ..bilmiyorum işte öyle

ilk dedigini yapamam zaten pek ise yaramayabilir ayrı 2 firma..suan ne durumda morali bozuk köşesinde ama öküz ilgili gelip gidip napiyirsun diyor kendime birsey yapmamdan korkuyor sanırım .

Hayır. Suçlu oldugu icin göz boyamaya çalışıyor. Pisliği ortaya çıktı ya yıllardır ilgilenmeyen adam birdennilgili oldu bu yüzden.

Ben olsam bir sekilde ulastırırdım ikisinin de müdürüne.

O Ozzgeee enistemiz önce cocuguna dua et gelmiycem yanina diye msj gondermisti msjı okudum ben bu arada sonra hanfendi kocamin yanina gelmis bugün Özür dilemis eşi alkollüymüs yanlış anlamış mış ..bilmiyorum işte öyle
Anaaa ben başka bir dünyada yasıyorum yeminle yada benım cevremdekılerde bır garıplık var yada millet rcok genıs ben kadın bır kac ay evden cıkamayacak renk degısımıne ugramıstır dıye dusunmustum
keske gelip senınkınıde bır pandaya cevıreydı be cocuk kusura bakmaz amcası diye benım adama msj atasım geldı yemınle :bicak:

Canimm:cry::cry:Sağol hüznüm farkediliyor değil mi oradan ...çok zor geçiyor zaman inan ...istiyorum kızımla bir hayat kuruyum mutlu oluyum kurban olduğum Allah ım yardım etsin bana.. boguluyorum ben ya:KK42::KK42:

Amin canım. Hakkında hayırlısı olsun. Güçlü, hüzünlü ve ayakları yere basan bir kadın görüyorum buradan bakınca. Mutlu olmayı çok hakediyorsun.

Hayır. Suçlu oldugu icin göz boyamaya çalışıyor. Pisliği ortaya çıktı ya yıllardır ilgilenmeyen adam birdennilgili oldu bu yüzden.

Ben olsam bir sekilde ulastırırdım ikisinin de müdürüne.
Bugün ilk defa uzunca konuştuk karşılıklı hata ettim aglamakla ..tutamadim ağladım ben sana ne yaptım sevmekten başka falan diye sanırım vicdan yaptı ama umrumda değil ki ne yaptığı ..ya da dediğin gibi göz boyama işleri hiç umrumda değil.

Anaaa ben başka bir dünyada yasıyorum yeminle yada benım cevremdekılerde bır garıplık var yada millet rcok genıs ben kadın bır kac ay evden cıkamayacak renk degısımıne ugramıstır dıye dusunmustum
keske gelip senınkınıde bır pandaya cevıreydı be cocuk kusura bakmaz amcası diye benım adama msj atasım geldı yemınle :bicak:
Ben de saskinim bu adam beni bulacak anlatacaktı herseyi ne oldu vazgeçti yanlış anlayıp delirdi .Belki de sustu şimdilik takipte kalır.

Çok teşekkür ederim canım benim .
nick inden dolayımı profil fotondanmı bilmiyorum sempatim vardır benim sana böyle buradan bile donuk tek kelimelik paylaşımların bosvermişligın bezgınlıgın hıssedılıyor genelde kadınlar kızgın olur burada bu tıp konularda hatta o kadar hırslı olurkı mıllete satasırlar cogu zaman oysa senın yazdıkların buram buram kırgınlık belliki çok sıkıntıdasın rabbım yardımcın olsun belkı sınavın bu 12 seneydı guzel günlerin için açılacak kapıdır bu karsına çıkanlar dilerim çoook mutlu olursun ve çok deger gorur sevıp sevılırsın hayatının geri kalan kısmında

Evet kızlar bazılarınız daha önceki konularımı az çok bilir. Eşim ilgisizdi çözümü boşanalim demekle bulmustu ve ben ayrılırsam pişman olur muyum diyordum. Eşim birkaç hafta önce sorun cozmek bir müşteriyi (Başka mağaza müdürü kadin)arıyor zamanla samimiyet oluşmuş karşılıklı çocuklardan, evlerin yakın olmasindan bahsediliyor ...kocam kadıni musteri memnuniyeti adına baya ikna etmeye çalışip diller dokmeye çalışıyor ....Kadın her müşteriye böyle misin diye soruyor benim ne özelliğim var falan diyor gece 2. 5 konuşmaları bu arada...Eşim memleketine gitti diyor bizim öküz oysa evimizdeyim misafirimız bile var yani...eşinle ayrı değil miydin ben öyle anladım falan diyor kadın öküz de Hayır öyle demedim aramız iyi değil derin konular falan diyor. Asıl bomba kadını koca msjlari okuyup bizimkini arıyor gecenin köründe ana avrat küfürler tehditler ediyor benim tel no istiyor Karina herseyi anlatacağım evini bulacağım çalıştığım yerde rezil edicem öldürcem diye.... tabi ben de Küfür den nasibini almışım kızlar. ...sonra adam dua et çocuklarımız var karımı arama diyor konu kapanıyor........ ..bizim öküz koca bir yanlış anlaşılma diye konusmaları bana attı (whatsapp msj)bir kısmı silinmiş olabilir bilemem. Bu Aldatilmak mıdır sevgi aşk sozleri yok ama gece yazışmaları benim evde olmadigimi söylemesi özel konumuzu kadına anlatması....... Net olarak ben öyle düşünüyorum ben 10 yıl bir sevgi kırıntısı beklerken 20 günlük kadına ne diller dökmuş bana hiç yapmadı ....saatlerce ağladım bu kadar peşimde koşmayı bırak dönüp bakmadı bile....Sonuç olarak ben 12 yıl boşa geçmiş günlerine yandım bugün ağladım ama kararlıyim gitsem pişman olmam. Benim öküz asla aldatmaz meyillenmez derken sırtımı döndüğümde neler yapmış erkeklere güvenme devrim kapandı. Evet aldatıldım .
Canım aradaki aşk msjlari var mı yok mu bilmiyorum silmiş olabilir dedin ya... en sık kullandığı emojilerine bak... kalpli öpücükler, kalpler, çiçekler var mı diye bak... eğer varsa bunları sana hiç bu zamana kadar atmadıysa büyük bi ihtimalle aldatıldın canım... Allah kimseye böyle bi dert vermesin:(

Back
X